Jagoda1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cały czas trzymam kciuki za przystojnego starszego pana, on ma tak mało czasu...:shake: Quote
magdyska25 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Aniu przyszykuj się już psychicznie i nie denerwuj (chodź wiem że łatwo mówić);). Ola jeszcze "męczy" ludzi mailami :eviltong: Lorda aby jednak się odezwali (bo może być też tak że niestety się nie odezwą...wykluczam jednak taką opcję i mam nadzieję że wszystko będzie ok...). Quote
Szczurosława Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 No to czekamy!:multi: Nie sluchajcie tego,bo będe się jąkać:evil_lol: Lordzik ma cudowny charakter / wiem,że to banalnie brzmi,ale brzydalek staruszek Brutus też taki jest i nowi właściciele są zachwyceni ,bo w opisie wszytsko brzmiało jak bajka, a okazało sie prawdą;) / . Quote
maggiejan Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A czy powiedziano co to za program i na jakiej stacji? Quote
magdyska25 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ehhh.............z tego co mi wiadomo nie było audycji....:shake::shake::shake: ...jak pech to po całości....będziemy nadal próbować.... Quote
maggiejan Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Może w przyszłym tygodniu... A co to jest za stacja? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 magdyska25 napisał(a):ehhh.............z tego co mi wiadomo nie było audycji....:shake::shake::shake: ...jak pech to po całości....będziemy nadal próbować.... Nie było? Ale... dlaczego? Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):No ale dlaczgo nie było tej audycji?? nie zawsze jest w weekendy audycja adopcyjna.......nie wiem dlaczego teraz akurat nie było ale Ola jest wytrwała i pisze maile i dodaje coraz to nowsze zdjęcia Lorda żeby wreszcie zadzwonili i żebyś mogła Aniu zaprezentować przystojniaka.......niestety ja wpływu nie mam na te audycje..... Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 magdyska25 napisał(a):nie zawsze jest w weekendy audycja adopcyjna.......nie wiem dlaczego teraz akurat nie było ale Ola jest wytrwała i pisze maile i dodaje coraz to nowsze zdjęcia Lorda żeby wreszcie zadzwonili i żebyś mogła Aniu zaprezentować przystojniaka.......niestety ja wpływu nie mam na te audycje..... A jaka to stacja? Może zmobilizować dogomaniaków, aby pisali do tego radia, że audycja się podoba i ludzie słuchają, wtedy co tydzień może zrobią? Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To jest polskie radio...lecz audycja nie ma na celu znalezienie domu....to są"dobre chęci" ludzi pracujących tam.... no zobaczymy czy zadzwonią za tydzień....jeszcze napisze do Oli żeby próbowała nadal... Quote
Szczurosława Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Słuchajcie, specjalnie nie poszłam na zajęcia,żeby odebrać ten telefon. Nie może być tak, że ja naiwnie czekając na tel opuszczam godziny! A w czasie zajęć odebrać nie mogę, bo są od 9. Więc sory,ale ja o Lordzie opowiadać nie jestem w stanie, mogą go opisac i podać mój numer. Quote
Ulaa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja bym go zaczęła u nas ogłaszać, np w Przełomie, ale wówczas musiałby być pewny dowóz... Może ktoś zechciałby go zaadoptować "w ciemno" bez oglądania? Quote
lucas1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 piekny pies. mam nadzieje ze szybko znajdzie dom. przygarnal bym go ale nadal poszukuje swojego ukochanego Cezara. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106653 Quote
magdyska25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Szczurosława napisał(a):Słuchajcie, specjalnie nie poszłam na zajęcia,żeby odebrać ten telefon. Nie może być tak, że ja naiwnie czekając na tel opuszczam godziny! A w czasie zajęć odebrać nie mogę, bo są od 9. Więc sory,ale ja o Lordzie opowiadać nie jestem w stanie, mogą go opisac i podać mój numer. Aniu!!! Już Ci wcześniej mówiłam że nie zadzwonią na 100% !!! Nie mogę im napisać że mają dzwonić i już!!! Ola zasypała ich mailami...nie zadzwonili.... Poza tym coś mi się obiło o uszy że będziesz w schronisku a nie na zajęciach..ok także nie podaję już Twojego nr. Kto jeszcze zna bezpośrednio Lorda i mógłby o Nim opowiedzieć?? Mam nadal prosić Olę aby pisała do tego radia czy już dać sobie spokój?? Quote
Szczurosława Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dobrze kojarzysz,że w soboty miałam być w schronisku. Dopiero od tego tygodnia mam te zajęcia. Wcześniej byłam wolna,więc pasowały mi te godziny. Więc przepraszam,ale w sobotnie poranki ja odpadam.... Quote
Szczurosława Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Dzięki dziewczyny za podnoszenie:lol: Ulu, nie wiem co z tym Twoim radiem, w końcu to drugi koniec Polski i nie wiadomo jak z transportem.... Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ulu?? A ma wystąpić jeszcze w jakimś radiu?? Quote
Recommended Posts