Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jednak to Groszek:oops:bo jest inny Groszek na forum ,pomyslalam ze to nie mozliwe?:razz:
Ach jaka blekitna krew plynie w Groszku,wyzlowo -pointerowa,a moze poprostu "groszkowa" unikatowa?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pięknie, pięknie :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:....oprócz Tati i mnie to nikt dzisiaj wyżłopointera polskiego nie odwiedził....nie ładnie cioteczki....oj nie ładnie :diabloti:

Posted

Katcherine napisał(a):
:cool3: a mozecie sie zorientowac ile taka przyjemnosc kosztuje w przypadku Groszka?
hmmmm- a co? wypuscic w swiat don juana????

150 złotych.

Posted

tanitka napisał(a):
proszę wszytskich kibiców o trzymanie kcików za Groszka, który ma szansą na nowy dom już w sobotę- dzięki Lamia2:lol:
Trzymam nieprzerwanie !!!
Jak to, gdzie, co, jak??? Uchylcie rąbka tajemnicy!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Trzymam nieprzerwanie !!!
Jak to, gdzie, co, jak??? Uchylcie rąbka tajemnicy!!!

W sobotę jedziemy .... zobaczymy na miejscu, na razie rozmawiam z ludźmi tylko telefonicznie, mnie się spodobali .... ;)

A sprawa zaczęła się od tego, że zadzwonił do mnie Pan zainteresowany Teqilą (narzeczoną Grocha) i tak od słowa do słowa okazało się, że Pan jest jeszcze zainteresowany kanapowcem. Dom z ogrodem pod Siedlcami jest tam jeden kilkunastoletni pies (głuchy i ślepy już niestety), Państwo obawiają się, że ....
Nie mają internetu więc wszystko jest na opis słowny .... dlatego trzymajmy kciuki, żeby się sobie spodobali ;)

Posted

lamia2 napisał(a):
A za Teqilkę nikt kciuków nie będzie trzymał :placz:
Czy ja dobrze rozumiem, że Pan chce dać dom zarówno Groszkowi jak i Tequili????:crazyeye: