Atkaaaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Widzisz Marzena ile ludzi interesuje sie Gustawem?! Będzie dobrze!! Znajdzie się dom! Masz już treśc ogłoszenia? Quote
Marzena&Gusti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 kasia_r napisał(a):Marzena, rozsyłąm wieści o Gustawie. Może zrób oddzielny wątek, będzie mniej bałaganu. Nowi ludzie na wątku w pierwszym poście przczytają o co chodzi. A teraz tylko garstka ludzi wie o sprawie. Tu jest dużo jego zdjęć... Troszkę o charakterze- może warto przenieść ten wątek do psów w potrzebie? Teraz jadę zawieźć małego do mamy i wrcam do psa na noc- jutro kolejne formalności związane z pracą. Quote
Cheritka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Tu jest dużo jego zdjęć... Troszkę o charakterze- może warto przenieść ten wątek do psów w potrzebie? Teraz jadę zawieźć małego do mamy i wrcam do psa na noc- jutro kolejne formalności związane z pracą. Oj odrazu wykrakała,:-( wiedziałam, że jest źle ale myślałam, że przetrwacie. Młoda jesteś (i ładna) poradzisz sobie :cool3:, a jak Ci będzie bardzo źle, to znasz mój adresik :cool3::cool3:. Quote
tygra Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Rodzice z psam mnie nie przyjmą- nie ma tam miejsca tak naprawde i dla mnie:oops: Jest ciężko:( to fakt 50m (2pokoje) - 7 osób, 2 duże psy, paputek, ryby i jaszczur. Marzenka spać będzie na materacu. niewiadomo jak długo. Quote
joanika Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jak z ogłoszeniami? mogę porobić na allegrtce, polskastrefa i inne. Tylko fotki i dane potrzebuje. Quote
Atkaaaa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Super! Mam nadzieje, ze Marzena jakąs treśc zaraz wymyśli!;) Quote
joanika Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 PIĘKNY BIAŁY PUDEL ARYSTOKRATA - GUSTAW (GUSTI) SZUKA DOMU!!!! Gustwa jest grzeczny i ułożony. Wychowany z dzieckiem. Przyjaźnie nastawiony zarówno do ludzi jak i innych zwięrząt. Jak każdy pudel, Gustaw nie linieje. Gustaw ma 2 lata, jest wykastrowany. Preferowany dom z ogródkiem, Warszawa i okolice dodać cos? dopisać? zmienić? I fotki jakieś by się przydały. i przede wszystkim kontakt tel lub mail (jak nie masz dostępu do netu 22h/dobę to użycze swojego i jakby ktoś jeszcze podał maila swojego to by były 2) Quote
Gośka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 tygra napisał(a):to fakt 50m (2pokoje) - 7 osób, 2 duże psy, paputek, ryby i jaszczur. Marzenka spać będzie na materacu. niewiadomo jak długo. Boże współczuję!!!:placz: Faktycznie w takiej sytuacji to nie tylko dla Ciebie ale tym bardziej dla kolejnego zwierzaka nie ma tam miejsca.Pomyś jednak że nic nie dzieje się bez przyczyny, tak miało być. Patrz w przyszłość i nie oglądaj się za siebie. Quote
joanika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='joanika']PIĘKNY BIAŁY PUDEL ARYSTOKRATA - GUSTAW (GUSTI) SZUKA DOMU!!!! Gustwa jest grzeczny i ułożony. Wychowany z dzieckiem. Przyjaźnie nastawiony zarówno do ludzi jak i innych zwięrząt. Jak każdy pudel, Gustaw nie linieje. Gustaw ma 2 lata, jest wykastrowany. Preferowany dom z ogródkiem, Warszawa i okolice dodać cos? dopisać? zmienić? I fotki jakieś by się przydały. i przede wszystkim kontakt tel lub mail (jak nie masz dostępu do netu 22h/dobę to użycze swojego i jakby ktoś jeszcze podał maila swojego to by były 2) Nadal czekam na dane, zdjecia i propozycje zmian w ogloszeniach . Będzie dobrze, znajdziemy Gustawowi nowy dom, a Ty Marzenko poradzisz sobie. Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 joanika napisał(a):Nadal czekam na dane, zdjecia i propozycje zmian w ogloszeniach . Będzie dobrze, znajdziemy Gustawowi nowy dom, a Ty Marzenko poradzisz sobie. Właśnie wróciłam ze szkolenia bhp- jade po dziecko-nie mam czasu i pomysłu:angryy: Jestem tak wściekła... Dziecko za mną płacze a ja siedze z psem:( Mój numer 509051697 Zdjęcia porobię jutro-dzisiaj już nie dam rady:oops: Jestem wściekła- w sklepie TZ narobił długów i to mnie ścigają:angryy: Quote
