Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale trzeba pochwalic Gustawa, to potem będzie wiedział, że robi Ci przyjemność ;). A pudelki zawsze robią tak jak lubi właściciel.:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cheritka napisał(a): A pudelki zawsze robią tak jak lubi właściciel.:multi: Bo lubią sprawiać przyjemność swoim pańciom :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Czyli z Gustawa będą jeszcze ludzie(czyt. psy):D Quote
Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jasne, że ludzie z niego wyrosną:crazyeye: (czyt. psy) Quote
Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dobrej nocki, sama tu chodze :placz: nikogo nie spotykam :shake:. I mnie też nik nie odwiedza :oops: A tyle zdjęć wkleiłam :cool1: Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ja wcześnie wyłączam komputer-a wczoraj odwiedziłam każdego,tylko głównie cichaczem:D Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dobry dzień:)Gusti się cały wybłocił na spacerku więc został uprany:DTeraz mi pisać nie daje,tylko skacze i zaczepia:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Cześć! :multi: A to Gusti dzisiaj czysty i pachnący :cool3: ja mojego wypiorę przed świętami, chyba że mi się w czymś wypapra :evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Oj ja głupia...Zachciało się brać białego pieska:)Na czarnym nie widać brudu:) Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Marzena&Gusti']Chyba się starzeję...Przecież nie wiek w metryce ma znaczenie,a to jak się czujemy.Ewa nastolatka a ja stara d... Kryzys wieku. Zaczynam zauważać,że już nie mogę się ubrać czy uczesać jak mi się podoba bo to nie wypada:( Gustaw dzisiaj był długo sam i bez niespodzianek:)Na tvn dzisiaj wypowiadał się psi psycholog,że jak pies narozrabia gdy jest sam nie wolno zwracac mu uwagi tylko ignorować-dorze robiłam i chyba działa:D :mad::mad:doopalona Ci obiję .... No dobra może część osob wchodzących na naszego blogasa uzna mnie z wariatkę o jakąś tam nieposkładaną ....ale ... -ubieram się tak jak mi wygodnie ...czyli w ciuchy młodzieżowe -słucham muzyki takiej jak mój syn -robie to na co mam ochote -włosy mam na jeże ...wyżelowanego:evil_lol::evil_lol:...chciałam na barrrrdzo krótkiego jeża ...ale zimno w głowe by mi było :eviltong::eviltong: -nie ma ze nie wypada .....wypada wszystko co ci pasuje ...w czym czujesz się dobrze ...... -Marzenko ja mam 44 lata ....i raz tylko dalam sobie powiedzieć ze jestem stara ...ale KTOŚ mi pomógł i dzięki CI Ktosiu :loveu::loveu: :calus: bo nie metryka ważna a sposób rozumowania.... Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Teraz to się nie daje cyknąć-a akumulatorki się ładują... Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Aluś a ja słucham muzyki innej niż na ogół rówieśnicy-rock.Kocham Europe:loveu: Uwieliam słuchać gitar...i nie lubię techno:D Liczy się stan ducha :D Quote
Cheritka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ja tam zawsze jestem młoda.......... pod warunkiem, że lustro stoi daleko. Ale dla poprawienia humorku może pójdziecie na łyżwy, (o to dobry pomysł, wstawie zdjęcia z jazdy na łyżwach) Kto idzie ze mną może Marzenka ??? Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dzisiaj??Jestem bez kasy:( A na łyżwach byłam 10 lat temu-jak nie więcej... Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Mam dwie foteczki I dla Ewy moja grzywa:D Quote
Paula&Goofi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Hejka! Jakie śliczne foteczki <3 Gustaw rządzi! ;) Pozdrawiam Quote
Cheritka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Marzena&GustiMam dwie foteczki I dla Ewy moja grzywa:-D Grzyweczjka super, tylko minka nie zabardzo Quote
Ola164 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images33.fotosik.pl/73/2a3aa3f56f60c9a0med.jpg jęzorek ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ttp://images32.fotosik.pl/73/d0c91ecc580efa1emed.jpg Gusti próbuje maskować się z dywanem :cool3: :loveu: Quote
natija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 minka jakas smutna.... fajny jezor ma Gustaw:):) Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Gustawek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images32.fotosik.pl/73/d0c91ecc580efa1emed.jpg Ślicznie tutaj Gusti wyszedł :loveu: ładnie Ci w grzyweczce Ja z zamiarem zrobienia sobie grzywki noszę się już chyba z rok i jakoś się nie mogę odważyć ;) Quote
Recommended Posts