natija Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 lobuzy:):) a moze katrke swiotecznahttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100950 Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:slodkie http://images31.fotosik.pl/68/a29dc5f30aa7fa40med.jpg Oj Marzenko wcale nie takie złe te fotki ;) Quote
Marzena&Gusti Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dziękuję:)Zdjęcie może i fajne,ale jakość:(Może się nauczę cykać:D Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 wooooooow!! no wreszcie duuuużo duuużo foteczeeek!! :multi::multi::multi: widziałam też kaczki :roll: i widzę, że macie puchatego higienistę:diabloti: to rozumiem, że już nie myjesz Oskara? :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/68/4a687384f565faa3med.jpg buziaki kochani! Quote
Marzena&Gusti Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Oszczędzamy wodę:)Czego się nie zrobi dla środowiska:D Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Oszczędzamy wodę:)Czego się nie zrobi dla środowiska:D Dla środowiska :mad::mad::mad: to się nie kupuje teraz torebek plastikowych :mad::mad::mad: Quote
Marzena&Gusti Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Hehe Ewa kochana:loveu:Rozbawiłaś mnie:) Jaki piękny mikołaj:loveu:Ja już dostałam piękne rzeczy i na mikołaja i pod choinkę:) Quote
Cheritka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A co dostałaś ??? bo ja narazie tylko kupuje.....prezenty dla Mikołaja. Moze Mikołaj spełni moja prośbe i znajdzie domki dla naszych pudelków ;) Quote
natija Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 witam:):):)pochwal sie nam co dostalas:cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Witam Was kochane!A więc już pisałam co dostałam-przecież upragniony aparat,fajne kozaczki-dużo rzeczy w tym roku dostałam,a o tak niewiele prosiłam-nawet ostrzyżenie pyska Gustawa(przez Ewe) jest dla mnie wielkim prezentem i oczywiście Gustaw też był dla mnie prezentem.W tamtym roku najpiękniejszym prezentem jaki mogłam sobie wymarzyć był Oskar:) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dotarliśmy i do was:multi: Jak świątecznie...:cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Teraz tak sobie patrzę na te dwa zdjęcia-Oskar wyglądał jak sumo:D Quote
Paula&Goofi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hejka! Dziękuje za zaglądanie do naszej galerii ;) Aktualnie jest kilka nowych foteczek! Zapraszamy! Quote
Cheritka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A ja mam dziś więcej Świąt, Byliśmy dziś u naszego Mikołaja na imieninkach :cool3:. Fajne prezenty dostałas, a ja juz tylko robie za Mikołaja :oops: Quote
Cheritka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witanko Gdzie jesteś Marzenko. Czekam na Ciebie i czekam ;) Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Witam!Mój komputer chodzi spać o 18:00-19:00 więc i ja mam wtedy przerwę.Choinka była ubrana w Wigilie rok temu:D Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Nie ma:)Obraziłam się na świat:D Quote
Cheritka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Marzena&Gusti']Nie ma:)Obraziłam się na świat:D :Dog_run::tree1::x-mas::BIG::Dog_run:O nie wolnio :shake:, bo świat jest piękny, szczególnie jak sie ma 20 lat :beerchug: :multi::beerchug: Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Chyba się starzeję...Przecież nie wiek w metryce ma znaczenie,a to jak się czujemy.Ewa nastolatka a ja stara d... Kryzys wieku. Zaczynam zauważać,że już nie mogę się ubrać czy uczesać jak mi się podoba bo to nie wypada:( Gustaw dzisiaj był długo sam i bez niespodzianek:)Na tvn dzisiaj wypowiadał się psi psycholog,że jak pies narozrabia gdy jest sam nie wolno zwracac mu uwagi tylko ignorować-dorze robiłam i chyba działa:D Quote
natija Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 witam zobaczysz z czesem wszystko Gustawowi minie i bedzie ok,czas i jeszcze raz czas:):) Quote
Recommended Posts