Tygrysek ^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 To będzie jakaś audycja czy nie bardzo? :p Quote
Ulaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Szczurosława']Dzięki dziewczyny za podnoszenie:lol: Ulu, nie wiem co z tym Twoim radiem, w końcu to drugi koniec Polski i nie wiadomo jak z transportem.... Jakie radio... Ja bym go w gazetach oglosila... ;) Takich, ze psiaki zawsze domki znajduja :cool3: Quote
maggiejan Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ulaa napisał(a):Ja bym go zaczęła u nas ogłaszać, np w Przełomie, ale wówczas musiałby być pewny dowóz... Może ktoś zechciałby go zaadoptować "w ciemno" bez oglądania? Jak będzie chętny dobry domek na Lorda to transport napewno uda się zorganizować. Quote
Jagoda1 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ulaa napisał(a):Jakie radio... Ja bym go w gazetach oglosila... ;) Takich, ze psiaki zawsze domki znajduja :cool3: Prosimy o tytuły gazet...;) Quote
Ulaa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jagoda* napisał(a):Prosimy o tytuły gazet...;) Nasze lokalne, gdzie mamy rubrykę fundacyjną. Przełom i Żółty jeż. Quote
magdyska25 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 to w takim razie Lord mógłby trafić do Waszych gazet??:cool3: Quote
Ulaa Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 magdyska25 napisał(a):to w takim razie Lord mógłby trafić do Waszych gazet??:cool3: Tak, właśnie o tym cały czas mamrotam ;) tylko dowóz musiałby byc pewny na 100%. Quote
Szczurosława Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Oj, ja dowozu nie jestem pewna:shake: Ale jeśli wierzycie ,że się znajdzie to w porządku, wspólnymi siłami zawsze łatwiej. Co do radia to ja odpadam w soboty w godzinach 9-11 ,później lub inne dni nie ma sprawy. To jak, Ula, decydujesz się na wrzucenie go do gazety?;) Quote
Ulaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jeśli dowóz nie jest przynajmniej w 60% to niestety, trzeba poczekać aż się wyklaruje. Bo dałabym sobie wszystko uciąć, że dom znajdzie. Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Aniu, jeśli Ula jest pewna, że domek dla Lorda sie znajdzie to trzeba napisać na wątku transportowym, ludzie jeżdżą po całej Polsce. Nie można takiej szansy zaprzepaścić. Choćby transport łączony. Quote
Ulaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 maggiejan napisał(a):Aniu, jeśli Ula jest pewna, że domek dla Lorda sie znajdzie to trzeba napisać na wątku transportowym, ludzie jeżdżą po całej Polsce. Nie można takiej szansy zaprzepaścić. Choćby transport łączony. Najlepiej. Z noclegiem po drodze. Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Peter Beny na 90% przewiezie Lorda z Wrocławia do Chrzanowa. Z Piły do Poznania może Aniu byś go przywiozła, a z Poznania do Wrocławia kogoś znajdziemy. Quote
Ulaa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 maggiejan napisał(a):Peter Beny na 90% przewiezie Lorda z Wrocławia do Chrzanowa. Z Piły do Poznania może Aniu byś go przywiozła, a z Poznania do Wrocławia kogoś znajdziemy. Super, to już jakiś plan jest. Wpisuję go do "grafiku" na przyszły tydzień :) Quote
Szczurosława Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jakby co to myśle,że wrzuciłabym go do pociągu i do Poznania jakoś dalibyśmy rade. Poznań -Wrocław to dość popularna trasa, więc może się udać;) Quote
maggiejan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No to szukamy transportu Poznań-Wrocław. Aniu, może wpisz na wątek transportowy. Quote
Tygrysek ^^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czekam na wieści... jak w końcu będzie z tym transportem...? Quote
Szczurosława Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Na transportowym info już jest;) Maggiejan, Peterbeny za jaką opłata zgodził się przewieźć Młodego? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale one piękne! :loveu: To ostatnie zdjęcie jest super!! Ale się piesio rozszczekał :loveu: Quote
Szczurosława Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Piekne i wspaniałe,ale bezdomne:shake: Być może będzie transport bezpośrednio do Wrocławia;) Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Szczurosława'] Maggiejan, Peterbeny za jaką opłata zgodził się przewieźć Młodego? Pewnie za zwrot kosztów, a jeśli będzie mu po drodze to może za darmo. Będzie transport bezpośrednio..?:multi: Quote
Recommended Posts