joanika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wzięłabym, nawet, jakby mnie z 2 psiakami wpuścili do autokaru, bo niedługo wyjezdzam, to i bym go na stałe wzięła. Bo już tak sobie przemyślałam, że dałabym radę z Lana i Gustim jechać (ciężej nieraz było i dawałam rade i to i teraz bym dała :lol:) ale................. Gusti już ma nowy dom :multi: , Marzena jak będzie to opowie, tylko trzymajcie kciuki żeby nic nie nabroił u nowej Pańci. :thumbs: Quote
kasia_r Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Gutek teraz będzie mieszkał na Czerniakowskiej... Czekam jeszcze co przyniesie jutrzejszy dzień... Nie zmieniam tytułu. To znowu niedaleko mnie. Może będę go spotykać czasem? Quote
Marzena&Gusti Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 kasia_r napisał(a):no no, trzymamy kciuki za Gustawa Gutek teraz będzie mieszkał na Czerniakowskiej... Czekam jeszcze co przyniesie jutrzejszy dzień... Nie zmieniam tytułu. Quote
Cheritka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Gutek teraz będzie mieszkał na Czerniakowskiej... Czekam jeszcze co przyniesie jutrzejszy dzień... Nie zmieniam tytułu. O tam gdzie Straż Miejska ??? Quote
Cheritka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Marzenka, powiedz coś, co tam u Gustawa, wiesz coś ? widujesz się z nim ? Quote
tygra Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 marzenka mieszka wciąż na Jelonkach, z Guciem się nie widuje żeby mu przykrości nie robić. Wiemy jednak że ma się dobrze Quote
brazowa1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 zajrzalam,ładne zdjecia i smutny wątek :( Dobrze,ze był białym pudelkiem,a nie czarnym podpalanym kundelkiem-to go uratowalo. Quote
Recommended Posts