diabelkowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 a ja dalej namawiama otocznie jest cudna! Quote
jayo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 diabelkowa napisał(a):co u mlodej? zgrywa sie z ekipa, poszczekuje pilnujac juz domu, pozwala sie podgryzac "konikowi" Ramzesowi.. Lakomczuch z niej jest niezly :-) Quote
jayo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Pogodziła się z życiem bez młodych? wyglada na to, ze tak, ale jeszcze calkiem radosna nie jest.. Quote
jayo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Uczymy sie siadac przed podejsciem do miski :-) I lubimy smakolyki :-) I nie lubimy slucha Pana, wolimy Pania :-) Quote
diabelkowa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 bbo oczywiscie ze panca lepsza od pana :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ale Pańcio ma swojego konika Ramzesa, to na pewno się pocieszy! A Pańcia pewnie michę daje częściej albo ukradkiem na kanapę wpuszcza? Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jakies nowe fotki ? uwielbiam na nia patrzec! Hop do gory mala szukaj domku! Quote
jayo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Szukamy, dzwonimy, i nic... Ale wydaje mi sie, ze panienka jednak lubi byc na zewnatrz, a jak nie - to przynajmniej nie lubi za dlugo siedziec sama i podgryza rozne rzeczy. Nas nie ma calymi dniami - wiec nie ma jej kto zabraniac z Mopa wydziwiac z poslaniami :-) Quote
Witokret Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pewnie konkuruja z Mopcia, ktora podgryzie cos.. bardziej cennego :evil_lol: Quote
jayo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ale jak jestesmy - to sunia jest do rany przyloz i bardzo przylepna. Nowe fotki dzis zrobimy. Quote
jayo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 gdgt napisał(a):były jakieś rozsądne telefony? ani jednego.... Ten Pan od Ciebie tez nie dzwonil :-( Quote
Witokret Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To pewnie wszystko przez to swieto. Ludzie mieli teraz co innego na glowie i niestety o nikt o psiakach nie myslal :shake:... Quote
Pimpek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jaka ta mamcia maluchów śliczna :loveu: Gdzie aktualnie przebywa ? Proszę o jej nowe fotki :lol: Do góry piękna ! :D Quote
jayo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Wciaz czasu nie przybywa, zeby zdjecia robic i wklejac... udalo sie dwa - reszta do niczego :( Dziewczynka jest urocza. Quote
jayo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 gdgt napisał(a):trzeba by jej sterylkę już zrobić. Trzeba, tylko nie mam kasy aktualnie na nic. Poki jest u nas - trzymam reke na pulsie. Jak tylko pojawi sie szansa na dom - jakos sie pozbieramy ze sterylka... Quote
gdgt Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ja nie pomogę. wkręciłaś mi piegusa i jestem spłukana. Quote
gdgt Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a ja dzwoniłam dziś do pani Frycka, i frycek ma się dobrze. Pani się zachwyca, że to taki rozumny szczeniak- szczerze mówiąc on był bardzo rozumny i posłuszny już u mnie ;-) boi się tirów, gdy widzi je z okna. Quote
Recommended Posts