Atkaaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pieknie.. a mieszkanko napewno sie znajdzie! Quote
tygra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 a ja się pochwalę (choć nie ma czym) że ja te fotki pstrykałąm :) Quote
ewelinabuck Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jaka lacha z ciebie:diabloti: Gusti bomba:loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ewelinabuck napisał(a):jaka lacha z ciebie:diabloti: Gusti bomba:loveu: Dzięki:loveu: Nie ważne czy to prawda czy nie ale morda mi się cieszy:evil_lol: Mieszkania brak-a już jutro pakowanie - dzień wolny od dziecka;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Mam nadzieje że znajdzie sie mieszkanie ;) Foty super :loveu: :D :razz: Quote
Marzena&Gusti Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Jakie pyszności mi przyniosłas owieczko:loveu: Pewnie jutro dopiero zjem:evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Cześć:loveu: Znalazłam zdjecie z ciąży,baaardzo lubię tą fote:evil_lol: Maleńka Tygra:) Quote
ariss Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jaka ładna z Ciebie dziołcha:loveu::evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Hihi dzięki:oops::evil_lol: Chyba do twarzy mi z kilkoma kg wiecej;) Na żywo wygladam nieciekawie:roll: Quote
Cheritka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Marzenko dzień dobry i smacznego !! My na ostatnim spotkaniu tez jadłyśmy pączuszki :cool3: Quote
Pimpek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko :D I jak tam minął Tłusty Czwartek? :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cześć Wam nie było mnie tyle czasu, bo na weselicho jeździłam, ale juz jestem i grzecznie wszystko nadrobiłam ;) Marzenko ślicznie wyglądałąś w ciąży , do twarzy Ci z brzuszkiem ;). A jak tam Gusti, nie drapie się już ? Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ojeeejkuu.. jakie śliczneee :loveu::loveu::loveu: i Ty śliczna... i psiulo śliczny:) czy to psiulo siostry? :cool3: bo taki podobny;) http://images25.fotosik.pl/149/2bf31eef9cfee62c.jpg całusy kochani całusy!! :loveu: dawaj znać, jak tam z tym mieszkaniem... Quote
Marzena&Gusti Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Witam Was! Jest źle,bardzo źle... Gdyby nie Gusti miałabym gdzie iść:( Do tego boli mnie coś-śmieje się że to obiekt niezidentyfikowany:D po prawej stronie w okolicy brzucha. Gusti już się nie drapie,stupki znikają. Dziś pakowane... pozostaje pytanie gdzie rozpakujemy te rzeczy... Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Witam Was! Jest źle,bardzo źle... Gdyby nie Gusti miałabym gdzie iść:( Do tego boli mnie coś-śmieje się że to obiekt niezidentyfikowany:D po prawej stronie w okolicy brzucha. Gusti już się nie drapie,stupki znikają. Dziś pakowane... pozostaje pytanie gdzie rozpakujemy te rzeczy... niefajne wieści.. oj. niefajne... :shake: może jednak skorzystajcie z tego pokoju w domku, co mi mówiłaś? :roll: trzymam kciuki, żeby dobrze było!! całuski!! :calus: Quote
Marzena&Gusti Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Właśnie ta pani zrezygnowała-bo pies:( Quote
Cheritka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Właśnie ta pani zrezygnowała-bo pies:( Oj Marzenko, współczuje nikt nie chce kłopotów, tzn nie chcą z dziećmi i zwierzętami. :-( p.s. dobrze, że chociaż z Gustisiem lepiej Quote
natija Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ja tez wspolczuje....mam nadzieje,ze cos sie zmieni i bedzie miejsce.....witam:)nie martw sie mnie tez cosik boli,alre z lewej strony;) Quote
Iza. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 oj nie martw się Marzenko;) Będzie dobrze, musi być . Ja w każdym razie wciąż trzymam kciuki. Quote
Cheritka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Marzenka !!!!!!!!! gdzie jesteś ??????? Quote
Marzena&Gusti Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jestem,ale Was opuszczam i pakuje się-będę u rodziców-akurat Tygry syn ma około 40 stopni gorączki a w przedszkolu szkarlatyna. Znikam kochane! Załamka... Quote
Recommended Posts