GrubbaRybba Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Podobno się boi. Chowa się w budzie, gdy ktoś do schronu przychodzi. Nie wiem, jak reaguje na koty i pewnie nie da sie tego sprawdzić. Ona w schronie od 2006 roku. :placz: A to taki piękny psiak. Agatka sięga mniej więcej do kolana lub trochę poniżej. Nie wiem jednak ile waży. Quote
GrubbaRybba Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nowe allegro Agatki - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=319230566 Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dzieki za allegro. Niestety Agatka nadal sie wszystkiego boi... jak ktos przychodzi zaadoptowac psiaka to ona siedzi w budzie i za nic nei wyjdzie :( Quote
GrubbaRybba Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):dzieki za allegro. Niestety Agatka nadal sie wszystkiego boi... jak ktos przychodzi zaadoptowac psiaka to ona siedzi w budzie i za nic nei wyjdzie :( A czy, jeśli by ją z tej budy wyciągnąć, to ona zachowa się agresywnie, czy nie? Pytam, bo psy w stresie różnie reagują. Aha, napisz mi proszę, jakiej wysokości jest Agatka? Czy poniżej kolana, tzn jak shitz shu, czy do kolana, jak PON, czy może większa, jak jużak? Quote
BlackSheWolf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 nie zachowuje sie sie wtedy agresywnie . Przynajmniej tak mi sie wydaje... bo nie probowalam jej na sile wyjmowac.. wieksza niz shih tzu. Ale nei siega do kolan. Quote
GrubbaRybba Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):nie zachowuje sie sie wtedy agresywnie . Przynajmniej tak mi sie wydaje... bo nie probowalam jej na sile wyjmowac.. wieksza niz shih tzu. Ale nei siega do kolan. OK, dzięki. Quote
lisiaczek90 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Dzisiaj dzwoniła do mnie pani w sprawie Agatki. Jest gotowa ją wziąć powiedziała, że przyjedzie w sobotę ją zobaczyć i na 90 % zabrać. :) Trzymajmy kciuki :) Quote
iwop Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Trzymam mocno!:oops: Napisz jak bedziesz cos wiedziała... Quote
Reno2001 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Oj trzymam mocno, bo to juz najwyższy czas!!! Quote
GrubbaRybba Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Oby się udało!!! Ja już tak długo Agatce kibicuję. Maleńka, tym razem musi się udać. Dziewczyny, wolontariuszki z Łęczycy. Namówcię tą panią na Agatką. Zareklamujcie ją. :) Pokażcie, wyprowadźcie z budy. Niech olśni panią swoją urodą. Oby to był ten wymarzony domek! Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Oby się udało!!! Ja już tak długo Agatce kibicuję. Maleńka, tym razem musi się udać. Dziewczyny, wolontariuszki z Łęczycy. Namówcię tą panią na Agatką. Zareklamujcie ją. :) Pokażcie, wyprowadźcie z budy. Niech olśni panią swoją urodą. Oby to był ten wymarzony domek! no ba :D napewno nam sie uda! Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jednak Pani Nie Wytrzymala I Przyjechala Juz Dziś Po Agatke!! Więc Jest Już W Nowym Domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :d Quote
Reno2001 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSuper!! No po prostu nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!! A jak pierwsze wrażenia? Widziałyście z tą panią? A jak zachowanie Agatki??? Trzymam kciuki za pierwsze dni :kciuki: w nowym domu!!!!!! Quote
BlackSheWolf Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nie widzialam tej pani... wiecej inf bedziemy miec dopiero w sobote. Ale moze postaram sie cos wczesniej dowiedziec :) Quote
GrubbaRybba Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 BlackSheWolf, postaraj sie dowiedzieć jak najwięcej. Może jakieś zdjecia wyciągniesz. :razz: Cuuuudowne wieści!!! :multi::multi::multi: Nie wierzę. Wspaniale! :lol: Agatka ma dom! Bidulka, tak długo czekała i doczekała się!!! HURRRA!!! Quote
BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no nareszcie :) i to do dobrego domu. Ta pani właśnie miała już suczke (przez 14 lat), która na początku była taka sama jak Agatka. Czyli bała się ludzi. Quote
iwop Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 jak bardzo sie ciesę! Agatka jest taka piekna! Brakuje jej tylko miłości i domu ... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 juz jej nie brakuje ani domu :) ani milosci :) Quote
Szyszka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cudne wiadomości. Agatko bądź szczęśliwa!!!!!! :multi: Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Szyszka napisał(a):Cudne wiadomości. Agatko bądź szczęśliwa!!!!!! :multi: napewnoi bedzie :cool3: jak bede miec jakies info to napisze :cool3: Quote
GrubbaRybba Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Czekamy zatem na info o Agatce. Ciągle nie mogę uwierzyć, że Agatka jest już w domu. Dziś zajrzałam na wątek, aby się upewnić, że to nie fatamorgana. :) Na szczęście to prawda!!! :multi: Quote
Recommended Posts