Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tak I Nawet Wiem Jkiego Piw]eknego Benia ...hihihi

Szukasz Jej Domku ..................czy Zostaje Co Zta Psinka

Powinnam szukać, ale jej nawet zdjęć nie zrobiłam

Za to zakładam nowy wątek i szukam kogś kto mi zdjęcia powkleja, bo ja nie mam czasu. Anetta, dałabyś radę??

Posted

przeslij do mnie

jutro je wkleje = linka do watku

poziomka przyzmiezała sie do suni benu .......ale nie wyszło mowiła ze szczeniak bieze w ciemno oczywiscie benia ...................to moze cos wypali ....................ja kochamm beniulki ..................

Posted

Maja zdrowieje, rozrabia, kłóci się z wszystkimi i szuka domku!. Szczeniaki w schronie za to powoli odchodzą :-( Nikt im nie chce pomóc.

Posted

Maja jest strasznie podobna do naszej Hapusi(z avatarku, w galerii z podpisu jest więcej fotek), wygląda prawie identycznie, a mąż ją kupił jako owczarka kaukaskiego!!!-uwierzycie?:crazyeye: To będzie raczej sunia większej wagi, nie mogę tylko przestać myśleć o biednych szczeniorkach:-(, dlaczego to ja tak daleko mieszkam.......:shake:

Posted

Teraz udało mi się dotrzec Auroo do wątku Twojej tymczasowiczki-na pierwszej stronie był wątek-więc bez problemu;).

czy ona się uroziła w scronisku w Ostrowii czy została przez kogoś podrzucona?

Posted

ona nie jest z Ostrowii, z innego schroniska. patrz klapuś. Taka wielka ona chyba nie będzie. To futro daje jej połowę wielkości. Cały czas myślę o pozostałych szczeniakach. Z Ostrowii dziewczyny mają więcej możliwości i wyciągają szczeniaki.

Posted

A ja mam jedzonko dla szczeniaków i gryzaczki dla Majuni:-))

Dostałam od dzieci........same nazbierały! Fajnie nie? Ola była kiedyś w schronisku z którego jest Maja........jej Dziadek zabrał stamtąd psa.....

No i dlatego Klasa VI B ze szkoły Podstawowej im. Franka Zubrzyckiego w Wawie zrobiła zbiórkę także dla Mai.

Może dzieciaki tu zajrzą.........i popatrzą sobie dla kogo zbierały.
To zawsze ładne, ze dzieci wzrusza los zwierząt..........prawda??

Posted

[quote name='Neigh']A ja mam jedzonko dla szczeniaków i gryzaczki dla Majuni:-))

Dostałam od dzieci........same nazbierały! Fajnie nie? Ola była kiedyś w schronisku z którego jest Maja........jej Dziadek zabrał stamtąd psa.....

No i dlatego Klasa VI B ze szkoły Podstawowej im. Franka Zubrzyckiego w Wawie zrobiła zbiórkę także dla Mai.

Może dzieciaki tu zajrzą.........i popatrzą sobie dla kogo zbierały.
To zawsze ładne, ze dzieci wzrusza los zwierząt..........prawda??
Święta prawda

Posted

Bardzo dziuękuję w imieniu Mai. Ona szybko rośnie i teraz potrzebuje dużo dobrego jedzonka.:sabber: Jak każdy szczeniak uwilbia sie bawić więc gryzaki też się przydadzą:lol: :Dog_run:Dobrze że dzieci pomagają zwierzętom, bo moze dzięki temu uda sie ocalić jakieś psie lub kocie istnienie.