Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202']halo haaaaloooo.. jest tam kto w ogóle?

nic się nie odzywasz.... co u Was??

ściskamy i ślemy buziaki :)

Żyjemy:) Mamy się dobrze...... DT zawieszony na jakieś 5 miesięcy-miałam sunie z parwowirozą lub koronawirusem. Ogólnie nudy...
Może ktoś z Warszawy ma ochotę dzisiaj na piwko?:evil_lol:Basia?:diabloti:

Posted

Cheritka napisał(a):
Marzenka
czy Ty jesteś jeszcze tu :-o.
I czy jeszcze masz pudelka, bo może Ci się znudził ?
:shake: no nie wiem, tyle ras sie u Ciebie przewija :roll:

Gustaw jest i będzie-zwierzęta mi się nie nudzą:mad:
Ostrzygłam go prawie na łyso-sadystka ze mnie:evil_lol:
Jak naładuję baterie to może nawet będę fotki....

• 1 month later...
Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Rozstałam się z Markiem..... Muszę wrócić do rodziców:-( Warunek-bez psa:-(
Sytuacja jest tragiczna... Proszę o pomoc...

Bardzo Ci współczuje,
już powiedziałam znajomym :-(:-(:-(
szkoda mi Go, bo już raz był oddany i to dla niego znowu będzie dramat.

Posted

Cheritka napisał(a):
Bardzo Ci współczuje,
już powiedziałam znajomym :-(:-(:-(
szkoda mi Go, bo już raz był oddany i to dla niego znowu będzie dramat.

Strasznie mnie to boli:-( Nikt nie jest w stanie przewidzieć co się w życiu wydarzy:oops:

Posted

Marzenko , a nie daloby rady jakos rodzicow uprosic ,wytlumaczyc ze to dla psiny bedzie cios ze sie go odda , ze jest juz z wami zzyty , jesli jest grzeczny , nie bedzie sprawial klopotu moze udaloby Ci sie przekonac . Nie jest duzy , bedzie zajmowal malo miejsca .... Porusz Ich serca

Posted

a moze np na probe ze jak bedzie zle to wtedy odejdze ale ty jestes pewna ze bedzie ok no nie wiem co robić moze tylko tak powiedzieli w gniewie i jakos by sie dało uprosić

Posted

Eh... niesamowite... Biedna psina:-(

DT zawieszony na jakieś 5 miesięcy-miałam sunie z parwowirozą lub koronawirusem.

Rozumiem z powyższego, że nowy dom musi być bez zwierząt? Bo obecna jeszcze właścicielka napisała to w październiku.

A i jeszcze jedno - co to znaczy, że szukacie chociaż DT? Czy chodzi o przechowanie psa dla Marzeny do czasu aż jej się unormuje stytuacja czy raczej jednak o całkowitą zmianę właściciela dla psa?

Posted

Equus napisał(a):
Eh... niesamowite... Biedna psina:-(

Rozumiem z powyższego, że nowy dom musi być bez zwierząt? Bo obecna jeszcze właścicielka napisała to w październiku.

A i jeszcze jedno - co to znaczy, że szukacie chociaż DT? Czy chodzi o przechowanie psa dla Marzeny do czasu aż jej się unormuje stytuacja czy raczej jednak o całkowitą zmianę właściciela dla psa?

Nawet DT jest zbawienny. Nie wiem kiedy stanę na nogi... Jest ciężko.
Wydaje mi się że parwowiroza nie grozi innemu psu- szczególnie szczepionemu.

Posted

Cheritka napisał(a):
Marzenka
czy Ty jesteś jeszcze tu :-o.
I czy jeszcze masz pudelka, bo może Ci się znudził ?
:shake: no nie wiem, tyle ras sie u Ciebie przewija :roll:

Cheritka wypowiedziałaś w złą godzinę:-o
Marzena życie różne pisze dla nas scenariusze, popytam może ktoś będzie chciał pudelka.

Posted

Ale Marzena, czy Ty będziesz go chciała wziąć z powrotem jak się pozbierasz, czy chcesz go odddać na zawsze? Bo to jest dość istotne przy szukaniu domku.
BTW: Dziewczyno nie poddawaj się!!! Znalazłaś się w ciężkiej sytuacji ale to naprawdę jeszcze nie tragedia... Uwierz w siebie, dasz sobie radę!!!

Posted

Equus napisał(a):
Ale Marzena, czy Ty będziesz go chciała wziąć z powrotem jak się pozbierasz, czy chcesz go odddać na zawsze? Bo to jest dość istotne przy szukaniu domku.
BTW: Dziewczyno nie poddawaj się!!! Znalazłaś się w ciężkiej sytuacji ale to naprawdę jeszcze nie tragedia... Uwierz w siebie, dasz sobie radę!!!

Najbezpieczniej szukać DS. Dostałam niezłego kopa od życia... Już nawet nie mam siły płakać. Narazie pracuję tylko w weekendy(od września mały idzie do przedszkola)- więc na wynajem mieszkania mnie nie stać... Na dzień dzisiejszy jestem bez pieniędzy i perspektyw. Wierzę że będzie dobrze- błyskawicznie znalazła się praca- robię coś co lubię...

Posted

Gośka napisał(a):
Cheritka wypowiedziałaś w złą godzinę:-o
Marzena życie różne pisze dla nas scenariusze, popytam może ktoś będzie chciał pudelka.

To fakt- Ewcia coś wykrakała:oops:
Jeśli Gucio pójdzie do DS OBIECUJĘ- NIE WEZMĘ NA STAŁE PSA DO MOMENTU AŻ BĘDĘ MIAŁA SWOJE MIESZKANIE
Dziękuję, że jesteście!

Posted

Wierzę że będzie dobrze- błyskawicznie znalazła się praca- robię coś co lubię...

No widzisz, nie będzie źle, pamiętaj że po burzy zawsze świeci słońce.

Posted

Marzena, rozsyłąm wieści o Gustawie. Może zrób oddzielny wątek, będzie mniej bałaganu. Nowi ludzie na wątku w pierwszym poście przczytają o co chodzi. A teraz tylko garstka ludzi wie o sprawie.