Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

auraa napisał(a):
Maja bierze lek na kokcydiozę, trzeba ją drugi raz odrobaczyć no i zaszczepić.

A ja siedzę i myślę nad tekstem ..........nie mam holender weny. Jutro jadę do schronu z dwiema paniami, co chcą zabrać dwa psy.......Myslę, ze znów wrócę chora......to i tekst się łatwo napisze......

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Neigh, zyjesz? :placz:
Pewnie znów coś wypatrzyłas :-(

Nie wypatrzyłam. Byłam wyadoptowałam dwa psy!!!! I uciekłam.......

Zamorka nadal żyje.......to niesamowite.

Posted

Neigh napisał(a):

Dzielna dziewczyna :cool3:
gratuluję adopcji!

Posted

Neigh napisał(a):

Ty pisz szybciutko, co tam wyadoptowałaś :cool3:
Czy bokserek poszedł?
Skasowałabym go...

Mai zrobiłam wczoraj allegro...
Fotek coś mało...

Posted

Ja nic nie wiem:shake: Ja mam tylko psa. Myślałam ,że ustaliłyście ,która robi jakie ogłoszenia. Yona podaj mi na pw swoje namiary to Tobie też prześlę.:lol:

Posted

Yona napisał(a):
Ty pisz szybciutko, co tam wyadoptowałaś :cool3:
Czy bokserek poszedł?
Skasowałabym go...

Mai zrobiłam wczoraj allegro...
Fotek coś mało...

Najwyrażniej nie czytuje się maili ode mnie.......wszystkie zdjęcia Mai ( nowe ) i Trusta ( nowe ) poszły do Cię........
Podobnie jak info, ze bokserka można skasowac. A poza tym to poszła taka jedna nikomu niepotrzebna suczyna.......tz. jutro pójdzie, bo nie miała sterylk i nie wydali. Ale jest zapłacona, umowa spisana, jutro przerzut psa na kanapę.......
Mogli Maje Ci ludzie wziąć.......ale to b. miłe osoby było im wszystko jedno. Majkę to się wyadoptuje.......a tej suczyny to by nikt nie wziął.

No a moje znalezione dziecko ma babeszjoze.......i możliwe, że jest po cieczce.......wiec moze i szczenne.................mam totalny dół.....

Posted

Yona robi, ja tylko miałam coś tam napisać. Yona Słońce wyślij mi linki do wszystkich ogłoszeń.

Ja ogłoszeń nigdy nie robiłam i nie zrobię.........bo ja nie mam czasu nawet pozmywać. U wetów normalnie nocuję..........

O Dziadka sie dopytują...........

Posted

Majunia szuka domku,nie mieści się już w swoim koszyku!
Szczeniaki są w coraz gorszym stanie. Czy naprawdę nikt nie może pomóc? Obojętnością skazujemy je na śmierć i robimy to świadomie :shake:

Posted

Żadnych linków na chwilę obecną przesłać nie mogę, bo allegro mi się nie otwiera... A jak się nie otwiera to i nic zmienić nie mogę. Boksio więc ciągle w "sprzedaży", no i Mai zdjęć wstawić nie mogę. Jestem już trochę wkurzona...
Fotki odebrałam dopiero dzisiaj, bo jakaś działka zapchała mi była skrzynkę...

No a co do Dziadka, to Ty Neigh znasz go lepiej...
Ja Cię proszę... wymyśl coś ładnego...

Posted

[quote name='Neigh']Yona robi, ja tylko miałam coś tam napisać. Yona Słońce wyślij mi linki do wszystkich ogłoszeń.

Ja ogłoszeń nigdy nie robiłam i nie zrobię.........bo ja nie mam czasu nawet pozmywać. U wetów normalnie nocuję..........

O Dziadka sie dopytują...........

Co miałaś napisać Neigh?...

Toż to ciocia auraa jest cytowana :)

http://www.allegro.pl/item261761409_czy_maja_uratuje_szczeniaka_ze_zlamana_lapka_.html

Posted

No i bardzo dobrze:-). Tylko wiesz co?? Moze jakoś tak dobitniej na końcu napisać, że to są zdjęcia Mai, a nie tego ze złamaną łapką......Tam ludzie to mają problem z percepcją......

Posted

[quote name='Neigh']No i bardzo dobrze:-). Tylko wiesz co?? Moze jakoś tak dobitniej na końcu napisać, że to są zdjęcia Mai, a nie tego ze złamaną łapką......Tam ludzie to mają problem z percepcją......

Neigh, no ja Cię proszę :p
Nic zmieniać nie będę.
Mam tłumaczyć dobitniej ludziom, że ogłoszenie Mai dotyczy jej właśnie?...

Zresztą z doświadczenia wiem, że ludzie zawsze pytają o wszystko, co w tekście mają, albo o jakieś dziwaczne rzeczy...
Moje ulubione pytanie to: "W jakim województwie jest Sopot?" :p
I to wszystko...
O psa jakoś nie zapytali...