Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Chyba się starzeję...Przecież nie wiek w metryce ma znaczenie,a to jak się czujemy.Ewa nastolatka a ja stara d... Kryzys wieku. Zaczynam zauważać,że już nie mogę się ubrać czy uczesać jak mi się podoba bo to nie wypada:(
Gustaw dzisiaj był długo sam i bez niespodzianek:)Na tvn dzisiaj wypowiadał się psi psycholog,że jak pies narozrabia gdy jest sam nie wolno zwracac mu uwagi tylko ignorować-dorze robiłam i chyba działa:D

:mad::mad:doopalona Ci obiję ....
No dobra może część osob wchodzących na naszego blogasa uzna mnie z wariatkę o jakąś tam nieposkładaną ....ale ...
-ubieram się tak jak mi wygodnie ...czyli w ciuchy młodzieżowe
-słucham muzyki takiej jak mój syn
-robie to na co mam ochote
-włosy mam na jeże ...wyżelowanego:evil_lol::evil_lol:...chciałam na barrrrdzo krótkiego jeża ...ale zimno w głowe by mi było :eviltong::eviltong:
-nie ma ze nie wypada .....wypada wszystko co ci pasuje ...w czym czujesz się dobrze ......
-Marzenko ja mam 44 lata ....i raz tylko dalam sobie powiedzieć ze jestem stara ...ale KTOŚ mi pomógł i dzięki CI Ktosiu :loveu::loveu: :calus: bo nie metryka ważna a sposób rozumowania....

Posted

Ja tam zawsze jestem młoda..........
pod warunkiem, że lustro stoi daleko.
Ale dla poprawienia humorku może pójdziecie na łyżwy,
(o to dobry pomysł, wstawie zdjęcia z jazdy na łyżwach)
Kto idzie ze mną może Marzenka ???