Marzena&Gusti Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Dziękuję za suwaczek:)Bardzo ładny-fajna zebra:D Co do cieczek w okolicy to nie zauważyłam:( Quote
Cheritka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Słuchajcie, jeśli pies tak się zachowuje teraz , to już zawsze taki będzie i naprawdę kastracja jest konieczna. Ale niestety to nie jest wina rasy, bo pudle (te prawdziwe) nie gwałcą wszystkiego i wszystkich. Ale niestety Marzenka nie wie jaka jest psychika jego rodziców i dlatego może mieć problem. Dla psa to też jest problem :-(. Mam dwa samce i nigdy nie miałam z nimi problemu :razz: Quote
Marzena&Gusti Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ewaa zazdroszczę...Boje się kastracji...Boje się,że po operacji nie dam sobie z Gustim i Oskarem rady-szczególnie,że nikt mi nie pomoże po samym zabiegu.Jest jeszcze jeden problem-kasa:( Quote
Wilejkaros Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Marzenka, kastracja psów jest mniej inwazyjnym zabiegiem niż sterylizacja suki. Gusti wybudzi się w lecznicy, bedzie troszeczkę otumaniony po narkozie, ale nie powinnaś miec żadnego problemu. Jeśli nie możesz teraz, to poczekaj na akcję ARKI na wiosnę. Wtedy zawsze trochę taniej w niektórych lecznicach będzie. Quote
Marzena&Gusti Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Na wiosnę to i więcej pieniążków w domu będzie,więc czekamy...Może mu przejdzie do tej pory... Wilejkaros a ja Cię ciągle zapraszam:)Wybiegałybyśmy Gustiego:) Quote
Wilejkaros Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Tylko że co weekend na razie mam szkołę i tak się nie mogę pozbierać... Ale przyjadę na pewno, na pewno... Wejdź na stronę ARKI, tam sa wszystkie informacje. Quote
Marzena&Gusti Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Możesz podać mi link?Z góry dziękuję:) Quote
Cheritka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witanko, co u was ciekawego ? oj bo u nas się dzieje. Może siosta Ci pomoże i namaluje Ci coś dla Gustiego ? Quote
Cheritka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Puk, puk Marzenko:multi: Oj chyba zabalowała wczoraj na urodzinach u męża i teraz sie dopieszczają :eviltong: Quote
Marzena&Gusti Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Cześć!Wczoraj się gościliśmy u rodziców i Tygry która niestety nie mieła czas-rysunki... Wilejkaros dzięki-poczytam napewno. Jak miło jak do mnie ktoś się dobija:loveu: Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 heeej misiaki :multi::multi::multi: przyszłam z dobrym słowem w poniedziałek :loveu: cmok cmok :loveu: p.s. też się przyłączam.... Ewaa, nie kasuj Marzenki :loveu: Quote
Cheritka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='basia2202']heeej misiaki :multi::multi::multi: przyszłam z dobrym słowem w poniedziałek :loveu: cmok cmok :loveu: p.s. też się przyłączam.... Ewaa, nie kasuj Marzenki :loveu: Jasne, że nie skasuje :oops:, a co mi zrobi :eviltong:. Quote
Marzena&Gusti Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Hej:)Co to za zmowa?Kasować i już!Dobre słowo się przyda w ten zimny dzień...Na poprawę humoru jadę kupić sobie traktorek ze zwierzątkami:D Quote
Cheritka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Hej:)Dobre słowo się przyda w ten zimny dzień...Na poprawę humoru jadę kupić sobie traktorek ze zwierzątkami:D Jak to sobie, a nie Oskarkowi ? Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Wychodzi na to,że Oskar się bawi:(Ja za to mogę pobawić się zwierzątkami z traktora-Marek powiedział,że też bedzie się bawił:)Zabawa na całego:D Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ewaa']Jasne, że nie skasuje :oops:, a co mi zrobi :eviltong:. i tak trzymaj :cool2: jasne, że Ci nic nie zrobi :evil_lol: ona za dobra, żeby komu co zrobiła;) :evil_lol: pomarudzi, pomarudzi i jej przejdzie :diabloti: :eviltong: Marzena... po co Ci traktorek ze... zwierzątkami? :roll: :diabloti: Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Będę się bawić:DMam krówke,świnie,konika,owce i kure:)A traktorek jeździ:D Quote
Cheritka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Co znowu, nic nie piłam :( i coś mi się z rana popieprzyło na tej dogomanii :mad::mad::mad: widze tylko jeden post ????????????:angryy::angryy::angryy: Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Ooo ja tam dobrze widzę:)Może jednak coś piłaś?:D Quote
Cheritka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Tylko nikogo nie przejedz, a prawo jazdy masz ??:mad::mad::mad: Quote
Ola164 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A ja grzecznie proszę o nowe fotoski ;) Quote
Cheritka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Marzenka nie ma foto aparatu, i trzeba jej zrobic zdjęcia, ale jeszcze ma te co jej zrobiłam napewno :mad: :mad: Quote
Recommended Posts