Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):

GoniaP myśl o transporcie do Warszawy!
Dziś podzwonię po ludziach. Od kiedy jest dla niego miejsce? W ten weekend byłoby za wcześnie?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
o MAtko :-(, nie sadziłam że on został oddany!!! myślałam, że go gdzieś znaleźli, ze się błąkał!!!:crazyeye:
wyżły to delikatne psy, trzeba go zabierać jak najszybciej!!!!
GoniaP myśl o transporcie do Warszawy!

Tanitka?....

Posted

Jej, ale byłoby super!! Na pewno odżyłby u Ciebie...
Ale na razie nie ma transportu :( A ja sie nie wyrwę, bo mam na głowie swoje dwa psiaki i Limkę - TZ wyjeżdża...

Posted

czy ktoś moze pomóc z transportem samochodowym Września (POznań) - Warszawa?

Będę jechać w okolicach 1 listopada do Łodzi, może podjechałabym do Konina- dałabyś radę go tam dowieźć?

Posted

tanitka napisał(a):
czy ktoś moze pomóc z transportem samochodowym Września (POznań) - Warszawa?

Będę jechać w okolicach 1 listopada do Łodzi, może podjechałabym do Konina- dałabyś radę go tam dowieźć?
Co znaczy w okolicach 1go listopada? Trasa do Konina jest bardzo realna ;)

Posted

GoniaP, plany mi się troszkę komplikują, bo mi AniaW zwozi gończą z POdhala do 15 listopada - już dawno jej obiecałam, ze suczkę przetrzymam, tylko termin był nie doookreślony.
Lamia2 dała mi dziś znać, ze moze wyzełka przyjąc do siebie.
W tej sytuacji nasze spotkanie "kurierów w konspiracji w Koninie" byłoby aktualne, tylko ze Cykor pojechałby najpierw do Lamia2, a później do mnie. Może tak być?:roll:

Posted

tanitka napisał(a):
GoniaP, plany mi się troszkę komplikują, bo mi AniaW zwozi gończą z POdhala do 15 listopada - już dawno jej obiecałam, ze suczkę przetrzymam, tylko termin był nie doookreślony.
Lamia2 dała mi dziś znać, ze moze wyzełka przyjąc do siebie.
W tej sytuacji nasze spotkanie "kurierów w konspiracji w Koninie" byłoby aktualne, tylko ze Cykor pojechałby najpierw do Lamia2, a później do mnie. Może tak być?:roll:
No wiesz??!! To Ty jeszcze pytasz?? No pewnie, że może!! Pisz kiedy i będzie.

Posted

tanitka napisał(a):
ponoć jest transport dla Cykora w niedzielę do Warszawy?:roll: ciekawe co Lamia2 na to powie:razz:
Wiedziałam, ale nie wychylałam się... Można zacząć się cieszyć :razz:

Posted

tanitka napisał(a):
w sobotę? w niedzielę chyba:roll:

bardzo jestem ciekawa jego "wyjścia" ze schroniska i co z niego wogóle "za wyżeł":razz:

Oczywiście, że w niedzielę :oops: W sobotę odbywają się inne "operacje". Ech, za dużo tego...
Ja też umieram z ciekawości... I tez martwię się co to będzie....

Posted

a jednak NIE!:lol:

Cykor jest już poza schroniskiem i jest najszczęśliwszym, najweselszym psem świata!!!:multi::multi::multi: biega sobie teraz po ogrodzie i nie moze sie nacieszyć, ze po tylu mieisącach opuścił w końcu swą schroniskową budę. Jeżdzi samochodem "jak stary":loveu:

Jutro jedzie do Warszawu do domu tymczasowego.:multi: