Neigh Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja nie proszę........ja błagam o pomoc.....szczególnie dla takiej małej, szarej zamorki...... Quote
auraa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 ja już nie mogę wziiąć kolejnego szczeniaka na tymczas. Pomocy!!!!!!! Quote
Miki Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Prosimy o natychmiastową pomoc. Liczy się każda chwila. Quote
auraa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 kto może pomóc szczeniaczkom ze schroniska. Jest zimno a one potrzebują opieki Dobrego jedzonka i podania leku:modla: Quote
Neigh Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czy ktoś mi uwierzy, jak powiem, ze przywiozłam sobie psa do domu......... Chyba zwariuję!!!! Quote
ANETTTA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tak I Nawet Wiem Jkiego Piw]eknego Benia ...hihihi Szukasz Jej Domku ..................czy Zostaje Co Zta Psinka Quote
Neigh Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ANETTTA napisał(a):Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tak I Nawet Wiem Jkiego Piw]eknego Benia ...hihihi Szukasz Jej Domku ..................czy Zostaje Co Zta Psinka Powinnam szukać, ale jej nawet zdjęć nie zrobiłam Za to zakładam nowy wątek i szukam kogś kto mi zdjęcia powkleja, bo ja nie mam czasu. Anetta, dałabyś radę?? Quote
ANETTTA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 przeslij do mnie jutro je wkleje = linka do watku poziomka przyzmiezała sie do suni benu .......ale nie wyszło mowiła ze szczeniak bieze w ciemno oczywiscie benia ...................to moze cos wypali ....................ja kochamm beniulki .................. Quote
Miki Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Maja - co tam u Ciebie - na spacerek po domek ruszaj! Quote
auraa Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Maja zdrowieje, rozrabia, kłóci się z wszystkimi i szuka domku!. Szczeniaki w schronie za to powoli odchodzą :-( Nikt im nie chce pomóc. Quote
auraa Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 znowu nikt do szczeniaczków nie zajrzał :shake: Quote
Majawrc Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Maja jest strasznie podobna do naszej Hapusi(z avatarku, w galerii z podpisu jest więcej fotek), wygląda prawie identycznie, a mąż ją kupił jako owczarka kaukaskiego!!!-uwierzycie?:crazyeye: To będzie raczej sunia większej wagi, nie mogę tylko przestać myśleć o biednych szczeniorkach:-(, dlaczego to ja tak daleko mieszkam.......:shake: Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Teraz udało mi się dotrzec Auroo do wątku Twojej tymczasowiczki-na pierwszej stronie był wątek-więc bez problemu;). czy ona się uroziła w scronisku w Ostrowii czy została przez kogoś podrzucona? Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ona nie jest z Ostrowii, z innego schroniska. patrz klapuś. Taka wielka ona chyba nie będzie. To futro daje jej połowę wielkości. Cały czas myślę o pozostałych szczeniakach. Z Ostrowii dziewczyny mają więcej możliwości i wyciągają szczeniaki. Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Majunia szukaj pomocy dla szczeniaków :shake: Quote
Miki Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Szukaj Majunia, szukaj. Tyle ich jest. Nie wszystkie mają mamę. :-( Idą jesienne szarugi.:placz: Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Maja szuka domku! szczeniakki ze schroniska ratunku! Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 szczeniaki odchodzą, a Maja szuka domu! Quote
Neigh Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A ja mam jedzonko dla szczeniaków i gryzaczki dla Majuni:-)) Dostałam od dzieci........same nazbierały! Fajnie nie? Ola była kiedyś w schronisku z którego jest Maja........jej Dziadek zabrał stamtąd psa..... No i dlatego Klasa VI B ze szkoły Podstawowej im. Franka Zubrzyckiego w Wawie zrobiła zbiórkę także dla Mai. Może dzieciaki tu zajrzą.........i popatrzą sobie dla kogo zbierały. To zawsze ładne, ze dzieci wzrusza los zwierząt..........prawda?? Quote
Zmysł Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Neigh']A ja mam jedzonko dla szczeniaków i gryzaczki dla Majuni:-)) Dostałam od dzieci........same nazbierały! Fajnie nie? Ola była kiedyś w schronisku z którego jest Maja........jej Dziadek zabrał stamtąd psa..... No i dlatego Klasa VI B ze szkoły Podstawowej im. Franka Zubrzyckiego w Wawie zrobiła zbiórkę także dla Mai. Może dzieciaki tu zajrzą.........i popatrzą sobie dla kogo zbierały. To zawsze ładne, ze dzieci wzrusza los zwierząt..........prawda?? Święta prawda Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Bardzo dziuękuję w imieniu Mai. Ona szybko rośnie i teraz potrzebuje dużo dobrego jedzonka.:sabber: Jak każdy szczeniak uwilbia sie bawić więc gryzaki też się przydadzą:lol: :Dog_run:Dobrze że dzieci pomagają zwierzętom, bo moze dzięki temu uda sie ocalić jakieś psie lub kocie istnienie. Quote
Miki Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A czy Maja bierze jeszcze jakieś leki czy już jest całkiem zdrowa ? Quote
auraa Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Maja bierze lek na kokcydiozę, trzeba ją drugi raz odrobaczyć no i zaszczepić. Quote
Recommended Posts