Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nela prawdopodobnie jutro będzie zawieziona do elbląskiego hotelu u Morii.
Dostałam już dziś numer konta, u mich płaci się z góry, dlatego proszę o uregulowanie swoich deklaracji. Kto prześle całą kwotę (300zł) na konto hotelu?

Posted

Jako "księgowa wątku" ;) prześlę należność za hotelik z tego konta na które zbieramy pieniądze dla Neli.

Przesyłajcie proszę deklarowane kwoty, bo na dzień dzisiejszy mało kaski wpłynęło :razz:

Posted

Jak tylko uzbieramy potrzebną kwotę :lol:

Na razie wpłynęła kaska od Goni66 no i ode mnie (bo mam najbliżej), czyli mamy 70 zł.
Reszta osób pewnie dzisiaj robiła przelewy i to po południu, więc kasa wpłynie do mnie dopiero jutro.

Rybciu - prześlij mi na PM nr konta i nazwę hoteliku, żebym miała go już pod ręką.

Posted

Mowilam o pomocy finansowej wiec jestem;) Czy mozna adres konta na pw??postaram sie jutro badz pojutrze przelac pieniadze na pomoc dla Nelki. Nie beda zbyt wielkie bo ostanio bardzo duzo mialam duzych wydatkow ale zawsze to napewno jakas pomoc. Jak tam Nelunia?

Posted

[quote name='Negri_2008']Jak tylko uzbieramy potrzebną kwotę :lol:

Na razie wpłynęła kaska od Goni66 no i ode mnie (bo mam najbliżej), czyli mamy 70 zł.
Reszta osób pewnie dzisiaj robiła przelewy i to po południu, więc kasa wpłynie do mnie dopiero jutro.

Rybciu - prześlij mi na PM nr konta i nazwę hoteliku, żebym miała go już pod ręką.

Okej, wysyłam Ci nr konta .
Tytuł ' Na hotel Neli ' - 300 zł .

Posted

mandragora33 napisał(a):
Mowilam o pomocy finansowej wiec jestem;) Czy mozna adres konta na pw??postaram sie jutro badz pojutrze przelac pieniadze na pomoc dla Nelki. Nie beda zbyt wielkie bo ostanio bardzo duzo mialam duzych wydatkow ale zawsze to napewno jakas pomoc. Jak tam Nelunia?

Już leci do Ciebie nr konta na PM :loveu:

Posted

Bardzo przepraszam ale nie zrobiłam przelewu:oops:, zapomniałam. Chciałam teraz ale nie wzięłam karty kodów do pracy.
Obiecuję zrobić to jak tylko będę w domu, powinno szybko dojsc, bo mam konto internetowe.

Posted

Sunia całkiem ładnie jeździ samochodem. Była w boksie z labradorkowatym Borysem, który ma skaleczonego kikutkaa.. :cool1: i mało co się nie wykrwawił ( oczywiście jest leczony ) .
Gdy zakładałam jej szelki, trochę się bała, przytuliła się do Borysa.
Wzięłam na ręce, zaniosłam do samochodu. Gdy go włączyliśmy, wskoczyła mi na kolana , a główkę położyła na ramieniu i bardzo, bardzo mocno ją do mnie przyciskała, jakby chciała we mnie wejść . Całą drogę powtarzałam jej, że jest wspaniałą sunią i znajdziemy jej suuuuper domek. Dotrzymamy obietnicy,co? ;)
Mój tato powiedział, że Nela jest bardzo ładna i ma mądre oczy.
Rzadko to mówi. ;)