Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje Jagodo.

powiem Wam niusa !
w schronisku kierowniczka pokazuje mi Lorda i mówi "Nie ogłaszaj go, i tak go nikt nie weźmie, on jakiś jakiś stary i dziwny"
a gdy pies jest długo w schronisku mają pretekst aby wymyślić mu chorobę i na legalu uśpić!

Posted

Szczurosława napisał(a):
dziekuje Jagodo.

powiem Wam niusa !
w schronisku kierowniczka pokazuje mi Lorda i mówi "Nie ogłaszaj go, i tak go nikt nie weźmie, on jakiś jakiś stary i dziwny"
a gdy pies jest długo w schronisku mają pretekst aby wymyślić mu chorobę i na legalu uśpić!

Jezus, Maria!!! Szczurosławo, nie dopuść do tego!!!!!!!!!!!!

Posted

Szczurosława napisał(a):
dziekuje Jagodo.

powiem Wam niusa !

Stara to rzecz!!! Pies jest w podeszłym wieku ale widać po zdjęciach że całkiem dobrze sobie radzi.
Jeżeli kierowniczka tak mówi to sama jest dziwna:angryy::mad::mad::mad:
Poza tym skąd ci ludzie się biorą szczególnie wśród zwierząt....kierowniczka schroniska a mówi o psie że jest stary i dziwny i żeby Go nie ogłaszać!!!:angryy:
Szkoda słów aż mnie niesie....

Posted

Ten pies jest piękny, przecież nie mogą mu nic zrobić! Ja go nie mogę wziąć, nie mam warunków, ale gdyby go mieli uśpić to chociaż na tymczas bym go wzięła...
Głupia ta baba, nie ogłaszać!:mad: Ona pewnie żadnego psa by nie wzięła, choćby był młody i zdrowy!:angryy:

Posted

jest dokładnie tak jak mówicie!
babka nie ma żadnego psa, nie lubi zwierząt, robi to tylko dlatego,że dostaje kase,ale i tak poza zakres obowiązków nie wychodzi.....

Jagoda zrobiła mu allegro, ja wrzuciłam go na inne portale ,ale nadal cisza...

Posted

Szczurosława napisał(a):
tak, jest na owczarku ,

jeśli moge prosić to w allegro o zmiane lokalizacji, na bardziej ogólną, może okolice Piły? tak,aby nikt niepowołany nie domyslil się o które schronisko chodzi....

Jestem otwarta na każdą sugestię...