Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 KONIEC:) Może jutro coś poopowiadam Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 super fotki, a królik jest śliczny. Jak widać nie na każdej wsi psy trzyma się w budzie :) Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Tylko królik w klatce na dworku:( Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nie martw się duży już jest więc niedługo już pewnie przestanie marznąć i na stół trafi :( Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Szczerze-nie wiem czy na stół trafi-chyba nie... Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Cześć :multi: Jak fajnie że już wróciliście :D i jaki śliczny szczeniaczek :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hehe a jaki niedobry...Jak Gusti dostał jedzenie mały rzucał się na niego i gryzł-Gustaw odchodził wtedy od michy... Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Gusti wcale nie chciał wracać do Warszawy-upodobał sobie "teścia" i z nim chodził na spacerki;)ganiał kury i kaczki-jedna kura uciekła do sąsiadki-babci myślałam,że pęknie serce...ale na rano wróciła;) Nikomu nie przeszkadzało że mój pies sika pod choinkę i na szczeniaka-znaczył teren-nawet na zabawkę-auto nasikał!!Trzeba mu jajka uciąć!!!!!! Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 i będziesz miała dupla bezjajecznego -jezdem za!!!!! Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ooo jak banerek siostra ma fajny!! Kurcze tylko kasy nie ma na cięcie...A Tz chce żebyśmy w tym tygodniu się przeprowadzili... Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ale jeszcze nie znalazł mieszkania:DDosyć mamy tego mieszkania... Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Siostra zrobisz mi piękny banerek?/ Quote
Cheritka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Ooo jak banerek siostra ma fajny!! Kurcze tylko kasy nie ma na cięcie...A Tz chce żebyśmy w tym tygodniu się przeprowadzili...[/quote] A dokąd ??? Już Cie nie znajdę :placz: Quote
Marzena&Gusti Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Nie wiem gdzie:(Ale na 100% Cię zaproszę:) Quote
Cheritka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie mogę spać, ale czekam na Ciebie rano :cool3:, i moje pieski też, nawet baterie naładuje :evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Ewa ja tylko na momencik wpadnę bo Marek do pracy idzie-czeka na telefon i będzie musiał wyjść:(o 9:00 wyjdę z domu Quote
Recommended Posts