GoniaP Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Groszku, Groszeńku kropkowany, wyżle ty nasz Polski wyrwany z marazmu, pokaż się światu!!! Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 idziemy dzis z Groszkiem na wizytę kontrolną do weta.:lol: Quote
tanitka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nie byliśmy u weta, bo się -plany pokrzyżowały. Ale tak, czy owak, Groszek sie pokazuje bo jest do adopcji!:lol: Quote
tanitka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nikt na razie nie dzwoni, no ale mamy teraz kilka dni świątecznych, ludzie są pochłonięci raczej sprawami duchowymi, a nie adopcjami psów:roll:. Nie poddajemy sie w żadnym razie!!:lol: Quote
Ziutka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To Ja sobie pójdę z Groszkiem na nocny spacerek....:painting: Może mu się siusiu chce albo koopkę :cool3: Quote
tanitka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 fajnie Ziuta 23, ze z nim wyszłaś!:lol: Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tanitka napisał(a):fajnie Ziuta 23, ze z nim wyszłaś!:lol: Ahh...dla mnie to sama przyjemność wyjść na spacerek z kropkowanym noskiem :loveu: Quote
tanitka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no i tylko my dwie mu kibicujemy, reszta śpi!:mad: Quote
GoniaP Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tanitka napisał(a):no i tylko my dwie mu kibicujemy, reszta śpi!:mad: Nieprawda!!! Ja kibicuję i wyprowadzam Kropka na nocny spacerek! Quote
GoniaP Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tanitka napisał(a):nie Kropka tylko Groszka!:mad: Zmęczona jestem :oops: Dziś cały dzień spędziłam w schronie wśród Kropków, Groszków i Ciapków:placz: Groszku kochany, przepraszam za to faux pas.... Twoja wirtualna koleżanka Lalunia (bokserka) dzis pojechala do wsanialego domku. Kiedy Tobie sie uda?? Quote
tanitka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Gosia, masz wybaczone, idź już spać!:lol: Quote
Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Boszzz, ale zaniedbałam Groszka :shake: Wczoraj był spacerek o 1.00 a dzisiaj cosik chyba przysnęłam i psina czeka....:mad: oj Ja niedobra ciotka....ale już się poprawiam i szybko śmigamy na nocne siuśki i koopkę :cool3:.........:painting::painting::painting:.....wow...Tanitko, Groszek tak się u Ciebie wspaniale poczuł, że mnie dzisiaj ciągnie 3 razy mocniej niż na wczorajszym spacerku :crazyeye:.........albo tak mu się chce załatwić swoje potrzeby :evil_lol: Quote
tanitka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ano sama widzisz, jaki fajny z niego pies!:lol: Quote
Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tanitka napisał(a):ano sama widzisz, jaki fajny z niego pies!:lol: Ano widzę, widzę......:loveu: Quote
lamia2 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja to nie wiem z jakim Groszkiem Wy na te spacery tak biegacie, bo ten wałaściwy w kojcu siedzi a klucze nad rottweilerami wiszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety Groszek powędrował do kojca bo przywiozłam jedną suczkę z cieczką i Groszek szaleje. Dostał co prawda laskę do kojca, ale wysterylizowaną i jej nie kocha ;) Nawet na mnie uwagi nie zwraca, tylko się oblizuje bo właśnie Teqila na spacer idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tanitka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Biedny Groszekw kojcu??:-( ale mam nadzieje że ze swoją przyjaciólka Korą:mad:? Quote
xxxx52 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 czy piesek ze schroniska ,znowu dostal sie do innego schroniska?:-( Quote
tanitka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kochana, to jest przytulisko na 15 psów wszystkiego i pełna miska codizennie. Nic innego nie mogłam mu zaoferować:shake:. To chyba lepsze niż betonowy boks we Wrześni i świat zamknięty w budzie:-(?. Jak suka skończy cieczkę, to na pewno lamia2 go znów wypuści na teren (ogrodzone 2 ha.) Miejmy tez nadzieję, ze szybko znajdzie dom taki przystojniak! Quote
xxxx52 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tanitka-ach to dobrze,bo slyszalam,ze to wspanialy,kochajacy ludzi pies,kochajacy kanapke,jazde autem,nie konfliktowy,duzy piescioch. Quote
tanitka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 bo tak jest, ale z braku DT z własną kanapą, dobre choć to. Przez to przytulisko przewinęły sie jeszcze inne wyżęłki, które znalazły swe domy i wkrótce grzały już doopki na własnych kanapach. Wierzę, ze i Groszkowi się uda! Quote
GoniaP Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 xxxx52 napisał(a):czy piesek ze schroniska ,znowu dostal sie do innego schroniska?:-( Proszę się nie martwić. Tanitka i Lamia to psie Anioły, Groszkowi krzywda się pod ich opieką nie stanie. A i ja wierzę, że wkrótce ktoś się w nim zakocha, i doczeka się swojej kanapy :) Quote
xxxx52 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ale gafe popelnilam:oops:oczywiscie w tak wyborowych ,doswiadczonych rekach pieski maja bardzo dobrze i wierze ,ze znajda-dzie wspaniale domki. zycze wszystkim psiakom.:lol: Quote
lamia2 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Groszek poszedł do kojca dla swojego bezpieczeństwa, próbował przegryźć siatkę, przeskoczyć, podkopać, rzucał się na inne psy (które gdyby się zmobilizowały mogłby mu zrobić krzywdę). Teqila jest w ostatnim boksie, zdala od Groszka i w końcu jest spokojny. Groszek do towarzystwa ma Korę z którą się do tej pory bawił. Quote
Recommended Posts