Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oj,duża. Rośnie w oczach. Co dzień rano jest większa.Nie dobrze, że zaczęła wyczuwać, że jest silniejsza od moich psów.A rozumek ma strusia i ci chwila dochodzi do awantur. Mój Atosik mimo swojego nikczemnego wzrostu, jest waleczny jak jego imiennik i dzielnie się nie poddaje. Ale zaczynam się trochę martwić. Już raz musiałam je rozdzielać bo doszło do poważnej awantury :mad:

Posted

Takiego oto maila w sprawie Mai dostałam :)

Odpisałam pani ładnie i poprosiłam o wykonanie telefonu do Cioci, Ciociu auro :)

"Treść wiadomości:
WITAM SERDECZNIE
DŁUGO SIE ZASTANAWIAŁAM NAD TYM CZY MIEĆ KIEDYKOLWIEK PIESKA GDYŻ PRZEZ CAŁE ŻYCIE BYĄŁM WYCHOWYWANA W TOWRZYSTWIE CZWORONOGÓW ILE ONE SZCZEŚCIA I RADOŚCI PRZYNOSZA ALE I JEDNOCZESNIE SMUTKU GDY SIE JE TRACI ZNAM TN BÓL WIEC DLATEGO DŁUGO MÓWIŁAM SOBIE ZE NIGDY PSA NESTETY Z DNIA NA DZIEN CORAZ CZESCIEJ O TYM MYSLE GDYŻ CHCIAŁABYM ABY MÓJ SYNEK BYŁ WYCHOWYWANY TAK JAK JA ZE ZWIERZACZKIEM TYM BARDZIEJ ŻE NAUCZY GO TO ODPOWIEDZIALNOŚCI MIAŁAM OKZAJE PRZEKONAC GDYŻ SWIETNIE SIE SPRAWDZA PONIEWAZ MOJI RODZICE MAJĄ ZWIERZAKA PROSZE MI POWIEDZIEĆ CZY NADAL JEST AUKTUALNA AUKCJA POZDRAWIAM SERDECZNIE"

Posted

zagladamy zagladamy i kciuki trzymamy ....piekna sunieczka szuka cudnego domeczka .......:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

kurcze ja mam na allegro 2 psiorki małe mix owczarki oooooooooooooooooooo obserwujacych meili nic cisza :placz::placz::placz::placz:nawet mało wyswietleń :placz::placz::placz:domi domki odezwijcie sie