Cheritka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A co ja Ci się nie podobam?:mad:Mi tam się podoba avatar:eviltong: Miałam wtedy 18 lat...i kolczyk w nosie:D O to Ty ?? nie poznałam Cię. Zdjęcie rewelacyjne. Co z pudelkiem ? Quote
Marzena&Gusti Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 A ja mam zły humor:(Jak mi będzie lepiej to Was poodwiedzam;) Ogłaszam przerwę w pisaniu do hmmm poniedziałku? Może jakies fotki porobię...nie chce mi się... Do pierwszego lutego mamy się wyprowdzic-widzę to czarno... Quote
Cheritka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):A ja mam zły humor:(Jak mi będzie lepiej to Was poodwiedzam;) Ogłaszam przerwę w pisaniu do hmmm poniedziałku? Może jakies fotki porobię...nie chce mi się... Do pierwszego lutego mamy się wyprowdzic-widzę to czarno... Marzenko, mam nadzieję, że znajdziecie, nowy lepszy domek :roll:. Powodzenia ! I optymizmu troche :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hej :) my też powodzenia w szukaniu zyczymy :calus: Quote
ewelinabuck Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ojejku:shake::shake::shake: trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Quote
Marzena&Gusti Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dzięki dziewczyny!Odwiedzam Wasze galerie ale jakoś pisać mi się nie chce...pozdrawiam Was ciepło! Quote
natija Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 witam Marzena:)skas to znam sama tak czasem mam:) Quote
basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hej Kochani:) dobrej nocki przyszłam życzyć :loveu: Marzenka! super avatarek :) Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wklejaj jakies focie:loveu::loveu::loveu::loveu: czekamy !!!!!!!!!!!!!;););) Witamy poniedzialkowo:razz: Quote
Marzena&Gusti Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Cześć!Fotek nie będzie:eviltong: Sama nie dam rady pocykac na spacerze,a domowych mam dosyć:evil_lol: Gusti nie wygląda też zbyt pięknie:placz: Dzisiaj mamy śliczne słoneczko za oknem:) Gdybym tylko miała z kim pospacerować... Basiu mi też się podoba moj avatar -jakoś lepiej wtedy wyglądałam:lol::oops: Teraz nikt mi już nie chce robić fotek:cool1: Quote
Marzena&Gusti Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Byliśmy na spacerze na łące i w parku.Gusti po raz pierwszy bawił się patykiem i aportował-niestety tylko jeden kijek mu przypasował. Pod blokiem spotkalismy sąsiadke-i Gusti pokłócił się z jej psem. Quote
Marzena&Gusti Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 To ta sunia się do niego przyczepiła i coś krzyczała-dopiero jak zaczszekal podkuliła ogon:) Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a jednak sa focie:loveu::loveu::loveu: co ty gadasz na swoj sposob Sustawek jest cudowny:loveu:i jak slicznie aortuje kijek:multi: Quote
Marzena&Gusti Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Szkoda że tylko jeden kijek.... Żałuje że nie zabrałam badyla do domu:D Quote
Evra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pozdrawiamy!!! Gustaw śliczny w nowej fryzurce! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Śliczny Gusti :loveu: A byłaś z nim w lesie, tam na pewno znalazłby jakieś badyle :evil_lol: Quote
Recommended Posts