A_Cichy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Zapraszam wszystkich posiadaczy wilczastych owczarków niemieckich do wymiany poglądów i przedstawienia swich pupili. Zapraszam również osoby chcące uzyskać informacje na temat tej fascynującej podgrupy owczarka. Beatiris Czek Ki Ra - pierwsze gryzienie 9 m-cy Quote
ayshe Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to nie jest podgrupa onkow tylko umaszczenie onkow.zapraszam na podforum o onach.onki wilczaste sa baaardzo czeste w liniach uzytkowych i jest ich nieco w eksterierach. Quote
nenemuscha Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No właśnie..przeciez mamy temacik o uzytkach:multi:..a jesli chodzi o umaszczenie to we wzorcu jest opisane i winno być traktowane jak każde inne umaszczenie onka.. Zgadzam się z Ayshe....:lol: Quote
lisica Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A kłaczate wilczaste tyż mogom być?Bo ja mam takiego,Tyranozaurus Rexus Młotkowski vom Idiotensteyn,właśnie mi koty pacyfikuje a one mu dzielnie opór zbiorowy stawiają:wallbash::mdleje: Quote
mimoza Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A dlaczego pierwsze gryzienie jest dopiero w wieku 9 miesięcy? :roll: Quote
natka1238 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No właśnie... mój pierwszy raz gryzł jak miał 2,5 miesiąca;))) Quote
dorplant Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A_Cichy napisał(a):. Zapraszam również osoby chcące uzyskać informacje na temat tej fascynującej podgrupy owczarka. :crazyeye::crazyeye: a jakiez to moga byc informacje ?? przeciez wilczasty to normalne umaszczenie , ON-ek taki jak kazdy inny . Quote
AM Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dorplant napisał(a):przeciez wilczasty to normalne umaszczenie , ON-ek taki jak kazdy inny . O nie, nie.. nie zgadzam się. Mój nie jest jak każdy inny. Mój jest wyjątkowy :cool3::loveu:;) Quote
dorplant Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 AM napisał(a):O nie, nie.. nie zgadzam się. Mój nie jest jak każdy inny. Mój jest wyjątkowy :cool3::loveu:;) no fakt ,Twoj tak :diabloti::diabloti: Twoj jest "inny" :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts