Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pragnę przedstawić Gustawa.
Gusti jest z nami od wczoraj, Wypatrzyłam go na dogomanii i zakochałam się od pierwszego wejrzenia :).
Psiul ma rok i 2 miesiące.

kąpiemy się

moi chłopcy razem :)

z Pańcią

spacerek

Więcej fotek jutro
Zapraszamy

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']o widzę że grono znajomych dogomaniaków sie poszerza :).
Witaj Alu :)
;)bo my wespół w zespół wspomagalyśmy sie ;)...znaczy ja Marzenkę przedadopcyjnie :evil_lol:

Posted

[quote name='tygra']ja wszystko Alu wiem :).
Ja narazie w pełni poswiecam uwagę tej biedzie o ktorej Marzenka Ci pewnie wspominała.
W poniedziałek bedzie operowana
zaciskam z całych sił :kciuki: .....czasem brak mi już palcy do zaciskania:shake:

Posted

Śliczny dupelek, to moja ulubiona rasa. Fajnie, że ktoś też ubóstwia pudle, są totalnie niedocenioną rasą a ja wychowywałam się z takim tylko czarnym psem i uważam że to naprawdę genialne psy:multi:

Posted

Marek oburzony gwałtami się zraził,ale będzie lepiej;)Pies nie opuszcza mnie na krok.Właśnie sąsiad mi powiedział,że to nie pies i nie owca:DJuż po spacerku...Teraz idziemy spać i życzymy Wam miłej nocki.Buziaki!!

Posted

Jak mu te gwałty nie przejdą po paru dniach w nowym miejscu (bo cały czas uważam, że to jakoś może być powiązane), to może trzeba pomyśleć nad kastracją? Ala, miałaś kiedyś podobny przypadek gdzieś?

Posted

Witamy:)Dzisiaj byliśmy na spacerku i Gusti się troszke wybiegał:)Ganiał ze swoim rówieśnikiem i bardzo się męczył na smyczy:(Dziś dzień rodzinny więc zapowiada się długi spacer. Już nie mam pomysłu co mu dawać do jedzenia,bo suchej karmy z karmą z puszki nie chce jeść...

Posted

jak naprawde zgłodnieje to zje.
Dawaj michę o stałych porach, zostawiaj 15 minut i zabieraj (niezależnie czy zjadł czy nie), a w międzyczasie nie dokarmiaj. Jeśli nie zje pierwszego posiłku to drugi daj o stałej porze nie wcześniej. 2- 3 dni i będzie jadł z apetytem :)
Pies sam się nie zagłodzi, a jak zauważy że miska jest o stałej porze i określony czas to będzie jadł, bo nie będzie chciał być głodny.
Bez paniki

Posted

Żal mi go... Dziecka zupa mu przypadła do gustu;)
Marek na spacerku nawet biegał z Gustawem:DI powiedział,że będzie czasami z nim chodził na spacery;)
Oskar do psa gada jak najęty,coś mu tłumaczy(oczywiście w swoim języku) i lubi do niego się przytulać...słodko:)Nawet lizaczka dawał mu do polizania:DOczywiście Gusti gardzi lizakiem...

Posted

Jejku jak ślicznie Oskar bawi się w Gustawem-bądź odwrotnie...Najpierw biegali po domu,a teraz Oskar go karmi psimi ciastkami.Mówie Wam słodko...On tak delikatnie je z rączki.Jeszcze żaden nie zapłakał,ani nie piszczał:DOskar mówi kokam-kocham do psa:)

Posted

Ale się cieszę!
Jestem w szoku, że Twój Marek się zaoferował do spacerków!!!! A jak Wam nocki mijają? Niedługo się okaże, że Oskar z Gutkiem śpią w jednym łóżeczku!
A'propos jedzenia: może polać mu suche rosołem?

Posted

haha
a ja wiem że Gustaw już do łóżka się wmeldował :).
Dupelek jest naprawdę slodki, tylko niemiłosiernie ciągnie (dobrze że mały jest) - ale sądzę że jak zacznie być spuszczany ze smyczy weźmiemy sie za naukę łądnego chodzenia - teraz rozpiera go energia :)

Posted

Hihi wczoraj Marek był z pieskiem na spacerze rano i wieczorem(podobno menele stali pod blokiem i pili,wiec powiedział,że on pójdzie).Po wieczorny spacerku powiedział "Jednak fajny ten pies":D Po spacerku myłam psu łapki,wiec zmartwiony TZ kazał okryć Gustawa,bo zimno;)
Beatka wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia?Nawet nie wiedziałam,że Basia jest na dogo:)Pozdrawiał wszystkich!