iwop Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a miała byc wzięta na tymczas...:oops: Dzisiaj skonczyło się jej allegro. CCzy mam powtórzyć? Quote
lisiaczek90 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 iwop napisał(a):a miała byc wzięta na tymczas...:oops: Dzisiaj skonczyło się jej allegro. CCzy mam powtórzyć? Nadal rozmawia z tatą naprawde próbuję go namówić a co do allegro jak chcesz to możesz powtórzyć z góry thx :) Quote
lisiaczek90 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 a u Agatki dobrze powoli zaczyna sie do innych przyzwyczaja do ludzi :) w sobotę sprobuję ją wyczesać i obciąć te paskudne kłaczki na pysku Quote
lisiaczek90 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 a u Agatki bardzo dobrze :) Powoli się do ludzi przyzwyczaja miejmy nadzieję, że sie uda :) a w sobotę podejmę próbę wyczesanai jej i obcięcia tych paskudnych kołtunów w pyska :) Życzcie mi szczęścia (ona nigdy nie była, kompana, czesana ani obcinana ) Quote
Reno2001 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Będziemy trzymać kciuki na pewno :kciuki:. Agatka jako dama musi być piękna :p. Quote
BlackSheWolf Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no mam nadzieje, że się uda ;) zajmie sie tym lenka bo mnie Agatka sie boi Quote
lisiaczek90 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Pewnie się mnie będzie bala po tym co jej zrobię ale i tak może kiedyś zrozumie ze to dla jej dobra Quote
iwop Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Agatka idzie w końcu na tymczas do lenki? :oops: Quote
lisiaczek90 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 niestety narazie nie ponieważ często była by sama w domku Quote
iwop Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Moje zwierzęta tez siedzą same w domu jak jestem w pracy... To przecież normalne...:shake: Quote
BlackSheWolf Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ale Lenka ma tez psa... wiec nie wiem... moze dlatego ? Quote
doris_day Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Czesc, Agatka nadal jest w schronisku,tak?Jest przepiekna i taka smutna. Kiedy Kolezanka zdecyduje się na DT ? Quote
iwop Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Allegro się skończyło... Czy robic jej nowe czy juz ma...?:oops: Quote
BlackSheWolf Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 doris_day napisał(a):Czesc, Agatka nadal jest w schronisku,tak?Jest przepiekna i taka smutna. Kiedy Kolezanka zdecyduje się na DT ? Agatka nadal w schronisku... a co DT to chyba nie wypali... Quote
lisiaczek90 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Spróbuje wziąć ją na święta ponieważ chodzi o to że mogła by się bac mojego psa i była by bardzo długo sama a jeśli ma się do ludzi przyzwyczaic to ktos musi byc w domu ale tata zgodził się wziąć ją na święta wtedy kiedy bedę w domku :) Quote
Reno2001 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A co będzie po świetach? Przecież nie moze wrócić do schroniska, a znalezienie domu przez kilka dni graniczy z cudem...:roll: Quote
Owieczka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Reno2001 napisał(a):A co będzie po świetach? Przecież nie moze wrócić do schroniska, a znalezienie domu przez kilka dni graniczy z cudem...:roll: Uważam , że to dla Agatki szansa , po pierwsze głównie dla resocjalizacji i jesli nawet wróci do schroniska , to będzie bardziej otwarta do ludzi. A moze w Świeta zdarzy sie cud ?? ;) Kto wie... trzeba wierzyć i wykorzystywac każdą szansę !! a może u lenki Agatka sie otworzy i będzie zachowywac wzorowo , a dzieki temu będzie mogła zostać w DT na dłużej ...?? Nie zmarnujcie takiej szansy ... Może w Święta ktoś ją wypatrzy na spacerku ... ? :razz: Quote
Reno2001 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Owieczka napisał(a):Uważam , że to dla Agatki szansa , po pierwsze głównie dla resocjalizacji i jesli nawet wróci do schroniska , to będzie bardziej otwarta do ludzi... Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, bo chyba nie do końca to przemyślałaś. Dla psa nie ma nic gorszego niż POWRÓT DO SCHRONISKA!!! To dla niego straszna krzywda, więc jeśli nie macie pomysłu co z nią zrobić po kilku dniach to wcale jej nie wyciągajcie i dawajcie jej złudnej nadziei. Quote
Recommended Posts