Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lamia2 napisał(a):
I to jest właśnie najważniejsza wiadmość :)

Ojej :multi::multi::multi: Ale szczęście dla nich obojga :multi::multi::multi: A czy Tequila jest wysterylizowana? A Groch??

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Ojej :multi::multi::multi: Ale szczęście dla nich obojga :multi::multi::multi: A czy Tequila jest wysterylizowana? A Groch??

Groch nie.
Teqila była sterylizowna tego samego dnia co Groch był na czyszczeniu pupy ;)

Wiozłam ich razem, nie będę opowiadać co się działo w samochodzie, ale korki tego dnia w Warszawie to nasza zasługa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
;)

Wiozłam ich razem, nie będę opowiadać co się działo w samochodzie, ale korki tego dnia w Warszawie to nasza zasługa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

no i pojechali Grochal z Teqilą!!! Lamia2:klacz::klacz::klacz::klacz: zda szczegółową relację, choć Groszek nie pokazał sie z najlepszej strony, nie wiadomo czy z radości czy z emocji, jakby diabeł w niego wstąpił. Latał jak szalony po meblach, po domu po ogrodzie:Dog_run: i gwałcił Teqilę:oops:. Jak tak dalej pójdzie to jajka pójda pod nóż!:angryy:

Posted

A po co mu jajka??!! Najważniejsze by miał swój dom, swoją kanapę i dużą dawkę miłości :multi::multi::multi:
Tanitka, Lamia, ja bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję:loveu: Tak z całego serca i naprawdę :loveu:
Wszystkiego co najlepsze psiaczki!!

Posted

Oba pieski bardzo się spodobały, tylko jest problem z tą nadpobudliwością Grocha. Umówiliśmy się, że jeśli mu nie przejdzie, to trzeba będzie mu te jajka wyciąć a to oznacza kolejne dwie podróże :shake:

Posted

dziewczyny- taka nadpobudliwosc moze wskazywac na przerost gruczolu krokowego czyli prostaty- niestety kastracja wtedy jest wskazana.

Pomyslcie o tym zabiegu- a jak postanowcie to poprosze mame o przekazanie tanitce kwoty jaka bedzie potrzebna

Posted

Rozmawiałam z nowym pańciem Groszka i Teqili, wygląda na to, że znaleźli sposób na nadpobudliwość Grocha (w każdym razie wczoraj się udało), rano poszli na spacer do lasu, wrócili po południu .... Groch padł ... i sexu nie było ;)

Posted

tanitka napisał(a):
jakbym poszła na spacer rano i wróciła po południu to też o seksie bym nie myślała:lol:

No, popatrz ile masz wspólnego z Grochem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
jakbym poszła na spacer rano i wróciła po południu to też o seksie bym nie myślała:lol:

No prosze i po takich deklaracjach jeszcze mi TZ zacznie skladac zazalenia ze kolezanki to non stop a ja nic...bo taka zmeczona...:diabloti:

Posted

No, popatrz ile masz wspólnego z Grochem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale śmieszne, bardzo!!!!:eviltong:
dzwonili dziś że Grocha oddają???!!!:razz:

No prosze i po takich deklaracjach jeszcze mi TZ zacznie skladac zazalenia ze kolezanki to non stop a ja nic...bo taka zmeczona...:diabloti:

chodzi oczywiście o chodzenie na spacery???:evil_lol:

Posted

:diabloti: no wiec wlasnie chodze na te spacery a wrecz z niedosytu Dropka probuje wepchnac na Agillity- bo ja juz nosem po ziemi a on w mordke swierzynka.....wiec musze cos odwrotnego- on schetany a ja swierzynka...w ramach ciaglej pracy nad socjalizacja Dropsiatego itd- autobusow ni ma, metra ni ma, ludziow ni ma- wiec cos musimy

a Tz placze ze mnie wogole nie widuje;)

Posted

Z Grochem to jest tak, z domu nie chce wychodzić bo mu za zimno, jak wyjdzie to zrobi co swoje najpierw, potem pogwałcii chwilę Tequilę i wraca do domu.
Trzeba jednak pomyśleć o tej kastracji.

Posted

no cóż, w takim razie zgłaszam sie na ochotnika, zeby go na te kastrację dostarczyć i odwieźć,
a moze poprosic rybon36, która jest wetem w Mińsku Maz, zeby go ciachnęła?:roll:

Posted

tanitka napisał(a):
no cóż, w takim razie zgłaszam sie na ochotnika, zeby go na te kastrację dostarczyć i odwieźć,
a moze poprosic rybon36, która jest wetem w Mińsku Maz, zeby go ciachnęła?:roll:

Rozmawiałam z Panem Eligiuszem, że w tygodniu się z nim skontaktuję w sprawie tej kastracji.
A ile by wzięła Rybon za tę kastrację? byłoby bliżej i można by to było w jeden dzień załatwić.

Posted

Pomyslcie o tym zabiegu- a jak postanowcie to poprosze mame o przekazanie tanitce kwoty jaka bedzie potrzebna

chcesz, to masz!!!:eviltong:

załatwiamy Grochowi kastracje w Siedlach, niezawodny gallegro, nam w tym pomoże. Dowie się ile to tam kosztuje i poprosimy o spełnienie obietnicy :p

Posted

[quote name='tanitka']chcesz, to masz!!!:eviltong:

załatwiamy Grochowi kastracje w Siedlach, niezawodny gallegro, nam w tym pomoże. Dowie się ile to tam kosztuje i poprosimy o spełnienie obietnicy :p

Tanitka na śmierć zapomniałam, miałam Ci dać dane do domu Grocha, przepraszam :modla: już Ci wysyłam na PW, a jutro tam zadzwonię :loveu: