Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ojennnny no to cudnie:-) Baaaardzo się cieszę:-) Hurrra!
W razie co pod Sochawczewem mieszka Trust........zawsze mogę p. Danusię nasłać na wizytację.........

Posted

Auraa-wczoraj zrobilam prezentacje Maji i rozeslalam do znajomych , gdybys miala jakies telefony to zachecaj do adopcji innych psiakow , prosze!!! ;)
dzieki.....
Majulo trzymaj sie kochana!!!!!!
Auraa- :loveu: uratowalas jej zycie

Posted

oczywiście,że będę zachęcała, szczeniorki i nie tylko potrzebują swoich domów.
U mnie cisza aż dzwoni. Do wczoraj cały czas było: Maja zostaw, Maja nie rusz, Maja oddaj, Maja nie gryź, Maja coś ty zrobiła itd. A teraz pusto. Ale moja podłoga już dłużej by tego nie wytrzymała. Rozpoczynam pranie i sprzątanie. Na razie muszę przystopować bo rodzina mnie wyrzuci :mad: Najchętniej bym zaraz zadzwoniła,żeby zapytać jak mała się czuje.

Posted

gratulacje:lol::klacz::BIG:z takimi pieskami najłatwiej-trudniej jest ze staruszkami-tutaj to prawdziwy miłośnik świadomie decydujący się dac miłośc takiemu psu musi się znaleźc

Posted

Neris napisał(a):
Zakupilismy dla schroniskowych szczeniaczków 2 butelki baycoxu. Kokcydia odejdą w niebyt!

zrobilysmy z MiK Jozefow zbiorke na jozefow: efekty sa na razie suuuuper, a to jeszcze nie koniec, tak wiec przewidujemy w najblizszej przyszlosci nowe lekarstwa dla schroniska i to calkiem sporo (sorry za metnosc, ale poki wszytsko nie wplynie na konta, nie chce zapeszac).

moze to uratuje szczeniorki

• 2 weeks later...
Posted

nie wiem... moze jutro bedziemy zawozic nasze tobolki schronisku, to zobaczymy...

ostatnio zakupilysmy lekopw dla schroniska za ponad 2tys, tzn. wetka mogla zamowic, co chciala: wiec nie ma juz wymowki, ze lekow nie starcza... oby to je uratrowalo...

mamy jeszcze sporo ocieplaczy- kiolder, poduch,kocow: moze im wymoszcza jakos miekko,co by tak nie marzly... choc i tak najlepsze byloby dla nich cieplutkie pomieszczenie...