Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam wszystkich posiadaczy wilczastych owczarków niemieckich do wymiany poglądów i przedstawienia swich pupili. Zapraszam również osoby chcące uzyskać informacje na temat tej fascynującej podgrupy owczarka.

Beatiris Czek Ki Ra - pierwsze gryzienie 9 m-cy

Posted

to nie jest podgrupa onkow tylko umaszczenie onkow.zapraszam na podforum o onach.onki wilczaste sa baaardzo czeste w liniach uzytkowych i jest ich nieco w eksterierach.

Posted

No właśnie..przeciez mamy temacik o uzytkach:multi:..a jesli chodzi o umaszczenie to we wzorcu jest opisane i winno być traktowane jak każde inne umaszczenie onka..
Zgadzam się z Ayshe....:lol:

Posted

A kłaczate wilczaste tyż mogom być?Bo ja mam takiego,Tyranozaurus Rexus Młotkowski vom Idiotensteyn,właśnie mi koty pacyfikuje a one mu dzielnie opór zbiorowy stawiają:wallbash::mdleje:

Posted

A_Cichy napisał(a):
. Zapraszam również osoby chcące uzyskać informacje na temat tej fascynującej podgrupy owczarka.

:crazyeye::crazyeye: a jakiez to moga byc informacje ??
przeciez wilczasty to normalne umaszczenie ,
ON-ek taki jak kazdy inny .

Posted

dorplant napisał(a):
przeciez wilczasty to normalne umaszczenie ,
ON-ek taki jak kazdy inny .

O nie, nie.. nie zgadzam się. Mój nie jest jak każdy inny. Mój jest wyjątkowy :cool3::loveu:;)

Posted

AM napisał(a):
O nie, nie.. nie zgadzam się. Mój nie jest jak każdy inny. Mój jest wyjątkowy :cool3::loveu:;)

no fakt ,Twoj tak :diabloti::diabloti: Twoj jest "inny" :eviltong::eviltong: