Katcherine Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 mowisz i masz- gadaj ile a ja dzwonie do mamy i ja prosze o przekazanie kwoty:) Quote
tanitka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 kastracja jest w organizacji, prosze o cierpliwość;) Quote
tanitka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 kastracja będzie w drugiej połowie przyszłego tygodnia, dzięu gallegro za darmo:evil_lol: Quote
Katcherine Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 tanitka napisał(a):kastracja będzie w drugiej połowie przyszłego tygodnia, dzięu gallegro za darmo:evil_lol: :evil_lol::crazyeye::loveu: nie to ze narzekam ;) hmmm- lamia masz jakies zapotrzebowanie sterylkowe?;) Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Katcherine napisał(a)::evil_lol::crazyeye::loveu: nie to ze narzekam ;) hmmm- lamia masz jakies zapotrzebowanie sterylkowe?;) Ja zawsze, a co? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Katcherine Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wyslij mi na pw przyblizony koszt sterylki lub kastracji, cos tam pomysle...skoro wyzeielek juz zaopatrzony;) Tanitka jak by tam jakies dodatkowe koszty antybiotyk lub cos wyskoczylo dajcie znac.... w koncu swieta ida nie? Quote
lamia2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Katcherine napisał(a):wyslij mi na pw przyblizony koszt sterylki lub kastracji, cos tam pomysle...skoro wyzeielek juz zaopatrzony;) Tanitka jak by tam jakies dodatkowe koszty antybiotyk lub cos wyskoczylo dajcie znac.... w koncu swieta ida nie? Do świąt jeszcze kawał a tu anioł nam z nieba spadł .... żartujesz .... :crazyeye: naprawdę mogłabyś pomóc ??????? Wszystkim się kasa pokończyła i nasze stwory w kolejce na zabiegi stoją, nawet nie wiem który pilniejszy. Kastracja 150,00, sterylka małej 250,00, dużej 350,00. W Wołominie trochę taniej ale dochodzą kszty dojazdu. Katcherine ja mam zablokowane 150,00 zł na Grocha (tak na wszelki wypadek), jakby Ci się udało coś dołożyć to zrobilibyśmy sterylkę bo te są pilniejsze :lol::lol::lol::lol: Quote
Katcherine Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 pogadam z mama w poniedzialek i dam ci znac na prw we wtorek ile, kiedy itd. Quote
lamia2 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Katcherine napisał(a):pogadam z mama w poniedzialek i dam ci znac na prw we wtorek ile, kiedy itd. Jesteś WIELKA :lol::lol::lol::lol: Quote
Katcherine Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 lamia2 napisał(a):Jesteś WIELKA :lol::lol::lol::lol: Tanitka jest wielka- ja tam tylko co jakis czas sobie wtupne.... :mad:przelicznik spadl na leb na szyje w mordke jeza.... ale cos tam wyskrobiemy Quote
lamia2 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tanitka czy są jakieś wieści o groszkowych jajkach? :lol: Quote
tanitka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 są wieści, ze jeszcze są!:razz: gallegro coś tam wypadło, potem wet nie mógł- ale sprawa jak najbardziej aktualna.:lol: Quote
lamia2 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy coś się zmieniło w sprawie jajek?:cool3: Quote
tanitka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 napisałam prw do Tomka z pytaniem jak się sprawy mają i czekam na odpowiedź:razz: Quote
tanitka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kastracja jest juz ustalona na 10000% na najbliższy czwartek. Podobno Groszek jest nie dobry dla obcych?! i na zabieg z Tomkiem pojedzie też nowy pan Groszka!:crazyeye: Quote
lamia2 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tanitka']kastracja jest juz ustalona na 10000% na najbliższy czwartek. Podobno Groszek jest nie dobry dla obcych?! i na zabieg z Tomkiem pojedzie też nowy pan Groszka!:crazyeye:[/QUOTE] To bardzo się cieszę, bo on naprawdę jest nadpobudliwy :lol: Quote
GoniaP Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='tanitka'] Podobno Groszek jest nie dobry dla obcych?! i na zabieg z Tomkiem pojedzie też nowy pan Groszka!:crazyeye:[/quote] Normalnie nie wierzę :-o Quote
tanitka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 podobno, państwo już nie chcą kastrować Groszka, bo jest już OK. :razz: Quote
Recommended Posts