Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lordzik jest u nas na stronce w dziale adopcyjnym. Cały czas strasznie mi przykro, że nie udało się z tym DT u mnie :-( może na stronce ktoś go wypatrzy?

Niedawno starszy schorowany ONek Sorbon, policyjny emeryt, odnalazł swój cudowny raj na ziemi, choć praktycznie wszyscy spisali go już na straty...

Może Lordzikowi też się uda?

Sprawdźcie proszę, czy wszystkie info są zgodne.

Posted

Dziewczyny a może tak by wziąć do radia?? Opowiedzieć o Nim itp. może ktoś wtedy się zgłosi?? Co o tym sądzicie ?? Jeżeli jesteście "za" to trzeba bardzo ładnie poprosić Olę ona jest specem od tego:)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Dziewczyny a może tak by wziąć do radia?? Opowiedzieć o Nim itp. może ktoś wtedy się zgłosi?? Co o tym sądzicie ?? Jeżeli jesteście "za" to trzeba bardzo ładnie poprosić Olę ona jest specem od tego:)

Wysmienity pomysł!!! Kocham Cię za niego :loveu:

Posted

Szczurosława czy mogłabyś opowiedzieć o Nim? Ola napisze do radia (szczerze mówiąc nie wiem jakiego czekam na odpowiedź). Będzie to w którąś sobotę rano więc musisz się przygotować psychicznie:cool3:
uważam że Ty raczej powinnaś o Nim powiedzieć ponieważ znasz Go osobiście. Czy telefon w pierwszym poście to Twój i czy może go Ola wysłać do radia??