Marzena&Gusti Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Może mikołaj mi przyniesie aparat:DMuszę napisać list i czekać... Quote
Marzena&Gusti Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Nie no załamie się-w nocy pies mi nasikał na łóżko:(I to w trzech miejscach:( Quote
natija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 witamy juz wrocilismy:):)wspolczucia... Quote
Czarna_Owieczka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wpadamy do was w odwiedziny :) Co tam u was? mam nadzieję że same dobre rzeczy ;) Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ooo owce mają nowy śnieżny banerek:)U nas nudy...czekamy na Mikołaja z aparatem:D Quote
Iza. Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jak mnie tu dawno nie bylo:oops: Marzenko, ale ci Gusti wypiekniał :loveu::loveu: Po strzyzeniu cudownie wyglada:loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dziękuję!A to oznacza Izuś,że i Ciebie u mnie nie było już dawno:) Quote
Marzena&Gusti Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mikołaj łaskawy w tym roku odwiedzi mnie wcześniej-już mogę powiedzieć-mam aparat,mam aparat!!Odbiór osobisty dziś u Mikołajów:D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Super :multi: czekamy na zdjęcia :D Quote
Marzena&Gusti Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Już znalazłam kartę pamięci i ładuję akumulatorki-tylko po aparat muszę jechać...:DA foteczki pewnie po weekendzie,bo chłop mi nie da siedzieć:D Quote
ewelinabuck Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 sliczny Gustawek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:zapraszam do nas Quote
Iza. Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 supeeer ;) Mam nadzieje, ze teraz bedzie duzo foteczek i często :loveu: Quote
natija Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 no to super beda foteczki czesto:):):):):) Quote
Marzena&Gusti Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dzięki za odwiedziny-może jutro coś popstrykam:DDzisiaj dostałam bardzo ładne kolczyki od Tygry-sama robiła-jutro się pochwalę:)TZ goni mnie do zmywania:( Quote
Iza. Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czekam na fotki kolczyków ;) uwielbiam takie ręczne robotki :loveu: ale ogladać nie robić:eviltong: A co do zmywania to TZ sam nie moze ? ;) Quote
Marzena&Gusti Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Doberek!TZ pracuje całymi dniami więc naczynia zmywam ja:( -to dla mnie:) -a to Beaty Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 slicznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dziękuję,dziękuję!! Ten weekend to mój magiczny weekend-mam aparat,jadę po buty...:)Pies odrobaczony:D Quote
ewelinabuck Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 a ja z wilkiem musze isc na szczepienie przeciw wscieklosci hehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakos sie wybrac nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :multi::multi:witam i cieszkam ze foteczki będą na bieżąco:loveu: Quote
Iza. Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Doberek!TZ pracuje całymi dniami więc naczynia zmywam ja No to moze czas kupić zmywarkę ? ;) Kolczyki bardzo fajne, takie inne niz wszystkie szczególnie te drugie. Gusti śliczny :loveu::loveu: A oprócz tego zauważyłam śliczny kocyk na łóżku :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hehe zmywarka się nie zmieści-zresztą po co dla trzech osób...Przecież mam dwie ręce-i niestety lenia...Kocyk kupić Tz-cik:loveu: A kolczyki będą sprzedawane na allegro:) Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gusti super,kocyk tez mi sie podoba:):)jak masz aparata teraz to popstrykaj malemu tez zdjecia:) Quote
Recommended Posts