Szczurosława Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 dziekuje Jagodo. powiem Wam niusa ! w schronisku kierowniczka pokazuje mi Lorda i mówi "Nie ogłaszaj go, i tak go nikt nie weźmie, on jakiś jakiś stary i dziwny" a gdy pies jest długo w schronisku mają pretekst aby wymyślić mu chorobę i na legalu uśpić! Quote
maggiejan Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Szczurosława napisał(a):dziekuje Jagodo. powiem Wam niusa ! w schronisku kierowniczka pokazuje mi Lorda i mówi "Nie ogłaszaj go, i tak go nikt nie weźmie, on jakiś jakiś stary i dziwny" a gdy pies jest długo w schronisku mają pretekst aby wymyślić mu chorobę i na legalu uśpić! Jezus, Maria!!! Szczurosławo, nie dopuść do tego!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Szczurosława napisał(a):dziekuje Jagodo. powiem Wam niusa ! w schronisku kierowniczka pokazuje mi Lorda i mówi "Nie ogłaszaj go, i tak go nikt nie weźmie, on jakiś jakiś stary i dziwny" a gdy pies jest długo w schronisku mają pretekst aby wymyślić mu chorobę i na legalu uśpić! Stara to rzecz!!! Pies jest w podeszłym wieku ale widać po zdjęciach że całkiem dobrze sobie radzi. Jeżeli kierowniczka tak mówi to sama jest dziwna:angryy::mad::mad::mad: Poza tym skąd ci ludzie się biorą szczególnie wśród zwierząt....kierowniczka schroniska a mówi o psie że jest stary i dziwny i żeby Go nie ogłaszać!!!:angryy: Szkoda słów aż mnie niesie.... Quote
Szczurosława Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 no więc własnie! on sobie stosunkowo dobrze radzi,ma apetyt, tylko zajmuje kojec:cool1: byłoby łatwiej gdyby zgłaszali się chętni,bo z ogłoszeń nadal cisza.... Quote
maggiejan Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ten pies jest piękny, przecież nie mogą mu nic zrobić! Ja go nie mogę wziąć, nie mam warunków, ale gdyby go mieli uśpić to chociaż na tymczas bym go wzięła... Głupia ta baba, nie ogłaszać!:mad: Ona pewnie żadnego psa by nie wzięła, choćby był młody i zdrowy!:angryy: Quote
magdyska25 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Szkoda słów na takie postępowanie...:mad: Domek zgłoś się!!! Quote
Szczurosława Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jest dokładnie tak jak mówicie! babka nie ma żadnego psa, nie lubi zwierząt, robi to tylko dlatego,że dostaje kase,ale i tak poza zakres obowiązków nie wychodzi..... Jagoda zrobiła mu allegro, ja wrzuciłam go na inne portale ,ale nadal cisza... Quote
magdyska25 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 W końcu ktoś musi się zgłosić!!! Ludzie nie wiedzą co tracą!!! Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Anka, mam nadzieję, że nie narobię Ci kłopotu tym allegro.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=305988310 Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czy on jest na forum owczarków, moze warto byłoby umieścić z alarmujacym tekstem.... Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Zobacz, może cos przyda sie.... http://www.osek.webd.pl/ http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20 http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=45 Quote
Szczurosława Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 tak, jest na owczarku , jeśli moge prosić to w allegro o zmiane lokalizacji, na bardziej ogólną, może okolice Piły? tak,aby nikt niepowołany nie domyslil się o które schronisko chodzi.... Quote
Jagoda1 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Szczurosława napisał(a):tak, jest na owczarku , jeśli moge prosić to w allegro o zmiane lokalizacji, na bardziej ogólną, może okolice Piły? tak,aby nikt niepowołany nie domyslil się o które schronisko chodzi.... Jestem otwarta na każdą sugestię... Quote
Szczurosława Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dzieki, na dogo na owczarkach był, ale ktoś przeniósł tu na główny. dałam go jeszcze na zbiorowy owczarków do adopcji Quote
Szczurosława Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 wiecie co, może i On jest stary,ale na ciekącą sukę reaguje nad wyraz emocjonalnie:mdleje: Quote
magdyska25 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Śliczny!!!! Piesek potrzebuje swojego domu!!! Masz Ci los coraz więcej Onków w potrzebie co się porobiło??!!:shake: Quote
maggiejan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Piękny jest...i coraz piękniejszy... Potrzebna jest organizacja pomagajaca ONkom. Czy jest coś takiego? Wyślij petycję w sprawie Krzyczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518 Quote
magdyska25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Coraz mniej ludzi tu zagląda:shake: Na dzień dobry podniosę bidulę!! Quote
Szczurosława Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ciotki,podnieście choć Lorda... na góre hop! Quote
szasztin Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 DO domku do domku ktoś z pewnością na ciebie czeka ..... Quote
magdyska25 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lord ma u mnie zapewnione codzienne podnoszenie......niestety tylko to....:shake: Quote
maggiejan Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czy słyszał kto o jakieś organizacji pomagającej ONkom? Quote
Recommended Posts