Neigh Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja nie wiem czy tylko u mnie......ale od jakiegoś czasu poczta małpiego rozumu dostała. Quote
auraa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 cały czas wysyłam Jak nie dojdą to się wkurzę, bo mam kupę innej pracy :mad: Quote
Yona Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No właśnie zaczęły przechodzić w odcinkach :) Wstawię jutro po południu, bo niestety, nic dzisiaj mi się nie udaje :p Quote
Miki Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Majeczka, na wieczorny spacerek po domek biegnij. Quote
Irkowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dobranoc Maju , Miki ....i Delmo ;)moja kochana.... trzymajcie sie...ona jest tak urocza :multi: Quote
auraa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 maja,urwisuje od samego rana!:lol: Quote
auraa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 kto pomoże Mai znaleźć dobry domek? Quote
Neris Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zakupilismy dla schroniskowych szczeniaczków 2 butelki baycoxu. Kokcydia odejdą w niebyt! Quote
Miki Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Neris napisał(a):Zakupilismy dla schroniskowych szczeniaczków 2 butelki baycoxu. Kokcydia odejdą w niebyt! Suuuper!!! Quote
Yona Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Trochę rozgłosiłam dzisiaj Maję... Duża z niej kobita będzie, oj... duża... Przy ratlerku, jak pączuś wygląda :) Quote
auraa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 oj,duża. Rośnie w oczach. Co dzień rano jest większa.Nie dobrze, że zaczęła wyczuwać, że jest silniejsza od moich psów.A rozumek ma strusia i ci chwila dochodzi do awantur. Mój Atosik mimo swojego nikczemnego wzrostu, jest waleczny jak jego imiennik i dzielnie się nie poddaje. Ale zaczynam się trochę martwić. Już raz musiałam je rozdzielać bo doszło do poważnej awantury :mad: Quote
auraa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 cały czas myślę o szczeniakach w schronie. Czy one jeszcze żyją? Dobrze że zdobyłyście to lekarstwo. Quote
auraa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Maja mówi dzień dobry! I prosi ciotki o dalsze ogłoszenia! Quote
Neigh Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Hejka Majuniu, cały czas myślę i trzymam kciuki za ten telefon...... Auraa podpytam Likę o faceta, zapiszę sobie to tylko, bo kurde zapomnę........ Quote
auraa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 czekamy na telefon. Nikt inny się nie odezwał. Maja prosi o ogłoszenia Quote
auraa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 maja mówi dobranoc! Nikt do nas nie zajrzał :shake: Quote
auraa Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Maja, do której nikt nie zagląda, mówi dobry wieczór!:razz: Quote
Yona Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Takiego oto maila w sprawie Mai dostałam :) Odpisałam pani ładnie i poprosiłam o wykonanie telefonu do Cioci, Ciociu auro :) "Treść wiadomości: WITAM SERDECZNIE DŁUGO SIE ZASTANAWIAŁAM NAD TYM CZY MIEĆ KIEDYKOLWIEK PIESKA GDYŻ PRZEZ CAŁE ŻYCIE BYĄŁM WYCHOWYWANA W TOWRZYSTWIE CZWORONOGÓW ILE ONE SZCZEŚCIA I RADOŚCI PRZYNOSZA ALE I JEDNOCZESNIE SMUTKU GDY SIE JE TRACI ZNAM TN BÓL WIEC DLATEGO DŁUGO MÓWIŁAM SOBIE ZE NIGDY PSA NESTETY Z DNIA NA DZIEN CORAZ CZESCIEJ O TYM MYSLE GDYŻ CHCIAŁABYM ABY MÓJ SYNEK BYŁ WYCHOWYWANY TAK JAK JA ZE ZWIERZACZKIEM TYM BARDZIEJ ŻE NAUCZY GO TO ODPOWIEDZIALNOŚCI MIAŁAM OKZAJE PRZEKONAC GDYŻ SWIETNIE SIE SPRAWDZA PONIEWAZ MOJI RODZICE MAJĄ ZWIERZAKA PROSZE MI POWIEDZIEĆ CZY NADAL JEST AUKTUALNA AUKCJA POZDRAWIAM SERDECZNIE" Quote
Neigh Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 W sumie to już najwyższa pora, zeby Maja dom znalazła.........:cool3: Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 zagladamy zagladamy i kciuki trzymamy ....piekna sunieczka szuka cudnego domeczka .......:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: kurcze ja mam na allegro 2 psiorki małe mix owczarki oooooooooooooooooooo obserwujacych meili nic cisza :placz::placz::placz::placz:nawet mało wyswietleń :placz::placz::placz:domi domki odezwijcie sie Quote
Miki Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Majeczko, jesteś już taka duża i śliczna, gdzie Twój kochany domek???? Quote
Recommended Posts