BlackSheWolf Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 sunia nadal w schronie... moze ktos ja wezmie ?? :( Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Co u Agatki? Gdzie ona ma ogłoszenia? Podajcie linki. Jakby co, ja mogę porobić ogłoszenia, ale nie chce się dublować. PS - BlackSheWolf, czy to prawda, że Agatka jest w ciąży? Tak wyczytałam na twoim blogu. Jeśli tak, byłaby to już kolejna suka z Łęczycy, która zaszła w ciążę w schronie w Łęczycy. To ważne! Proszę odpowiedzcie. Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Aha, mam jeszcze pytanie. Jak duża jest Agatka? Ile waży? Czy sięga do kolana, czy poniżej, czy to taki kurdupel, jak york? Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 halo, halo, łęczyckie cioteczki, czy któraś może odpowiedzieć na moje pytania? Quote
BlackSheWolf Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Co u Agatki? Gdzie ona ma ogłoszenia? Podajcie linki. Jakby co, ja mogę porobić ogłoszenia, ale nie chce się dublować. PS - BlackSheWolf, czy to prawda, że Agatka jest w ciąży? Tak wyczytałam na twoim blogu. Jeśli tak, byłaby to już kolejna suka z Łęczycy, która zaszła w ciążę w schronie w Łęczycy. To ważne! Proszę odpowiedzcie. Agatka nadal w schronie. Wiesz co zapomnialam to usunac na blogu. Ona jak do nas trafila to juz byla szczenna i szczeniaki urodzila w schronie. Quote
BlackSheWolf Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Aha, mam jeszcze pytanie. Jak duża jest Agatka? Ile waży? Czy sięga do kolana, czy poniżej, czy to taki kurdupel, jak york? Agatka siega do kolan. Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Agatka nadal w schronie. Wiesz co zapomnialam to usunac na blogu. Ona jak do nas trafila to juz byla szczenna i szczeniaki urodzila w schronie. Aha. OK. A czy Agatka ma ogłoszenia? Allegro, alegratka, itd... Jeśli nie, ja mogę zrobić. Potrzebuję tylko krótkiego opisu suni, jak sie zachowuje w stosunku do ludzi i zwierząt. Cz nadal jest nieufna, itd... Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 niestety nadal boi sie ludzi... :( Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 BlackSheWolf napisał(a):niestety nadal boi sie ludzi... :( Ale gryzie i ucieka, czy na przykład kupi się. Czy jest agresywna, gdy się boi? Czy tylko nieufna? A co z tymi ogłoszeniami? Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 widzi obcego to chowa sie do budy. Np. przez siatke od kojca da sie glaskac, ale jak sie wejdzie to jej juz nie ma... siedzi w budzie wystraszona i nie podejdzie za nic :( allegro chyba juz jej sie skonczylo Quote
Reno2001 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 BlackSheWolf napisał(a):widzi obcego to chowa sie do budy. Np. przez siatke od kojca da sie glaskac, ale jak sie wejdzie to jej juz nie ma... siedzi w budzie wystraszona i nie podejdzie za nic :( Ja miałam taką właśnie sunię (patrzcie mój avatar). Kiedy pojechałam po nią do schroniska to pracownicy nie znaleźli jej w boksie. Okazała sie potem, że siedziała zaszyta w najczarniejszy kąt. W samochodzie była mocno wystraszona, ale po tygodniu chodziła za mną krok w krok, wciąż starając patrzeć mi się w oczy-pełne oddanie. Kochała mnie nad życie. Innych ludzi też już potem nie bała sie tak bardzo. One często tak właśnie reagują siedząc w boksie. Z Agatką bedzie tak samo. Musi po prostu zaufać tej JEDYNEJ osobie. Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 eh ale nikt ie chce psiaka, ktory boi sie ludzi :( Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='BlackSheWolf']eh ale nikt ie chce psiaka, ktory boi sie ludzi :( Ja bym chciała, ale nie mam już gdzie upchnąć kolejnego zwierza. Ale poogłaszam ją. Jak masz jakieś zdjęcia Agatki, wyślij mi na maila mruwa257@wp.pl lub wstaw proszę na dogo. Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 znalazlam tylko takie... trudno jej jest robic fotki Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A na kogo podać namiary? Wolałabym nie na schron, tylko na wolontariusza. Quote
BlackSheWolf Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 to moze lepiej do mojej kumpeli Leny. Ona ma z Agatka świetny kontakt (jako jedyna) 781-934-738 Quote
GrubbaRybba Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=310106840 Quote
GrubbaRybba Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czy ktoś odzywał się w sprawie suni? Quote
mulinka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 to piękna Agatka nadal w schronisku :( Quote
BlackSheWolf Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mulinka napisał(a):to piękna Agatka nadal w schronisku :( niestety :placz: Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 BlackSheWolf czy ktoś dzwonił a sprawie Agatki? Quote
Recommended Posts