Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
E tam, przesadzasz. ^^
Za 13 dni lecę. :D

nie przesadzam poprostu ja jestem przewrażliwiona na punkcie moich włosów bo zawsze mi cos w nich nie pasuje:eviltong:

chiałas powiedziec juz za 13 dni mnie zostawisz:(

Acctiually napisał(a):
No je pełno perfumów:D

No sporo ich jest:p:evil_lol::evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe:) chyba kazdy ma taki problem albo prawie każdy to sie raczej chłopaków nie tyczy:)

I juz za 13 dni bedziesz sie cieczyć że sobie odpoczniesz odemnie:(:(

Posted

Martunia napisał(a):
Noo. :roll:
A odpocznę sobie wreszcie, nie mogę się doczekać. :eviltong:

wiedziałam że sie cieszysz że sobie pojedziesz odemnie n całe 2 tyg ja bede za tobą tesknic a ty bedziesz sie tam swietnie bawic:placz: nie żebym nie chciała zebys sobie gdzies jechała ale bedzie mi smutno:(

Posted

Martunia napisał(a):
Przecież żartuję. :) Też będę tęskniła.
Ale jestem ciekawa, jak jest na obozach.

:) hehe wiem:D specjalnie tak mówiłam:D
wcale nie bede tesknic no moze troche....... troche bardzo:placz:
heh:) ja tez nie byłam jeszce na obozie a chciałabym jechac.. a ty jak załatwiłas sobie ten obóz/??:D
bedziecie miec duzo wolnego czy duzo bedziecie zwiedzac/?:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
:) hehe wiem:D specjalnie tak mówiłam:D
wcale nie bede tesknic no moze troche....... troche bardzo:placz:
heh:) ja tez nie byłam jeszce na obozie a chciałabym jechac.. a ty jak załatwiłas sobie ten obóz/??:D
bedziecie miec duzo wolnego czy duzo bedziecie zwiedzac/?:D

Hej. :)
Ja też będę za Wami wszystkimi tęskniła. :)
No ten obóz normalnie. Jak się załatwia normalne wakacje. :lol: Znalazłam w necie i potem wszystko załatwiliśmy.
Tego nie wiem. Mam nadzieję, że będzie trochę wolnego. Ale w plany mamy wycieczki przez nas wybrane (2 chciałabym zobaczyć :cool3:) oraz spacery. No i oczywiście gry i zabawy na plaży oraz na basenie. ^^ Ciekawie, jacy tam będą ludzie (12-18 lat :cool3:) i ile nas będzie w jednej grupie.
Co u Ciebie? :D

Posted

Kasia14: Dziekuje;) O fajnie;) nie wiedziałam:D

Martunia: hej:)
Ja tez teskniłam za wami jak bylam w egipcie i nad morzem...:)
O to fajnie a gdzie to znalazłas... bo ja tez bym chciała na takie cos pojechac:)
oo:) fajnie pewnie bedzie .... no ciekawe... wiesz co za rok jade z tobą jak bedziesz jechac na taki obóz tez:)
A u mnie dobrze... ide za godzinke z kabim na spacerek a potem go wykąpie:)
ogolnie nudy a co u ciebie??

Posted

No w internecie. :)
Tak, za rok pojedziemy: ja, Ty, Anula i Isia. :D Jej, ale by było fajnie! :D
Mizianko dla niego. :loveu: U mnie dobrze. Jak widać, simsy mnie zaczynają opuszczać. :D

Posted

Martunia napisał(a):
No w internecie. :)
Tak, za rok pojedziemy: ja, Ty, Anula i Isia. :D Jej, ale by było fajnie! :D
Mizianko dla niego. :loveu: U mnie dobrze. Jak widać, simsy mnie zaczynają opuszczać. :D

ale na jakiej stronie:D
o super by było:D bo ja bardzo chetnie pojade nawet z wrocławia moge jechac:) jak ze szczecina leciałam do egiptu to co mi tam z wrocławia:) bliżej jest:)
ale jak pojedziesz za rok to ja tez jade pamietaj daj mi znac:)
o to całe szczescie ze juz cie opuszczają:):evil_lol:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
ale na jakiej stronie:D
o super by było:D bo ja bardzo chetnie pojade nawet z wrocławia moge jechac:) jak ze szczecina leciałam do egiptu to co mi tam z wrocławia:) bliżej jest:)
ale jak pojedziesz za rok to ja tez jade pamietaj daj mi znac:)
o to całe szczescie ze juz cie opuszczają:):evil_lol:

