BlackSheWolf Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Przedstawiam wam kolejnego psa ze schroniska w Łeczycy. Woj. Łodzkie. Korek to mieszaniec foksteriera, który trafił do nas w opłakanym stanie: zapchlony, wyłysiały i zarobaczony. Do tego miał przerost prostaty i zapalenie układu moczowego. Na jego widok aż chciało się płakać :-( (niestety nie mam jego zdjec jak wyglądał gdy do nas trafił...) Na początku sierpnia (czy też końcu lipca) przeprowadzoną miał operację. Wszystko przebiegło pomyślnie. Dość długo dochodził do siebie. Teraz jest nie do poznania. Nie tylko pod względem wyglądu ale i zachowania. Uwielbia aportować i bawić się piszczącymi zabawkami :evil_lol: Kocha ludzi i inne zwierzaki :cool1: Tydzień temu został ostrzyżony. Teraz Korek czeka już tylko na domek. Korek przez strzyżeniem: i filmik: http://images29.fotosik.pl/79/a1f08e0f08379b2amed.jpg (na tym fimiku przez tą sierść na oczach nie widział zbyt dobrze) a teraz fotki po ostatnim strzyżeniu: więcej zdjęc za chwilę :) kontakt ze mna: Quote
BlackSheWolf Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 a i bardzo bym prosila o ogloszenia o Korku :) Quote
mulinka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ale metamorfoza :) cudny jest :) a ile ma lat ? czyli teraz jest już zdrowy ? to czekam na następne zdjęcia i ogłoszę Korka na ale.gratka.pl Quote
mulinka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 a ja mam wielką nadzieję, że na wątku pojawią się wielbiciele foksterierów Quote
BlackSheWolf Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 no jak mały pluszowy miś :) więc kto chce pluszaka ?? ;D Quote
mulinka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 mulinka napisał(a): a ile ma lat ? czyli teraz jest już zdrowy ? to czekam na następne zdjęcia i ogłoszę Korka na ale.gratka.pl poproszę o informacje i nowe fotki Quote
BlackSheWolf Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Korek ma juz 8-9 lat tak jest juz zdrowy. wiecej zdjec po strzyzeniu nie mam.... niestety tylko te co tu sa bo aparatu nie mam.... Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Wstawcie, jesli możliwe jeszcze jakieś zdjecia Korka, jutro zrobie allegro. Taka slicznota na pewno znajdzie dom... Quote
BlackSheWolf Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 niestety nie mialam aparatu... dzis jadę go odebrać z gwarancji więc fotki będą dopiero w niedziele Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Korek ma allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=258548378 Jak wkleisz nowe zdjęcia w niedzielę, dodam do aukcji. Jesli cos trzeba zmienić, napisz... Mały jest śliczny, zróbcie mu "twarzowe" zdęcia! Quote
aldona_b Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ewentualny domek trzeba bedzie dobrze sprawdzic, ja jestem wirtualną opiekunką Korka, ten psiak wiele przeszedł, właściciel wyrzucił Go z domu jak sie okazało że Korek jest chory, chwała dyrektorowi schroniska w Łęczycy że tak zajął sie Korkiem Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='aldona_b']ewentualny domek trzeba bedzie dobrze sprawdzic, ja jestem wirtualną opiekunką Korka, ten psiak wiele przeszedł, właściciel wyrzucił Go z domu jak sie okazało że Korek jest chory, chwała dyrektorowi schroniska w Łęczycy że tak zajął sie Korkiem A to drań , wyrzucić chorego psiaka:mad:... Koreczku, wierzę, że znajdziesz ciepły, prawdziwy Dom. Quote
BlackSheWolf Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 dziekujemy za allegro :) aldona_b Korek bedzie miał napewno super domek ;) i mam nadzieję, że go znajdzie... tak... Korek został wyrzucony z domu bo był chory.... :( Quote
Jagoda1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Koreczku, masz b. duzo wyświetleń na allegro, oby przełożyło się to na kochający domek... Quote
BlackSheWolf Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 mam nadzieję, że to przełoży się na kochający dom :) Quote
BlackSheWolf Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Korek nadal prosi o dom... SPOJRZ W TE OCZY :( Oto jak Korek robi "stójke" Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='BlackSheWolf']Korek nadal prosi o dom... SPOJRZ W TE OCZY :( Oto jak Korek robi "stójke" Nic sie nie wyświetla!!! Quote
BlackSheWolf Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 poprawiłam;) czy już widać fotke? Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 BlackSheWolf napisał(a):poprawiłam;) czy już widać fotke? Tak, widać...:razz: Quote
BlackSheWolf Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 to dobrze :) i nadal nikt nie chce Korka ? on jest wspaniałym psem, kochającym zabawę i ludzi. Sądzę, że to przez jego wiek nikt go nie chce :( a jemu sierść już pięknie odrasta ;) Quote
Jagoda1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 BlackSheWolf napisał(a):to dobrze :) i nadal nikt nie chce Korka ? on jest wspaniałym psem, kochającym zabawę i ludzi. Sądzę, że to przez jego wiek nikt go nie chce :( a jemu sierść już pięknie odrasta ;) Na pewno znajdzie dom, trzymamy kciuki... Quote
BlackSheWolf Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 też mam taką nadzieję, teraz mamy plakaty do porozwieszania po róznych miastach o schronisku i moze ktoś przyjedzie i zakocha się w Korku :) a on trafi do nowego i wspaniałego domu Quote
Recommended Posts