Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proszę o pomoc w imieniu siostry.
Została Panią (dziś ) pudelka. Puiesek ma rok i 2 miesiące i non stop gwałci jej nogę. Czy ktoś wie jak zapanować nad tą akcją?
pomocy, on tak bez przerwy próbuje

Posted

Niektóre psy rozładowują napiecie w ten sposób. Moja suka tak robiła jak była szczeniakiem i dużo się działo dookoła - dużo ludzi, psów. Jak zrozumiałam, pudelek zmienił dom, właściciela - to dla niego na pewno duży stres. Ja bym spokojnie odsuwała psa, odwracała się i odchodziła jak tak robi i ograniczyła na jakiś czas czynniki pobudzające i stresujące psa.

Posted

Moja suka jak była małą też podobnie postepowała
Z psem mojego kuzyna jest podobnie tylko,że on jest do tego jeszcze agresywny:shake:.Takiego agresywnego psa jeszcze nie widziałam.Pierwsze co robi jak spotka obcego psa "gwałci"...,oczywiście nogi też i ja padłam jego ofiarą:p.Jest agresywny do małych dzieci.Najpierw sie przymila a potem szczerzy zęby.Nie daj Boże podejśc do niego gdy je albo jest koło niego jedzenie.Nie reaguje na nic a nawet jeszcze startuje z zębami:cool1:.Ma z rok może i jak sięgam pamięcią od szczeniaka taki był.Nie mam jakoś szczególnie dobrych kontaktów z moją ciotką więc nic nie moge na to poradzić:roll:.