Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatka trafiła do schroniska wraz z braciszkiem Jackiem, który w dniu 7.06.2006r, odszedł na drugą stronę tęczowego mostu...Agatka jest bardzo sympatyczną suni.Na jej zaufanie człowiek musi sobie zasłużyć oraz popracować nad tym, gdyż sunia nie należy do piesków ufnych. Ta nieufność wynika z tego, że ktoś musiał jej wcześniej zrobić wielką i bolesną krzywdę.Agatka bardzo lubi pieszczoty i głaskanie oraz wszelkiego rodzaju smakołyki. Gdy ktoś przychodzi do schroniska to Agatka odrazu chowa sie do budy i nie wychodzi z niej :(. Agatka znajduje się w schronisku w Łęczycy.
Jak ktoś chce innych informacji to prosze pisac na gg: 3831802 lub zaglądając na www.schronisko-leczyca.blog.onet.pl lub www.leczyca.schronisko.net

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Agatka jest sliczna :) Bardzo kochana i czeka na domek :) Może ktoś by ją chciał ? :) pisac pisac!! ona już tak długo u nas w schronisku siedzi... :( a to własnie przez to jak napisała Lena, że boi się obcych ludzi. Do nas już podchodzi ale widok obcej osoby ją przeraża... wtedy ucieka do budy i długo nie wychodzi... :(

Posted

lepiej podac nr do schroniska : 604229186 to numer do własciciela
781934738 nr do mnie czyli Wolontariuszki ale lepiej na gg pisac bo ja mam rzadko zasięg 6238149 ona ma około 2 latek i jest małą sunią

Posted

No pewnie, że ci zrobi - Puchatek to mistrzyni banerków :p Popros ja na privie i nie zapomnij podac linka do Agatki.

Myslę, że trzeba ja ogłośic na allegro i w ogóle porobic ogłoszenia. Takie kudłaczki bardzo się podobają...

Posted

no co ty?:oops:
Allegro moge ci zrobic ale takie zwykłe tzn. bez podświetlenia itd bo nie mam na razie kasy :oops: oraz e-oferty. Poprosimy żeby powklejac Agatke na inne fora. ..
A w jakim ona jest wieku?

Posted

iwop napisał(a):
no co ty?:oops:
Allegro moge ci zrobic ale takie zwykłe tzn. bez podświetlenia itd bo nie mam na razie kasy :oops: oraz e-oferty. Poprosimy żeby powklejac Agatke na inne fora. ..
A w jakim ona jest wieku?

ona ma około 2 latek

Posted

To robimy allegro? :cool3: Tylko musze mieć tekst i kontakt. Chyba, że chcesz sama zrobić?

Moze dodaj w tytule watku - Kudłata Agatka to moze więcej osób zajrzy...:oops: