Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):E tam, przesadzasz. ^^ Za 13 dni lecę. :D nie przesadzam poprostu ja jestem przewrażliwiona na punkcie moich włosów bo zawsze mi cos w nich nie pasuje:eviltong: chiałas powiedziec juz za 13 dni mnie zostawisz:( Acctiually napisał(a):No je pełno perfumów:D No sporo ich jest:p:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja dokładnie tak samo. ^^" Ale cóż, moje nigdy chyba idealne nie będą. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 hehe:) chyba kazdy ma taki problem albo prawie każdy to sie raczej chłopaków nie tyczy:) I juz za 13 dni bedziesz sie cieczyć że sobie odpoczniesz odemnie:(:( Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Noo. :roll: A odpocznę sobie wreszcie, nie mogę się doczekać. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):Noo. :roll: A odpocznę sobie wreszcie, nie mogę się doczekać. :eviltong: wiedziałam że sie cieszysz że sobie pojedziesz odemnie n całe 2 tyg ja bede za tobą tesknic a ty bedziesz sie tam swietnie bawic:placz: nie żebym nie chciała zebys sobie gdzies jechała ale bedzie mi smutno:( Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Przecież żartuję. :) Też będę tęskniła. Ale jestem ciekawa, jak jest na obozach. Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):Przecież żartuję. :) Też będę tęskniła. Ale jestem ciekawa, jak jest na obozach. :) hehe wiem:D specjalnie tak mówiłam:D wcale nie bede tesknic no moze troche....... troche bardzo:placz: heh:) ja tez nie byłam jeszce na obozie a chciałabym jechac.. a ty jak załatwiłas sobie ten obóz/??:D bedziecie miec duzo wolnego czy duzo bedziecie zwiedzac/?:D Quote
kasia14 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Piękne focie z nad morza!:loveu: a Kabi jest tak samo obcięty jak moja panna:eviltong: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a)::) hehe wiem:D specjalnie tak mówiłam:D wcale nie bede tesknic no moze troche....... troche bardzo:placz: heh:) ja tez nie byłam jeszce na obozie a chciałabym jechac.. a ty jak załatwiłas sobie ten obóz/??:D bedziecie miec duzo wolnego czy duzo bedziecie zwiedzac/?:D Hej. :) Ja też będę za Wami wszystkimi tęskniła. :) No ten obóz normalnie. Jak się załatwia normalne wakacje. :lol: Znalazłam w necie i potem wszystko załatwiliśmy. Tego nie wiem. Mam nadzieję, że będzie trochę wolnego. Ale w plany mamy wycieczki przez nas wybrane (2 chciałabym zobaczyć :cool3:) oraz spacery. No i oczywiście gry i zabawy na plaży oraz na basenie. ^^ Ciekawie, jacy tam będą ludzie (12-18 lat :cool3:) i ile nas będzie w jednej grupie. Co u Ciebie? :D Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Kasia14: Dziekuje;) O fajnie;) nie wiedziałam:D Martunia: hej:) Ja tez teskniłam za wami jak bylam w egipcie i nad morzem...:) O to fajnie a gdzie to znalazłas... bo ja tez bym chciała na takie cos pojechac:) oo:) fajnie pewnie bedzie .... no ciekawe... wiesz co za rok jade z tobą jak bedziesz jechac na taki obóz tez:) A u mnie dobrze... ide za godzinke z kabim na spacerek a potem go wykąpie:) ogolnie nudy a co u ciebie?? Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No w internecie. :) Tak, za rok pojedziemy: ja, Ty, Anula i Isia. :D Jej, ale by było fajnie! :D Mizianko dla niego. :loveu: U mnie dobrze. Jak widać, simsy mnie zaczynają opuszczać. :D Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):No w internecie. :) Tak, za rok pojedziemy: ja, Ty, Anula i Isia. :D Jej, ale by było fajnie! :D Mizianko dla niego. :loveu: U mnie dobrze. Jak widać, simsy mnie zaczynają opuszczać. :D ale na jakiej stronie:D o super by było:D bo ja bardzo chetnie pojade nawet z wrocławia moge jechac:) jak ze szczecina leciałam do egiptu to co mi tam z wrocławia:) bliżej jest:) ale jak pojedziesz za rok to ja tez jade pamietaj daj mi znac:) o to całe szczescie ze juz cie opuszczają:):evil_lol: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ale na jakiej stronie:D o super by było:D bo ja bardzo chetnie pojade nawet z wrocławia moge jechac:) jak ze szczecina leciałam do egiptu to co mi tam z wrocławia:) bliżej jest:) ale jak pojedziesz za rok to ja tez jade pamietaj daj mi znac:) o to całe szczescie ze juz cie opuszczają:):evil_lol: Już nie pamiętam. :-( O tak, ze mną w samolocie będziesz. :D Tak, dam znać. :D Najpierw musi nam wszystkim pasować dany termin i miejsce obozu. :D Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Już nie pamiętam. :-( O tak, ze mną w samolocie będziesz. :D Tak, dam znać. :D Najpierw musi nam wszystkim pasować dany termin i miejsce obozu. :D szkoda:( ja własnie sobie w necie szukam i znalazłam kilka fajnych ofert w tym 2 z poznania:) ok:D o to sie ciesze:) tak termin to sie jakos dopasuje bo ja raczej nigdzie nie pojade w wakacje tak normalnie... a ja chciałabym jechac np.do włoch albo hiszpanii, grecji:) bo moi rodzice tam byli a ja nie jeszcze... a ty gdzie bys chciała pojechac?:D a mój tata własnie sobie wymyslił że moze w sierpniu pojedziemy samochodem do chorwacji:eviltong: fajnie by było ale kurcze 2 dni drogi prawie... eh... ale trudno:) zobaczymy co wyjdzie z tego:) Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O a co, też chcesz jechać? :D Tylko, ze wiesz.. u mnie już miejsc brak, niestety. A jakie patrzysz? Ja też chciałabym do takich krai właśnie. :D Hiszpania, Włochy itd. Ale nie wiem, czy by wszystkim nam to pasowało. O no to fajnie. :) Ale samochodem to ja bym nie wytrzymała. :eviltong: Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):O a co, też chcesz jechać? :D Tylko, ze wiesz.. u mnie już miejsc brak, niestety. A jakie patrzysz? Ja też chciałabym do takich krai właśnie. :D Hiszpania, Włochy itd. Ale nie wiem, czy by wszystkim nam to pasowało. O no to fajnie. :) Ale samochodem to ja bym nie wytrzymała. :eviltong: no pewnie że bym chciała ale jak nie ma miejsc to trudno.. ja teraz znalazłam do turcji za 1.900 zł samolotem i z poznania:) tylko że zostało jedno miesjce tylko niestety a w tym roku to pewnie tata mnie nie puści juz nigdzie wątpie zę by zapłacił jeszcze za mój obóz.. eh... trudno pogadałabym z nim ale i tak bez sensu bo sie nie zgodzi... No bo tam fajnie mogło by byc:D i jeszcze do turcji bo tam nie byłam:) ja tez nie wiem czy bym wytrzymała ale moze:) Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Ide na spacer z kabim bede pewnie gdzies za ponad godzinke :):) ps. nie biore aparatu wiec nie liczcie na zdjecia:) Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Wróciłam... pies wymeczony bo muselismy isc caly czas po sloncu chyba ze 30 stopni bylo... masakra;/ zaraz dam wam foty jakies:) Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jaki śliczny Roki! :loveu: Wreszcie! :multi: Więcej jego zdjęć dawaj! No trudno. Szkoda, ale cóż. :( A wiesz, ile tam pojedzie osób? Ja nie wiem ile osób jest zawsze w jednej grupie na obozie, a jestem bardzo ciekawa. :( Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Martunia napisał(a):Jaki śliczny Roki! :loveu: Wreszcie! :multi: Więcej jego zdjęć dawaj! No trudno. Szkoda, ale cóż. :( A wiesz, ile tam pojedzie osób? Ja nie wiem ile osób jest zawsze w jednej grupie na obozie, a jestem bardzo ciekawa. :( :) dziekuje:) nie mam wiecej bo sie schował do budy bo za ciepło na dworze... nom.. niestety:( a ile płaciłas za obóz?? jak nie wiesz to sie spytaj rodziców:) a twoi rodzice jadą gdzies sami?? nie wiem ale pewnie gdziec 15-20 tak mniej wiecej mi sie wydaje a moze czasem i wiecej.. albo mniej... ale chyba tak jakos:) ale w sumie pewnie bedzie dużo wiecej osób tylko na grupy podzielą to... Quote
Sweet Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ok:) juz przeczytałam:) a co powiesz jeszcze ciekawego??:D na ile dni jedziesz??:D Quote
Recommended Posts