Już nie pamiętam. :-(
O tak, ze mną w samolocie będziesz. :D
Tak, dam znać. :D Najpierw musi nam wszystkim pasować dany termin i miejsce obozu. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Już nie pamiętam. :-(
O tak, ze mną w samolocie będziesz. :D
Tak, dam znać. :D Najpierw musi nam wszystkim pasować dany termin i miejsce obozu. :D

szkoda:( ja własnie sobie w necie szukam i znalazłam kilka fajnych ofert w tym 2 z poznania:)
ok:D
o to sie ciesze:) tak termin to sie jakos dopasuje bo ja raczej nigdzie nie pojade w wakacje tak normalnie... a ja chciałabym jechac np.do włoch albo hiszpanii, grecji:) bo moi rodzice tam byli a ja nie jeszcze...
a ty gdzie bys chciała pojechac?:D
a mój tata własnie sobie wymyslił że moze w sierpniu pojedziemy samochodem do chorwacji:eviltong: fajnie by było ale kurcze 2 dni drogi prawie... eh... ale trudno:) zobaczymy co wyjdzie z tego:)

Posted

O a co, też chcesz jechać? :D Tylko, ze wiesz.. u mnie już miejsc brak, niestety. A jakie patrzysz?
Ja też chciałabym do takich krai właśnie. :D Hiszpania, Włochy itd. Ale nie wiem, czy by wszystkim nam to pasowało.
O no to fajnie. :) Ale samochodem to ja bym nie wytrzymała. :eviltong:

Posted

Martunia napisał(a):
O a co, też chcesz jechać? :D Tylko, ze wiesz.. u mnie już miejsc brak, niestety. A jakie patrzysz?
Ja też chciałabym do takich krai właśnie. :D Hiszpania, Włochy itd. Ale nie wiem, czy by wszystkim nam to pasowało.
O no to fajnie. :) Ale samochodem to ja bym nie wytrzymała. :eviltong:

no pewnie że bym chciała ale jak nie ma miejsc to trudno..
ja teraz znalazłam do turcji za 1.900 zł samolotem i z poznania:) tylko że zostało jedno miesjce tylko niestety a w tym roku to pewnie tata mnie nie puści juz nigdzie wątpie zę by zapłacił jeszcze za mój obóz.. eh... trudno pogadałabym z nim ale i tak bez sensu bo sie nie zgodzi...
No bo tam fajnie mogło by byc:D i jeszcze do turcji bo tam nie byłam:)
ja tez nie wiem czy bym wytrzymała ale moze:)

Posted

Jaki śliczny Roki! :loveu: Wreszcie! :multi: Więcej jego zdjęć dawaj!
No trudno. Szkoda, ale cóż. :( A wiesz, ile tam pojedzie osób? Ja nie wiem ile osób jest zawsze w jednej grupie na obozie, a jestem bardzo ciekawa. :(

Posted

Martunia napisał(a):
Jaki śliczny Roki! :loveu: Wreszcie! :multi: Więcej jego zdjęć dawaj!
No trudno. Szkoda, ale cóż. :( A wiesz, ile tam pojedzie osób? Ja nie wiem ile osób jest zawsze w jednej grupie na obozie, a jestem bardzo ciekawa. :(

:) dziekuje:)
nie mam wiecej bo sie schował do budy bo za ciepło na dworze...
nom.. niestety:(
a ile płaciłas za obóz?? jak nie wiesz to sie spytaj rodziców:) a twoi rodzice jadą gdzies sami??
nie wiem ale pewnie gdziec 15-20 tak mniej wiecej mi sie wydaje a moze czasem i wiecej.. albo mniej... ale chyba tak jakos:)
ale w sumie pewnie bedzie dużo wiecej osób tylko na grupy podzielą to...