Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Na 11 dni. :) Co noc mają być dyskoteki. :D aa:) to fajnie czyli do 2którys:) oo;D zapoznasz sie z jakims fajnym chłopakiem i bedziecie chodzic codziennie:D:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A Ty tylko o nich. :eviltong: I tak nie będę tam cały czas chodziła, bo nie jestem taka śmiała i w ogóle. :roll: Dokładniej to do 28 lipca. :) Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):A Ty tylko o nich. :eviltong: I tak nie będę tam cały czas chodziła, bo nie jestem taka śmiała i w ogóle. :roll: Dokładniej to do 28 lipca. :) nie prawda że tylko o nich ale wiesz po cos sie jedzie na kolonie:D:cool3: ja na dyskoteki tez bym nie chodziła ale czy ja mówie że na dyskotece musisz poznac tego chłopaka:p Ło boże to juz 17 jedziesz:placz: A tak nawiasem mówiąc czy wiesz jaki jutro jest dzien:evil_lol::cool3::cool3::loveu: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No, ale nie po nich, mi na razie żaden niepotrzebny. :D Tak, jeszcze 11 dni z czymś. ;) Czyżby Twoje urodziny? :cool3: Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):No, ale nie po nich, mi na razie żaden niepotrzebny. :D Tak, jeszcze 11 dni z czymś. ;) Czyżby Twoje urodziny? :cool3: jak nie jak tak:D o to juz coraz mniej:) jejku ale ci zazdrosze.. w tym roku bardzo chciałam jechac na kolonie.... Nie zgaduj dalej:cool3::evil_lol::loveu: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):jak nie jak tak:D o to juz coraz mniej:) jejku ale ci zazdrosze.. w tym roku bardzo chciałam jechac na kolonie.... Nie zgaduj dalej:cool3::evil_lol::loveu: Urodziny Kabisia?! :D W następnym roku pojedziemy. :) Coraz bliżej do obozu. :D Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Urodziny Kabisia?! :D W następnym roku pojedziemy. :) Coraz bliżej do obozu. :D nie jeszcze zgaduj:D popdowiem ci ze zadne urodziny ani imieniny:cool3: mam nadzieje:D bardzo bym chciała z tobą jechac na obóz:) wreszcie bysmy sie spotkały:) ale fajnie by było:) napewno nie ma miejsc zeby jechac w tym roku z tobą:eviltong: hehe:) ale jedziemy albo z poznania albo z wrocławia:) zalezy skad bedą lepsze oferty:) co?? Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie jeszcze zgaduj:D popdowiem ci ze zadne urodziny ani imieniny:cool3: mam nadzieje:D bardzo bym chciała z tobą jechac na obóz:) wreszcie bysmy sie spotkały:) ale fajnie by było:) napewno nie ma miejsc zeby jechac w tym roku z tobą:eviltong: hehe:) ale jedziemy albo z poznania albo z wrocławia:) zalezy skad bedą lepsze oferty:) co?? Kurczę, nie wiem... niedziela?! :lol: Nie wiem. No niestety nie, jako pierwsze już nie było miejsc. ;) Ale za rok się wszystkie spotkamy. :D Wszystko się zobaczy. :) Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Kurczę, nie wiem... niedziela?! :lol: Nie wiem. No niestety nie, jako pierwsze już nie było miejsc. ;) Ale za rok się wszystkie spotkamy. :D Wszystko się zobaczy. :) no niedziela a co jest w niedziele??:cool3::loveu: aa.. hehe;) za rok jakos wymyslimy wszystko:) ale kurcze to jeszcze cały rok.... Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no niedziela a co jest w niedziele??:cool3::loveu: aa.. hehe;) za rok jakos wymyslimy wszystko:) ale kurcze to jeszcze cały rok.... Ooo spotkanie Piotra! :D Niecały. :) W zimie można już rezerwować miejsca. :D Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Ooo spotkanie Piotra! :D Niecały. :) W zimie można już rezerwować miejsca. :D no zgadłas:multi::multi::loveu::loveu: :):) jakos damy rade:) juz sie doczakac nie moge..:) Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Hah myślałam, że jakieś urodziny czy coś. :D A właśnie, kiedy Ty masz i Kabik? Fajnie by było. :) Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Hah myślałam, że jakieś urodziny czy coś. :D A właśnie, kiedy Ty masz i Kabik? Fajnie by było. :) hehe:eviltong: to źle myslałas:) a my juz mielismy:) kabi 2 kwietnia a ja 9 czerwca przeciez:) nom fajnie:) nawet jak nie pojedziecie to ja sama gdzies jade:eviltong: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A no tak, skleroza nie boli. :evil_lol: Tak, radzisz sobie w najlepsze. :D Ja bym chciała jeszcze pojechać na obóz językowy. Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):A no tak, skleroza nie boli. :evil_lol: Tak, radzisz sobie w najlepsze. :D Ja bym chciała jeszcze pojechać na obóz językowy. no własnie ale dokucza niestety:eviltong: no wiadomo:) ja na jezykowy bym nie chciała za rok jade do turcji, bułgarii, włoch, gracji albo hiszpanii na obóz:D zależy co bedzie samolotem i w jakiej cenie i jakie atrakcje:) jeszcze musze tacie o moim pomysle powiedziec:p Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Czemu nie? No fajny pomysł. :) bo nie lubie sie uczyc w wakacje:eviltong: no o dwóch pomysłach bo albo z wami albo sama:) pomysły fajne:) i napewno jakis spełnie;) bo nie wiadomo czy isia i anula bedą miłgy jechac i czy ty pojedziesz na obóz czy moze z rodzicami.. Quote
Guest Agata_B Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ten nos :crazyeye::crazyeye: To normalne? Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Agata_B napisał(a): Ten nos :crazyeye::crazyeye: To normalne? nos jest normalny tylko wyszedł tu tak śmiesznie bo akurat miał suchy ale normalnie ma zwykły nos:) Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):bo nie lubie sie uczyc w wakacje:eviltong: no o dwóch pomysłach bo albo z wami albo sama:) pomysły fajne:) i napewno jakis spełnie;) bo nie wiadomo czy isia i anula bedą miłgy jechac i czy ty pojedziesz na obóz czy moze z rodzicami.. Ale chciałabym się poduczyć angielskiego.. i pojechać do Londynu. No tak. :) Ja tam z Wami mogę pojechać. One też się zgadzają, więc pojedziemy raczej. Tylko zależy gdzie. Dobranoc. :buzi: Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Ale chciałabym się poduczyć angielskiego.. i pojechać do Londynu. No tak. :) Ja tam z Wami mogę pojechać. One też się zgadzają, więc pojedziemy raczej. Tylko zależy gdzie. Dobranoc. :buzi: ja bym sie nie chciała uczyc w wakacje:) no tak... tylko po pierwsze skad bysmy jechały? niewiadomo jak bedzie z kasą ... ja bym chciała jechac za granice a nie wiadomo jak one... no a zresztą to mozna ustalic co se na zapas przejmuje:) Dobranoc:*:** Quote
Atkaaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witamy dziś:diabloti: Dawno nas nie było:oops: Wrzuć więcej fotek!!:loveu: Quote
Martunia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hej. :) Wszystko się ustali w swoim czasie. :) Najpierw musimy to wszystko omówić. Co u Was? ;) Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hej Ada:) Co tam ciekawego u Was słychać??:) Może jakieś fotki?:P Quote
Sweet Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Atkaaaa napisał(a):Witamy dziś:diabloti: Dawno nas nie było:oops: Wrzuć więcej fotek!!:loveu: witam:) bardzo dawno was nie było:) a fot bylo calkiem sporo od strony 227 chyba do 241:D jakos tak na str. 241 powinno pisac od której strony... a narazie nie posiadam wiecej fot tylko cos mam chomiczka:) Martunia napisał(a):Hej. :) Wszystko się ustali w swoim czasie. :) Najpierw musimy to wszystko omówić. Co u Was? ;) hej:) nom jeszcze mamy czasu troszke:) a u nas dobrze.. wieczorem mamy gosci ogólnie nudy.. a piotrusia nie było... pewnie dla tego ze za bardzo sie cieszyłam ze go zobacze... w koncu to bylo niemorzliwe albym go zobaczyła dwa tyg pod rzad.. Acctiually napisał(a):Hej Ada:) Co tam ciekawego u Was słychać??:) Może jakieś fotki?:P hejo:) a u nas nudy wieczorem mamy gosci a tak po staremu:) fotki moga byc jedynie chomika albo morskie jakies zwykłe bądź kabiego ze mną z nad morza.. wibierajcie:):) Quote
Recommended Posts