Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 witanko :multi: musicie się uzbroić w cierpliwość i wiele pracować i bawić sie z Gustim ...będzie oki;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Ja już wiem o co chodziło z tym fee fee -rosołek mu musiał zaszkodzić. Oskar się rozchorował,więc dzisiaj Gusti nie ma co liczyć na długi spacer...:( Oj ciężki dzień mały marudzi,dogo zamula... Czekam na śnieg i rozglądam sie za sankami:DBędziemy biegać po łace:)nareszcie wózek nie będzie przeszkadzał-o ile pies nie będzie siedział na sankach z dzieckiem to będzie dobrze-jak wózek bez dziecka to Gusti wskakuje do niego:DWczoraj zasypiał na ławie,wchodził do szafy z ubrankami dziecka:D Quote
Cheritka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobrej nocki, i zdrówka życzymy. :lol: Pisałam do Was wczeeśniej, ale mi dogo wywaliło :mad::mad: Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Hej!Jesteśmy:DAle znów nam szykują przerwę w dogo... Gustaw aniołek,synuś diabobłek...:D Chorujem troszkę-katarek nas złapał...Pogoda paskudna...eee szkoda pisać. Miłego wieczoru,nocki i dnia jutrzejszego! Quote
Cheritka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam zdrówka życze, coś mi dogo siada ostatnio, ale zawsze możecie pogadać u mnie http://www.free4web.pl/3/?100348 u mnie jest wesoło. I Jak teraz Marzenko nie wejdziesz i nie przedstawisz się to :mad::mad:..... Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 No nie Ewaa znów się reklamuje hehe:D Przecież już raz sie witałam i napisałam coś o sobie na Twoim forum:) Wycofuje że Gusti to aniołek(chce mnie gwałcić)-mam dwa diabołki! Quote
Cheritka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ja u Ciebie jestem codziennie :roll: a Ty u mnie raz, i to jest sprawiedliwe ?:shake: Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 wolę Cię na dogo odwiedzać:D Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 witajcie, Gustawkowa rodzinko :multi::multi::multi: jak tam samotna noc minęła, Marzenko?:) i jak synuś? ozdrowieliście, czy jeszcze kichacie? :roll: buziolki kochani!! :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Cześć Basiu!Samotna noc była bardzo cicha i spokojna:DTeraz już i ja mam katara!Oj przespałabym jesienno-zimowy czas...... Buziaczki! Quote
natija Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witamy,w koncu udalo mi sie do Was dotrzec:):) Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witanko :multi::multi::multi: zdrowiejcie szybciutko :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 O i tu udało mi się wejść:DWłaśnie podcinam Gustiego,a on mnie gryzie:( Witam cieplutko:)Oskar już zdrowieje,a mnie rozkłada:)Dzięki Ala:) Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witamy no i oczywiscie zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:):):) daj mu kaganiec na pyszczek jak go opcinasz to nie bedzie podgryzal ;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ja nie mam pojęcia jak był strzyżony...Biega jak szalony,drapie,gryzie...Ale już podcięty na łapkach,umyty,wyczesany... Quote
Marzena&Gusti Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Kupiłam właśnie Gustawowi nową szczotkę-całkiem inną niż ta z jego wyprawki:)Pies po wyczesaniu nie wygląda już jak owca:)Normalnie wygląda ślicznie-taka maskoteczka do kochania...Śłodziak:) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mój pundel jest z reguły czesany pudlówką :lol: ale wtedy robi się taki milusi, puszysty :loveu: Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 szkoda,ze nie mozemy zobaczyc jak teraz wyglada,ale mam nadzieje,ze w najblizszym czasie uda Ci sie cosik wykombinowac;);):):) Quote
Marzena&Gusti Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ja nie mam pojecia szczerze mówiąc o pudlach,szczotkach...dopiero się uczę:) Właśnie pożera kubusia puchatka:angryy: A przed chwilką próbował gwałcić Oskara:angryy: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ja się jakoś nie kształcę co do pudli, tylko tak przy okazji dowiaduję :lol: Ale jeśli ogólnie chodzi o pudle to podoba mi się jak jest przedstawiona pielęgnacja, fryzury etc. na stronie hodowli pudli mini. "Czarna Fuga" :oops: Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 biedny Oskar,jak to robi a widzisz zaraz karz mu isc na miejsce,moze poskutkuje... Quote
Cheritka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oj Marzenko to w takim razie chyba jesteśmy umówione na środę, nie wiem czy już wiesz ??? Ale w takim razie zabiore Cię do siebie (chyba) bo tak mi łatwiej będzie Ci wszystko powiedzieć i POKAZAĆ :lol:. Jak i w czym kąpać i jak czesac i ........ i...... Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
natija Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witamy po weekendzie,napisz jak sie sprawial Hrabia w weekend:):):) Quote
Recommended Posts