Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt na razie nie dzwoni, no ale mamy teraz kilka dni świątecznych, ludzie są pochłonięci raczej sprawami duchowymi, a nie adopcjami psów:roll:. Nie poddajemy sie w żadnym razie!!:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
fajnie Ziuta 23, ze z nim wyszłaś!:lol:

Ahh...dla mnie to sama przyjemność wyjść na spacerek z kropkowanym noskiem :loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
nie Kropka tylko Groszka!:mad:
Zmęczona jestem :oops: Dziś cały dzień spędziłam w schronie wśród Kropków, Groszków i Ciapków:placz:
Groszku kochany, przepraszam za to faux pas....
Twoja wirtualna koleżanka Lalunia (bokserka) dzis pojechala do wsanialego domku. Kiedy Tobie sie uda??

Posted

Boszzz, ale zaniedbałam Groszka :shake:
Wczoraj był spacerek o 1.00 a dzisiaj cosik chyba przysnęłam i psina czeka....:mad: oj Ja niedobra ciotka....ale już się poprawiam i szybko śmigamy na nocne siuśki i koopkę :cool3:.........:painting::painting::painting:.....wow...Tanitko, Groszek tak się u Ciebie wspaniale poczuł, że mnie dzisiaj ciągnie 3 razy mocniej niż na wczorajszym spacerku :crazyeye:.........albo tak mu się chce załatwić swoje potrzeby :evil_lol:

Posted

Ja to nie wiem z jakim Groszkiem Wy na te spacery tak biegacie, bo ten wałaściwy w kojcu siedzi a klucze nad rottweilerami wiszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Niestety Groszek powędrował do kojca bo przywiozłam jedną suczkę z cieczką i Groszek szaleje.

Dostał co prawda laskę do kojca, ale wysterylizowaną i jej nie kocha ;)

Nawet na mnie uwagi nie zwraca, tylko się oblizuje bo właśnie Teqila na spacer idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochana, to jest przytulisko na 15 psów wszystkiego i pełna miska codizennie. Nic innego nie mogłam mu zaoferować:shake:. To chyba lepsze niż betonowy boks we Wrześni i świat zamknięty w budzie:-(?. Jak suka skończy cieczkę, to na pewno lamia2 go znów wypuści na teren (ogrodzone 2 ha.)
Miejmy tez nadzieję, ze szybko znajdzie dom taki przystojniak!

Posted

bo tak jest, ale z braku DT z własną kanapą, dobre choć to. Przez to przytulisko przewinęły sie jeszcze inne wyżęłki, które znalazły swe domy i wkrótce grzały już doopki na własnych kanapach. Wierzę, ze i Groszkowi się uda!

Posted

xxxx52 napisał(a):
czy piesek ze schroniska ,znowu dostal sie do innego schroniska?:-(
Proszę się nie martwić. Tanitka i Lamia to psie Anioły, Groszkowi krzywda się pod ich opieką nie stanie. A i ja wierzę, że wkrótce ktoś się w nim zakocha, i doczeka się swojej kanapy :)

Posted

ale gafe popelnilam:oops:oczywiscie w tak wyborowych ,doswiadczonych rekach pieski maja bardzo dobrze i wierze ,ze znajda-dzie wspaniale domki.
zycze wszystkim psiakom.:lol:

Posted

Groszek poszedł do kojca dla swojego bezpieczeństwa, próbował przegryźć siatkę, przeskoczyć, podkopać, rzucał się na inne psy (które gdyby się zmobilizowały mogłby mu zrobić krzywdę). Teqila jest w ostatnim boksie, zdala od Groszka i w końcu jest spokojny.

Groszek do towarzystwa ma Korę z którą się do tej pory bawił.