Evra Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Podobno jest już trochę grubsza, ale żaden bokser nie powinien być zimą w schronisku. Quote
malagos Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kurcze, czekamy na zdjecia, informacje, cokolwiek :shake: Quote
Evra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wczoraj wysłałam maila do asnna, z prośbą, żeby zajrzała na wątek Sary. Jak dotąd zero odpowiedzi. Potrzebny dogomaniak z okolic Środy Wielkopolskiej. Quote
asnna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Z radością pragnę oznajmić, ze suczka Sara znalazłam wreszcie upragniony dom, dzięki temu oto forum!!! :) Pewna panią tak bardzo wzruszył jej los, ze przyjechała po nią do nas aż z Warszawy! Życzę tego wszystkim pieskom - by złe sytuacje kończyły się tak dobrze jak ta! :) Pozdrawiam. Quote
asnna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 I chciałam równiez przeprosić za tak długi brak odzewu :( Reakcja na ogłoszenie była prawie natychmiastowa, a ja nie mialam przez ten czas dostepu do internetu. Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No w końcu oficjalne wieści :multi::multi::multi: Huraaaa!!!!! Ale dziisaj pozytywny dzień :multi: Malutka bądź grzeczna i trzymaj sie cieplutko w nowym domku!!!!!!!:loveu: Quote
asnna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Jestem przekonana, że będzie jej dobrze, bo przez 3 lata zdarzyłam juz sie troche poznac na ludziach ;) Pani Joasia dzwonila zaraz po dojeździe do domu - piesek nie sprawia żadnych problemów, powoli klimatyzuje się w nowym otoczeniu, jest bardzo grzeczna i powoli odżywa. Sądzę, ze w przeciągu miesiąca powinno sie ją doprowadzić do normalnego, zdrowego stanu. Co pozostaje? Życzyć jak najdłuzszego, zdrowego i szczesliwego psiego zycia w nowym domku :) Quote
malagos Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale sie cieszę!!! To tylko pozostaje zmienić tytuł... Quote
Evra Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak cudownie!!! A wydawało się, że sytuacja jest beznadziejna. Górą dogomania! :loveu::loveu::loveu: Miło czyta się takie wieści, żeby wszystkie boksie tak szybko znajdowały domki. :laola: :thumbs::Cool!::loveu: Quote
Evra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Saruniu, bądź szczęśliwa w nowym domku! :loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 czy na jakieś foteczki i relację możemy liczyć?? Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ta zabaweczka jest moja... Tylko moja... Ale na pieszczotki przyjdę... :D :D :D Kto to? Quote
Recommended Posts