Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc!A więc tak...Ewaa czekam na Ciebie w takim razie w środę,Basia zaglądam na wątek suniek a tam normalnie wojna.
Natija po weekendzie właściwie dobrze-Gusti miał znów wypadek i zrobił kupke w nocy-ale na szczęście na koc nie dywan...a tak to dobrze jadł,na spacerkach grzeczny-w sobotę biegał na łące z Markiem i pieskiem amstafem.
Ja tu go chwalę a on nalal mi na dywan!!Właśnie teraz:(Po 6:00 byliśmy na spacerku...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ile Gustaw ma teraz????
moj Agent napoczatku tez lal i to nawet czesto,ale tylko w ciagu dnia,bo godz od spacerku potrafil sie zlac,wiec powoli zaczynalam go uczyc,co ma robic jak chce isc na dwor i teraz nie mam juz problemu jak Agent chce isc to przychodzi i zaczyna podgryzac mnie albo piszczec.Troche czasu mi to zajelo,ale bylo warto!!!!polecam ....

Posted

hmm to juz fizycznie potrafi wytrzymac pare godzin...
duzo go obserwoj i jak zobaczysz,ze przychodzi i w jakis sposob daje malena oznake,ze chce isc siku,to go pochwal i idz z nim na dwor,po jakim czasie sygnaly beda sie nasilac i bedzie Ci latwiej zorientowac sie kiedy chce isc,a potem bedzie juz super:)
czasem pies jak duszy mimo,ze nie biegal a lezal i nie mial jak sie zmieczyc to tez moze byc oznaka,ze chce isc na dwor....
zycze duzo cierpliwosci i szybkich rezultatow....

Posted

Cześć!Jestem wściekła na Gustiego...Wczoraj jadł o godzinie 12:00,pózniej koło 15:00 bylismy na spacerku-kupy brak,potem był koło 20:00-to samo,więc wyszłam jeszcze raz...Zrobił maleńkiego bobka.A w nocy oczywiście za..... podłoge...Czemu?Marek zły...Oskar wszedł w bobka na dywanie-takiego małego,że nawet go nie wypatrzyłam...
Czemu on tak robi?:(Nie wiem co robić:(

Posted

witam,przykro mi ,ale chyba Gustaw nie wie za bardzo,ze w domu sie tego nie robi:(sama juz nie wiem:(ale tak jak pisalam Ci wczesniej probuj szukac u niego jakichkolwiek oznak,ze chce isc na dwor,a potem bedzie juz coraz lepiej....

Posted

Marzenko , a nie jadł psinkus jakies kosteczki i go zatwardziło...
bo jak jest zatwardzenie to może być krewka ...obserwuj go ...jeśli miałby bigunke to możesz dać to co dzieciom sie daje SMECTE

Posted

jak ma zatwardzenie to daj mu cos tlustego,tylko nie za duzo bo dostanie biegunki....a kosci lepiej nie dawac,bo moga naprawde zaszkodzic i wtedy to jest naprawde kosz,nie wspomne juz o meczarniach psiaka....
zycze Gustawkowi szybkiego powrotu do zdrowka:)no i narmalnych kupek;);)

Posted

Oj Marzenko,
widze, że jutro bedę Ci miała o czym gadać.
wszystko co wiem to Ci powiem, i już załaduje aparat , to nareszcie będziesz miała troche zdjęć.
Do jutra :cool3:
a tu jest jeden mój pudelek mini apricot, wstawiam dzieło Tigry ;).
CHEVALIER MON CHERI :eviltong: Adorea

Posted

Kostki nie daje,bo wiem czym to grozi:)
Smecte dostał-oczywiście mam jej zapas w domu:)
Dzisiaj już ładna kupka-tylko w nocy puścił kleksa na swoją kołderkę-którą przykryłam dywan.Prawdopodobnie to od kary-już nigdy jej nie dostanie!Zdenerwowałam się strasznie tymi sensacjami...
Ewaa czekamy na Ciebie:)

Posted

No to może ja zacznę, bo jestem młodsza :eviltong:
i szybsza ...:cool3:
Gustaw czeka, oj co to będzie ????:crazyeye:

Teraz dopiero widać, że to pudelek i można mu spojrzeć w oczy ;)

i już po wszystkim , tak będzie wyglądał wiosną :eviltong: :evil_lol: :eviltong: