auraa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Ciekawe, czy Maja ma jakiegoś obserwatora? Quote
Neigh Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja mam nadzieję, że ta cisza oznacza jedynie to, że się wszyscy na groby rozjechali...... Quote
Yona Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 auraa, Ciociu Droga, Ty rób fotki... :) Te ostatnie, o zmroku były chyba robione, bo ledwo co widać. Ludzie tak jakoś z fotek piesy biorą, niestety... a na niech ledwo co Maję widać... Ty rób, a ja będę wymieniać w ogłoszeniach :cool3: Quote
auraa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Maja na spacerek. Nie wiem dlaczego są takie ciemne ,sama jestem zdziwiona:shake: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 auraa napisał(a): ona nie jest z Ostrowii, z innego schroniska. patrz klapuś. Taka wielka ona chyba nie będzie. To futro daje jej połowę wielkości. Cały czas myślę o pozostałych szczeniakach. Z Ostrowii dziewczyny mają więcej możliwości i wyciągają szczeniaki. czyli wywieziona wyrzucona:placz:kiedy ludzie zaczną do cholery sterylizowac swoje psy:angryy: będzie duża-to od razu Ci mówię-widzę po łapach i ogólnie Quote
auraa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 zrobiłam Mai nową sesję zdjęciową. To tragedia , albo była tyłem albo chciała zjeść aparat. :cool3:kilka chyba jednak wyszło. Poproszę córkę to wstawi. Quote
auraa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 zwróćcie ciotki uwagę, że Maja ma tak wspaniałe brwi,że nie jedna mogła by jej pozazdrościć ;) Quote
auraa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 mAJA Z MOIM RATLERKIEM aTOSIKIEM:lol: Quote
auraa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 dlaczego nikt jeszcze nie dzwoni? :cool3: Quote
Yona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bo to bezguścia same jakieś takie....:p Rano miała tylko 2 obserwatorów... Coś mało... Quote
auraa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 To nie dobrze. Mała powinna szybko iść do swojego domku. Jutro wstawię więcej zdjęć. A może ją jeszcze gdzieś ogłosić. Gdzieś czytałam, że ładnie idą psy z " kup psa" Quote
Neigh Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Niedobrze, oj niedobrze...... Moze by ja tak do Wyborczej? Quote
auraa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Majunia sunia szuka domu! Może jeszcze jakieś ogłoszenia? Kto pomoże Yonie? Quote
Yona Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A właśnie, że zajrzał. Próbuję już dobre ponad pół godziny wstawić nową fotkę Mai na allegro... :mad: Chyba jednak jutro, jak wrócę do domu, dokończę...:cool1: Quote
auraa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 jestem w trakcie przesyłania do Ciebie kolejnych fotek. Zaraz coś mnie trafi :mad: Quote
Yona Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kolejnych?... Ja nic nie dostałam. Tę fotkę, którą próbuję wstawić, ściągnęłam sobie z tego wątku... Quote
auraa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 sprawdź na poczcie. Już coś powinno dojść Quote
Recommended Posts