Neigh Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 auraa napisał(a):Maja bierze lek na kokcydiozę, trzeba ją drugi raz odrobaczyć no i zaszczepić. A ja siedzę i myślę nad tekstem ..........nie mam holender weny. Jutro jadę do schronu z dwiema paniami, co chcą zabrać dwa psy.......Myslę, ze znów wrócę chora......to i tekst się łatwo napisze...... Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 cały czas myślę o tych maleństwach:-( Quote
malagos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Neigh, zyjesz? :placz: Pewnie znów coś wypatrzyłas :-( Quote
Neigh Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 malagos napisał(a):Neigh, zyjesz? :placz: Pewnie znów coś wypatrzyłas :-( Nie wypatrzyłam. Byłam wyadoptowałam dwa psy!!!! I uciekłam....... Zamorka nadal żyje.......to niesamowite. Quote
malagos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Neigh napisał(a):Nie wypatrzyłam. Byłam wyadoptowałam dwa psy!!!! I uciekłam....... Zamorka nadal żyje.......to niesamowite. Dzielna dziewczyna :cool3: gratuluję adopcji! Quote
Yona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Neigh napisał(a):Nie wypatrzyłam. Byłam wyadoptowałam dwa psy!!!! I uciekłam....... Zamorka nadal żyje.......to niesamowite. Ty pisz szybciutko, co tam wyadoptowałaś :cool3: Czy bokserek poszedł? Skasowałabym go... Mai zrobiłam wczoraj allegro... Fotek coś mało... Quote
Majawrc Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Neigh :Rose: no przecież Ty jesteś niesamowitą osobą! Podziwiam! Czy wiadomo co z maleństwami? Quote
Yona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Niooo... Tylko że ja robię ogłoszenia... To już nie rozumiem... Neigh też robi?... Quote
auraa Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ja nic nie wiem:shake: Ja mam tylko psa. Myślałam ,że ustaliłyście ,która robi jakie ogłoszenia. Yona podaj mi na pw swoje namiary to Tobie też prześlę.:lol: Quote
Neigh Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Yona napisał(a):Ty pisz szybciutko, co tam wyadoptowałaś :cool3: Czy bokserek poszedł? Skasowałabym go... Mai zrobiłam wczoraj allegro... Fotek coś mało... Najwyrażniej nie czytuje się maili ode mnie.......wszystkie zdjęcia Mai ( nowe ) i Trusta ( nowe ) poszły do Cię........ Podobnie jak info, ze bokserka można skasowac. A poza tym to poszła taka jedna nikomu niepotrzebna suczyna.......tz. jutro pójdzie, bo nie miała sterylk i nie wydali. Ale jest zapłacona, umowa spisana, jutro przerzut psa na kanapę....... Mogli Maje Ci ludzie wziąć.......ale to b. miłe osoby było im wszystko jedno. Majkę to się wyadoptuje.......a tej suczyny to by nikt nie wziął. No a moje znalezione dziecko ma babeszjoze.......i możliwe, że jest po cieczce.......wiec moze i szczenne.................mam totalny dół..... Quote
Neigh Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Yona robi, ja tylko miałam coś tam napisać. Yona Słońce wyślij mi linki do wszystkich ogłoszeń. Ja ogłoszeń nigdy nie robiłam i nie zrobię.........bo ja nie mam czasu nawet pozmywać. U wetów normalnie nocuję.......... O Dziadka sie dopytują........... Quote
auraa Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Majunia szuka domku,nie mieści się już w swoim koszyku! Szczeniaki są w coraz gorszym stanie. Czy naprawdę nikt nie może pomóc? Obojętnością skazujemy je na śmierć i robimy to świadomie :shake: Quote
Yona Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Żadnych linków na chwilę obecną przesłać nie mogę, bo allegro mi się nie otwiera... A jak się nie otwiera to i nic zmienić nie mogę. Boksio więc ciągle w "sprzedaży", no i Mai zdjęć wstawić nie mogę. Jestem już trochę wkurzona... Fotki odebrałam dopiero dzisiaj, bo jakaś działka zapchała mi była skrzynkę... No a co do Dziadka, to Ty Neigh znasz go lepiej... Ja Cię proszę... wymyśl coś ładnego... Quote
Yona Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Neigh']Yona robi, ja tylko miałam coś tam napisać. Yona Słońce wyślij mi linki do wszystkich ogłoszeń. Ja ogłoszeń nigdy nie robiłam i nie zrobię.........bo ja nie mam czasu nawet pozmywać. U wetów normalnie nocuję.......... O Dziadka sie dopytują........... Co miałaś napisać Neigh?... Toż to ciocia auraa jest cytowana :) http://www.allegro.pl/item261761409_czy_maja_uratuje_szczeniaka_ze_zlamana_lapka_.html Quote
Neigh Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No i bardzo dobrze:-). Tylko wiesz co?? Moze jakoś tak dobitniej na końcu napisać, że to są zdjęcia Mai, a nie tego ze złamaną łapką......Tam ludzie to mają problem z percepcją...... Quote
auraa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 W imieniu Mai dzięki za ogłoszenia. Sunia śpi ,oczywiście pod moimi nogami:lol: Quote
Yona Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Neigh']No i bardzo dobrze:-). Tylko wiesz co?? Moze jakoś tak dobitniej na końcu napisać, że to są zdjęcia Mai, a nie tego ze złamaną łapką......Tam ludzie to mają problem z percepcją...... Neigh, no ja Cię proszę :p Nic zmieniać nie będę. Mam tłumaczyć dobitniej ludziom, że ogłoszenie Mai dotyczy jej właśnie?... Zresztą z doświadczenia wiem, że ludzie zawsze pytają o wszystko, co w tekście mają, albo o jakieś dziwaczne rzeczy... Moje ulubione pytanie to: "W jakim województwie jest Sopot?" :p I to wszystko... O psa jakoś nie zapytali... Quote
auraa Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 nikt poza nami tu nie wchodzi:shake: Quote
Miki Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Na spacerek Majeczka My tu mamy takiego koleżkę trochę starszego i większego. Chodzi na trzech łapkach, a jest taki śliczny jak Ty. :loveu: Quote
Majawrc Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Majeczko śliczniutka słodziutkich,prześliczniutkich snow życzy Maja:loveu: Quote
Miki Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dzień dobry Majeczko....jak się dzisiaj spało? ;) Quote
auraa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Nikt w sprawie Mai jeszcze nie dzwonił.:cool3: A ona robi się takim fajnym psiakiem :lol: Quote
Recommended Posts