Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maja może jeśc niestety tylko pierś z kurczaka. Zadnego tłuszczu. Nawet udek nie powinna dostawać. Zauważyłam,że po ścisłym stosowaniu diety nastąpiła poprawa. Więc mięso z indyka też musi być dobrej jakości i bez tłuszczu.

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
A co się dziwisz, przecież psiak bezpieczny, żadnej draki, to po co sie nim interesować...;)

Ja też mam takie szczeście .
Jak wezmę psa na tymczas to oprócz jednej , dwóch (najczęściej znajomych) osób niktr nie zagląda :(

Nie no jasne żadnej draki.......lało się z niej na brązowo, piszczała cały czas z bólu............została tam jej siostra, pewnie nieżyje....... a ja ostatnio cierpię na bezsenność

To sarkazm Beka a nie personalne podjazdy do Ciebie.........ulewa mi się czasem.

A teraz tak:

Wydatki
30 zł - opłata schroniskowa
30 zł - mięso
30 zł - wet
.........90 zł
Auraa poprawiaj mnie jak czegoś zapomniałam......bo chcę Ci kobieto kasę wysłać

a wpłaty:

Chrupek - 40 zł
Neigh - 100 zł ( pieniądze pozostałe za Trusta)

Posted

auraa napisał(a):
Maja może jeśc niestety tylko pierś z kurczaka. Zadnego tłuszczu. Nawet udek nie powinna dostawać. Zauważyłam,że po ścisłym stosowaniu diety nastąpiła poprawa. Więc mięso z indyka też musi być dobrej jakości i bez tłuszczu.

To mięso szyi jest też chude.
Nie jestem co prawda zwolennikem suchej karmy i się na niej nie znam ale może jakaś dla szczeniąt.

Posted

Puchatek napisał(a):
To mięso szyi jest też chude.
Nie jestem co prawda zwolennikem suchej karmy i się na niej nie znam ale może jakaś dla szczeniąt.

Ja bym jeszcze przez jakiś czas nie ryzykowała. Te jelita muszą być potwornie zmęczone tym co się dzieje......

Posted

Och Maju,Maju :placz:
Zdrowiej szybko i domku szukaj,prawdziwego,kochanego,pełnego miłości, by w raz ze swoim człowiekiem zasiąść do uczty wigilijnej, Maju,kochana Maju....

Guest monia3a
Posted

[quote name='auraa']

Nic tylko się zakochać:loveu:

Posted

Ja widziałam brzydką ale tylko jedną. Więc jest zdecydowana poprawa :lol:. W ogóle Maja nabrała już trochę ciałka. W dalszym ciągu jest chuda ale już nie kuje kosteczkami. I wreszcie na szczęście lub niestety zaczęła sikać jak na szczeniaka przystało a więc co chwila:p Biedna moja podłoga.
lepiej też się czuje i rozrabia. Wolę jednak odpukać :cool1:
Kurcze, żeby ta kupa się poprawiła to wreszcie można by było ją odrobaczyć.

Guest monia3a
Posted

to wspaniałe wieśći :multi:

mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi:

Posted

Kupy nie są ładne ale Maja jest w lepszym nastroju. Jutro będą wyniki badań tylko nie wiem o której godz. a ja mogę iść tam rano. Cóż zobaczymy

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
dzis widzialam siostre Majki- tak mi sie wydaje, byla podobna... na razie sie trzyma nienajgorzej... ale inne szczeniaki, szczegolnie te bez takiej siersci...

W zeszłą niedzielę tam w kojcu z Mają była jej siostra, bardzo do niej podobna, trzeci taki sam piesek tylko jaśniejszy, inny biały z krótką sierścią i chyba jeszcze jeden. Czy tamte pieski widziałaś?

Guest monia3a
Posted

To jak maleńka, idziemy na wieczorny spacerek na pierwszą ?? ;)