GoniaP Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 lamia2 napisał(a):I to jest właśnie najważniejsza wiadmość :) Ojej :multi::multi::multi: Ale szczęście dla nich obojga :multi::multi::multi: A czy Tequila jest wysterylizowana? A Groch?? Quote
lamia2 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 GoniaP napisał(a):Ojej :multi::multi::multi: Ale szczęście dla nich obojga :multi::multi::multi: A czy Tequila jest wysterylizowana? A Groch?? Groch nie. Teqila była sterylizowna tego samego dnia co Groch był na czyszczeniu pupy ;) Wiozłam ich razem, nie będę opowiadać co się działo w samochodzie, ale korki tego dnia w Warszawie to nasza zasługa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 lamia2 napisał(a): ;) Wiozłam ich razem, nie będę opowiadać co się działo w samochodzie, ale korki tego dnia w Warszawie to nasza zasługa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
GoniaP Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Dziś sobota... Jakie plany mają Groszek i Tequila?? Quote
tanitka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no i pojechali Grochal z Teqilą!!! Lamia2:klacz::klacz::klacz::klacz: zda szczegółową relację, choć Groszek nie pokazał sie z najlepszej strony, nie wiadomo czy z radości czy z emocji, jakby diabeł w niego wstąpił. Latał jak szalony po meblach, po domu po ogrodzie:Dog_run: i gwałcił Teqilę:oops:. Jak tak dalej pójdzie to jajka pójda pod nóż!:angryy: Quote
GoniaP Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 A po co mu jajka??!! Najważniejsze by miał swój dom, swoją kanapę i dużą dawkę miłości :multi::multi::multi: Tanitka, Lamia, ja bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję:loveu: Tak z całego serca i naprawdę :loveu: Wszystkiego co najlepsze psiaczki!! Quote
lamia2 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oba pieski bardzo się spodobały, tylko jest problem z tą nadpobudliwością Grocha. Umówiliśmy się, że jeśli mu nie przejdzie, to trzeba będzie mu te jajka wyciąć a to oznacza kolejne dwie podróże :shake: Quote
tanitka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ale z niego napastliwiec seksualny!:oops: Quote
Katcherine Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dziewczyny- taka nadpobudliwosc moze wskazywac na przerost gruczolu krokowego czyli prostaty- niestety kastracja wtedy jest wskazana. Pomyslcie o tym zabiegu- a jak postanowcie to poprosze mame o przekazanie tanitce kwoty jaka bedzie potrzebna Quote
lamia2 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Rozmawiałam z nowym pańciem Groszka i Teqili, wygląda na to, że znaleźli sposób na nadpobudliwość Grocha (w każdym razie wczoraj się udało), rano poszli na spacer do lasu, wrócili po południu .... Groch padł ... i sexu nie było ;) Quote
tanitka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 jakbym poszła na spacer rano i wróciła po południu to też o seksie bym nie myślała:lol: Quote
lamia2 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 tanitka napisał(a):jakbym poszła na spacer rano i wróciła po południu to też o seksie bym nie myślała:lol: No, popatrz ile masz wspólnego z Grochem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katcherine Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 tanitka napisał(a):jakbym poszła na spacer rano i wróciła po południu to też o seksie bym nie myślała:lol: No prosze i po takich deklaracjach jeszcze mi TZ zacznie skladac zazalenia ze kolezanki to non stop a ja nic...bo taka zmeczona...:diabloti: Quote
tanitka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No, popatrz ile masz wspólnego z Grochem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale śmieszne, bardzo!!!!:eviltong: dzwonili dziś że Grocha oddają???!!!:razz: No prosze i po takich deklaracjach jeszcze mi TZ zacznie skladac zazalenia ze kolezanki to non stop a ja nic...bo taka zmeczona...:diabloti: chodzi oczywiście o chodzenie na spacery???:evil_lol: Quote
Katcherine Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :diabloti: no wiec wlasnie chodze na te spacery a wrecz z niedosytu Dropka probuje wepchnac na Agillity- bo ja juz nosem po ziemi a on w mordke swierzynka.....wiec musze cos odwrotnego- on schetany a ja swierzynka...w ramach ciaglej pracy nad socjalizacja Dropsiatego itd- autobusow ni ma, metra ni ma, ludziow ni ma- wiec cos musimy a Tz placze ze mnie wogole nie widuje;) Quote
lamia2 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tanitka napisał(a): dzwonili dziś że Grocha oddają???!!!:razz: NIE, już Ty lepiej nie kracz !!!!!!! Quote
lamia2 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Z Grochem to jest tak, z domu nie chce wychodzić bo mu za zimno, jak wyjdzie to zrobi co swoje najpierw, potem pogwałcii chwilę Tequilę i wraca do domu. Trzeba jednak pomyśleć o tej kastracji. Quote
tanitka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 no cóż, w takim razie zgłaszam sie na ochotnika, zeby go na te kastrację dostarczyć i odwieźć, a moze poprosic rybon36, która jest wetem w Mińsku Maz, zeby go ciachnęła?:roll: Quote
lamia2 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 tanitka napisał(a):no cóż, w takim razie zgłaszam sie na ochotnika, zeby go na te kastrację dostarczyć i odwieźć, a moze poprosic rybon36, która jest wetem w Mińsku Maz, zeby go ciachnęła?:roll: Rozmawiałam z Panem Eligiuszem, że w tygodniu się z nim skontaktuję w sprawie tej kastracji. A ile by wzięła Rybon za tę kastrację? byłoby bliżej i można by to było w jeden dzień załatwić. Quote
tanitka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pomyslcie o tym zabiegu- a jak postanowcie to poprosze mame o przekazanie tanitce kwoty jaka bedzie potrzebna chcesz, to masz!!!:eviltong: załatwiamy Grochowi kastracje w Siedlach, niezawodny gallegro, nam w tym pomoże. Dowie się ile to tam kosztuje i poprosimy o spełnienie obietnicy :p Quote
malagos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mogę załatwić w Ostrołęce, ale to pewnie za daleko?.... Quote
lamia2 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='tanitka']chcesz, to masz!!!:eviltong: załatwiamy Grochowi kastracje w Siedlach, niezawodny gallegro, nam w tym pomoże. Dowie się ile to tam kosztuje i poprosimy o spełnienie obietnicy :p Tanitka na śmierć zapomniałam, miałam Ci dać dane do domu Grocha, przepraszam :modla: już Ci wysyłam na PW, a jutro tam zadzwonię :loveu: Quote
Recommended Posts