joanika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 już 1 ogłoszenie jest PUDELEK SZUKA DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 też już jest http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1757586_pudel_pudelek_bialy_szuka_domu.html Poproście kogoś kto zrobi ogłoszenia na allegro!! Quote
Atkaaaa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 nie jest tak kolorowy.. on nie jest taki grzeczny i ułożony... Fotek już full :) Quote
joanika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Atkaaaa napisał(a):nie jest tak kolorowy.. on nie jest taki grzeczny i ułożony... Fotek już full :) :eviltong::evil_lol: ja wiem, ale słuchajcie może ktoś sie w nim zakocha, ktoś kto pudle zna, porozmawia z Marzeną i da sobie radę z Gustawem. Przecież nie jest aż tak źle, każdego psa na prostą można wyprowadzić. Myślę że Gusti jest i był zestresowany i tyle, no chyba że się mylę (to mnie oświećcie na pw :evil_lol:) A druga sprawa - znacie pudle, zawsze mają sporo do powiedzenia, wszędzie ich pełno, demonstrują swoje własne zdanie itd. Quote
joanika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A przy okazji szukania domku dla Gustawa ZAGŁOSUJCIE NA p.WANDE I JEJ PRZYTULISKO http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/index261.html Quote
joanika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mam, nawet mam tlen :lol: i skype i kamerke (tylko nie karzcie mi podlaczac mikrofonu i kamerki bo za duzo kabli mam za biurkiem i nie wiem co do czego) :evil_lol::evil_lol: gg: 394399 Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 POTRZEBNY TRANSPORT WARSZAWA- BYDGOSZCZ Mamy DT Quote
Atkaaaa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Super:multi:!! A to ktoś z ogłoszenia?! Powiedz cos więcej! Transport na pewno się zjadzie!:cool2::thumbs: Quote
joanika Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Atkaaaa napisał(a):Super:multi:!! A to ktoś z ogłoszenia?! Powiedz cos więcej! Transport na pewno się zjadzie!:cool2::thumbs: To niech się szybko znajduje ten transport bo kurcze czas leci, Marzena w sytuacji wręcz tragicznej, ja bym to opisała że prawie stoi nad przepaścią :-( ja daje DT (2 tyg) dla tego problematycznego* ;):eviltong: pudla, co dalej pomyślimy, już Marzenie mówiłam że na 100% nie wywale go na dwór, nie oddam do schroniska itp *chociaż ja wielkich problemów nie widze z którymi nie można by było sobie poradzic Quote
Marzena&Gusti Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Napisałam do znajomego z Bydgoszczy czy nie wybiera się do Warszawy- narazie milczy... Quote
Atkaaaa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 joanika napisał(a):To niech się szybko znajduje ten transport bo kurcze czas leci, Marzena w sytuacji wręcz tragicznej, ja bym to opisała że prawie stoi nad przepaścią :-( ja daje DT (2 tyg) dla tego problematycznego* ;):eviltong: pudla, co dalej pomyślimy, już Marzenie mówiłam że na 100% nie wywale go na dwór, nie oddam do schroniska itp *chociaż ja wielkich problemów nie widze z którymi nie można by było sobie poradzic :multi:ylko teraz transport!:roll: Quote
tygra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Gusti na allegro ODDAM BIAŁEGO 2,5 letniego PUDELKA (494489988) - Aukcje internetowe Allegro Quote
joanika Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Co sie stało?? Aukcja została wycofana!! Quote
Marzena&Gusti Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='joanika']Co sie stało?? Aukcja została wycofana!! Jest nowa PUDELEK SZUKA DOMU!!! (494636346) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Cheritka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 joanika napisał(a): ja daje DT (2 tyg) dla tego problematycznego* ;):eviltong: pudla, co dalej pomyślimy, już Marzenie mówiłam że na 100% nie wywale go na dwór, nie oddam do schroniska itp *chociaż ja wielkich problemów nie widze z którymi nie można by było sobie poradzic Naprawdę, go weźmiesz :multi:, może się w nim zakochasz, bo ja go znam i wiem, że jest fajny i miły, tylko potrzebuje stabilizacji. Quote
Recommended Posts