GoniaP Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 tanitka napisał(a): GoniaP myśl o transporcie do Warszawy! Dziś podzwonię po ludziach. Od kiedy jest dla niego miejsce? W ten weekend byłoby za wcześnie? Quote
malagos Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 tanitka napisał(a):o MAtko :-(, nie sadziłam że on został oddany!!! myślałam, że go gdzieś znaleźli, ze się błąkał!!!:crazyeye: wyżły to delikatne psy, trzeba go zabierać jak najszybciej!!!! GoniaP myśl o transporcie do Warszawy! Tanitka?.... Quote
tanitka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 jeśli taka jest jego historia, to ja go może do siebie wezmę, tak sobie myślę...... :-( Quote
GoniaP Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Jej, ale byłoby super!! Na pewno odżyłby u Ciebie... Ale na razie nie ma transportu :( A ja sie nie wyrwę, bo mam na głowie swoje dwa psiaki i Limkę - TZ wyjeżdża... Quote
tanitka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 GoniaP najważniejsze ze juz obmyślamy konkretną pomoc, z transportem tez coś się nadarzy.:lol: Quote
tanitka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 czy ktoś moze pomóc z transportem samochodowym Września (POznań) - Warszawa? Będę jechać w okolicach 1 listopada do Łodzi, może podjechałabym do Konina- dałabyś radę go tam dowieźć? Quote
GoniaP Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 tanitka napisał(a):czy ktoś moze pomóc z transportem samochodowym Września (POznań) - Warszawa? Będę jechać w okolicach 1 listopada do Łodzi, może podjechałabym do Konina- dałabyś radę go tam dowieźć? Co znaczy w okolicach 1go listopada? Trasa do Konina jest bardzo realna ;) Quote
malagos Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jak się cieszę (na razie po cichu...) dla chcącego nie ma nic trudnego :cool3: Quote
tanitka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Co znaczy w okolicach 1go listopada? Trasa do Konina jest bardzo realna ;-) tak właśnie...:lol: Quote
tanitka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 GoniaP, plany mi się troszkę komplikują, bo mi AniaW zwozi gończą z POdhala do 15 listopada - już dawno jej obiecałam, ze suczkę przetrzymam, tylko termin był nie doookreślony. Lamia2 dała mi dziś znać, ze moze wyzełka przyjąc do siebie. W tej sytuacji nasze spotkanie "kurierów w konspiracji w Koninie" byłoby aktualne, tylko ze Cykor pojechałby najpierw do Lamia2, a później do mnie. Może tak być?:roll: Quote
GoniaP Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 tanitka napisał(a):GoniaP, plany mi się troszkę komplikują, bo mi AniaW zwozi gończą z POdhala do 15 listopada - już dawno jej obiecałam, ze suczkę przetrzymam, tylko termin był nie doookreślony. Lamia2 dała mi dziś znać, ze moze wyzełka przyjąc do siebie. W tej sytuacji nasze spotkanie "kurierów w konspiracji w Koninie" byłoby aktualne, tylko ze Cykor pojechałby najpierw do Lamia2, a później do mnie. Może tak być?:roll: No wiesz??!! To Ty jeszcze pytasz?? No pewnie, że może!! Pisz kiedy i będzie. Quote
tanitka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ponoć jest transport dla Cykora w niedzielę do Warszawy?:roll: ciekawe co Lamia2 na to powie:razz: Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 tanitka napisał(a):ponoć jest transport dla Cykora w niedzielę do Warszawy?:roll: ciekawe co Lamia2 na to powie:razz: Wiedziałam, ale nie wychylałam się... Można zacząć się cieszyć :razz: Quote
malagos Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jejku, jejku, to ja sie zaczynam cieszyć!!! :cool3: :loveu: Quote
GoniaP Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Cykor!! Pakuj manatki, bo w sobotę jedziesz do DT :multi::multi::multi: Quote
tanitka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 w sobotę? w niedzielę chyba:roll: bardzo jestem ciekawa jego "wyjścia" ze schroniska i co z niego wogóle "za wyżeł":razz: Quote
GoniaP Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 tanitka napisał(a):w sobotę? w niedzielę chyba:roll: bardzo jestem ciekawa jego "wyjścia" ze schroniska i co z niego wogóle "za wyżeł":razz: Oczywiście, że w niedzielę :oops: W sobotę odbywają się inne "operacje". Ech, za dużo tego... Ja też umieram z ciekawości... I tez martwię się co to będzie.... Quote
Ziutka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Trzymaj się Cykorku....jeszcze tylko dwa dni i...................:cool3: Quote
tanitka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 mam nadzieję że akcja przebiegnie pomyślnie:roll: Quote
tanitka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 bardzo jestem ciekawa co to z niego za Cykor:cool3: Quote
malagos Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Żeby się nie okazało, ze to jamnik :diabloti: Quote
tanitka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wszystko jest możliwe, albo że wyzel tylko ze ciężarna suka:diabloti: Quote
Ziutka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 tanitka napisał(a):wszystko jest możliwe, albo że wyzel tylko ze ciężarna suka:diabloti: :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
tanitka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a jednak NIE!:lol: Cykor jest już poza schroniskiem i jest najszczęśliwszym, najweselszym psem świata!!!:multi::multi::multi: biega sobie teraz po ogrodzie i nie moze sie nacieszyć, ze po tylu mieisącach opuścił w końcu swą schroniskową budę. Jeżdzi samochodem "jak stary":loveu: Jutro jedzie do Warszawu do domu tymczasowego.:multi: Quote
Recommended Posts