auraa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Maja może jeśc niestety tylko pierś z kurczaka. Zadnego tłuszczu. Nawet udek nie powinna dostawać. Zauważyłam,że po ścisłym stosowaniu diety nastąpiła poprawa. Więc mięso z indyka też musi być dobrej jakości i bez tłuszczu. Quote
Neigh Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 beka napisał(a):A co się dziwisz, przecież psiak bezpieczny, żadnej draki, to po co sie nim interesować...;) Ja też mam takie szczeście . Jak wezmę psa na tymczas to oprócz jednej , dwóch (najczęściej znajomych) osób niktr nie zagląda :( Nie no jasne żadnej draki.......lało się z niej na brązowo, piszczała cały czas z bólu............została tam jej siostra, pewnie nieżyje....... a ja ostatnio cierpię na bezsenność To sarkazm Beka a nie personalne podjazdy do Ciebie.........ulewa mi się czasem. A teraz tak: Wydatki 30 zł - opłata schroniskowa 30 zł - mięso 30 zł - wet .........90 zł Auraa poprawiaj mnie jak czegoś zapomniałam......bo chcę Ci kobieto kasę wysłać a wpłaty: Chrupek - 40 zł Neigh - 100 zł ( pieniądze pozostałe za Trusta) Quote
Puchatek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 auraa napisał(a):Maja może jeśc niestety tylko pierś z kurczaka. Zadnego tłuszczu. Nawet udek nie powinna dostawać. Zauważyłam,że po ścisłym stosowaniu diety nastąpiła poprawa. Więc mięso z indyka też musi być dobrej jakości i bez tłuszczu. To mięso szyi jest też chude. Nie jestem co prawda zwolennikem suchej karmy i się na niej nie znam ale może jakaś dla szczeniąt. Quote
Neigh Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Puchatek napisał(a):To mięso szyi jest też chude. Nie jestem co prawda zwolennikem suchej karmy i się na niej nie znam ale może jakaś dla szczeniąt. Ja bym jeszcze przez jakiś czas nie ryzykowała. Te jelita muszą być potwornie zmęczone tym co się dzieje...... Quote
schroniskoJozefow Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 majcia wedruj an pierwsza... to wszytsko, co moge dla ciebie zrobic Quote
Pimpek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Och Maju,Maju :placz: Zdrowiej szybko i domku szukaj,prawdziwego,kochanego,pełnego miłości, by w raz ze swoim człowiekiem zasiąść do uczty wigilijnej, Maju,kochana Maju.... Quote
auraa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Od rana nikt do Mai nie zajrzał a ona jest takim radosnym szczeniakiem :lol: Quote
schroniskoJozefow Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 majson raz dwa do PRAWDZIWEGO domku! Quote
Guest monia3a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Wiadomo co z pozostałymi pieskami ?? Quote
auraa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 pewnie lepiej nie wiedzieć :shake: Quote
Guest monia3a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='auraa'] Nic tylko się zakochać:loveu: Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 monia3a napisał(a):Nic tylko się zakochać:loveu: dokladnie i miziac .........................domek dalej potrzebny czy zostaje :shake::shake::shake: Quote
auraa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 potrzebny! ona jest 2 razy większa od mojego ratlerka. Quote
auraa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Ja widziałam brzydką ale tylko jedną. Więc jest zdecydowana poprawa :lol:. W ogóle Maja nabrała już trochę ciałka. W dalszym ciągu jest chuda ale już nie kuje kosteczkami. I wreszcie na szczęście lub niestety zaczęła sikać jak na szczeniaka przystało a więc co chwila:p Biedna moja podłoga. lepiej też się czuje i rozrabia. Wolę jednak odpukać :cool1: Kurcze, żeby ta kupa się poprawiła to wreszcie można by było ją odrobaczyć. Quote
Guest monia3a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 to wspaniałe wieśći :multi: mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej :multi: Quote
malagos Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 co to znaczy wola życia :loveu: Misiaczynka kochana :lol: Quote
auraa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Kupy nie są ładne ale Maja jest w lepszym nastroju. Jutro będą wyniki badań tylko nie wiem o której godz. a ja mogę iść tam rano. Cóż zobaczymy Quote
schroniskoJozefow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 dzis widzialam siostre Majki- tak mi sie wydaje, byla podobna... na razie sie trzyma nienajgorzej... ale inne szczeniaki, szczegolnie te bez takiej siersci... Quote
auraa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Czy ta bieda o której mowiła tydzień tema Neigh jeszcze żyje? Quote
Miki Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 schroniskoJozefow napisał(a):dzis widzialam siostre Majki- tak mi sie wydaje, byla podobna... na razie sie trzyma nienajgorzej... ale inne szczeniaki, szczegolnie te bez takiej siersci... W zeszłą niedzielę tam w kojcu z Mają była jej siostra, bardzo do niej podobna, trzeci taki sam piesek tylko jaśniejszy, inny biały z krótką sierścią i chyba jeszcze jeden. Czy tamte pieski widziałaś? Quote
Guest monia3a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 To jak maleńka, idziemy na wieczorny spacerek na pierwszą ?? ;) Quote
Recommended Posts