auraa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Maja pojechała do nowego domu za Sochaczew. :lol:. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Umowa adopcyjna podpisana. Quote
Neigh Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ojennnny no to cudnie:-) Baaaardzo się cieszę:-) Hurrra! W razie co pod Sochawczewem mieszka Trust........zawsze mogę p. Danusię nasłać na wizytację......... Quote
Yona Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Baaardzo mi się to podoba. Lecę zastąpić Majkę Bejem, bo mu się dzisiaj aukcja skończyła :) Quote
Irkowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Auraa-wczoraj zrobilam prezentacje Maji i rozeslalam do znajomych , gdybys miala jakies telefony to zachecaj do adopcji innych psiakow , prosze!!! ;) dzieki..... Majulo trzymaj sie kochana!!!!!! Auraa- :loveu: uratowalas jej zycie Quote
auraa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Zawsze mi przykro w takiej sytuacji. Najważniejsze,żeby suni było dobrze. Quote
Miki Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Takie wieści i ja nic nie wiem. :mad:Gapa jestem do kwadratu. Wszystkiego dobrego Majeczko :multi::lol: Quote
auraa Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 oczywiście,że będę zachęcała, szczeniorki i nie tylko potrzebują swoich domów. U mnie cisza aż dzwoni. Do wczoraj cały czas było: Maja zostaw, Maja nie rusz, Maja oddaj, Maja nie gryź, Maja coś ty zrobiła itd. A teraz pusto. Ale moja podłoga już dłużej by tego nie wytrzymała. Rozpoczynam pranie i sprzątanie. Na razie muszę przystopować bo rodzina mnie wyrzuci :mad: Najchętniej bym zaraz zadzwoniła,żeby zapytać jak mała się czuje. Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 gratulacje:lol::klacz::BIG:z takimi pieskami najłatwiej-trudniej jest ze staruszkami-tutaj to prawdziwy miłośnik świadomie decydujący się dac miłośc takiemu psu musi się znaleźc Quote
ANETTTA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa któz to jest posiadaczem tk pieknej suni majuni ..napisz nam cos :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:cudownie Quote
schroniskoJozefow Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Neris napisał(a):Zakupilismy dla schroniskowych szczeniaczków 2 butelki baycoxu. Kokcydia odejdą w niebyt! zrobilysmy z MiK Jozefow zbiorke na jozefow: efekty sa na razie suuuuper, a to jeszcze nie koniec, tak wiec przewidujemy w najblizszej przyszlosci nowe lekarstwa dla schroniska i to calkiem sporo (sorry za metnosc, ale poki wszytsko nie wplynie na konta, nie chce zapeszac). moze to uratuje szczeniorki Quote
auraa Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 co ze szczeniakami , które zostały w schronisku? Czy żyją? Quote
schroniskoJozefow Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nie wiem... moze jutro bedziemy zawozic nasze tobolki schronisku, to zobaczymy... ostatnio zakupilysmy lekopw dla schroniska za ponad 2tys, tzn. wetka mogla zamowic, co chciala: wiec nie ma juz wymowki, ze lekow nie starcza... oby to je uratrowalo... mamy jeszcze sporo ocieplaczy- kiolder, poduch,kocow: moze im wymoszcza jakos miekko,co by tak nie marzly... choc i tak najlepsze byloby dla nich cieplutkie pomieszczenie... Quote
auraa Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 A jakby załozyc wątek tym szczeniakom, porobić zdjęcia? Może szybciej znalazly by domy? Quote
Recommended Posts