Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

goldenka245 napisał(a):

dziekuje:)

Acctiually napisał(a):
Hej Ada:multi:
A co tam u Rokiego
jakieś fotki by się przydały bo dawno nie było:D

hej:)
a dobrze.. no wiem ze by sie przydały ale nie dam wam puki nie odzyskam mojego aparaciku kochanego czyli we wtorek dopiero.. bo z tym starym nie mam zamiaru współpracowac...

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to moze zrobie ale dzisiaj juz nie bo chce wam dac reszte fot kabiego z nad morza bo zostało ich ok.40 i bedzie koniec :)
a jutro dam wam kilka rokusia chociaz;)
narazie ide na dwór.. jak bedzie padac to ide na spacer z kabim:D

Posted

KONIEC:)
Nasze morskie foty na stronach:

227,228,229,230,231,232,233,234,236,237,238,240,241:):):)
czyli od 227-241 (z wyjątkiem strony 235 i 239)

Posted

Acctiually napisał(a):
Ille fot:multi:
Ale dużo glonów:D
Hmm Kabiemu by pasowała zielona obróżka :)

Nom dużo ale juz koniec niestety:(
tam glonów było bardzo dużo znaczy tam gdzie akurat przechodzilismy takie miejsce sie znalazło:)
No ale w kolorze takich zgniłych glonów:evil_lol::evil_lol:

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hej
ok
ok zastanowie sie jak znajde jakies to ci pokaze jak nie bedą ci sie podobac to wyslesz mi tamte
A u nas dobrze
kabi wariuje jak zawsze.. ogólnie pogoda straszna duszno i goraco... chiałam isc z kabim na spacer dzisiaj ale nie wiem czy w takim cieple bedzie mi sie chciało a tym bardziej kabiemu...
ale jak nie dzisiaj to jutro pójde z nim na spacer.. chciałabym żeby padało i w kałużach mógł sobie pochodzic i by sie ochłodziło przynajmniej i fajnie szło:D
a co u ciebie??

O jaki glony. :D I jakie śliczne zdjęcia. :loveu:
Ok, to jak coś, to mi pokażesz. :)
A u mnie cały czas pochmurno, w nocy była burza, a teraz czasem leje. :D I przyjemnie jest na dworze, ok. 20 stopni. :)
A u mnie... simsy. :evil_lol:

Posted

Martunia napisał(a):
O jaki glony. :D I jakie śliczne zdjęcia. :loveu:
Ok, to jak coś, to mi pokażesz.
A u mnie cały czas pochmurno, w nocy była burza, a teraz czasem leje. :D I przyjemnie jest na dworze, ok. 20 stopni. :)
A u mnie... simsy. :evil_lol:

hehe;) dziekuje
nom:)
ale masz fajnie... u mnie było pochmurno juz miało padac i znowu słonca.. w domu mozna sie ugotowac a na dworze jeszcze gorzej... masakra:eviltong:
u mnie jest chyba nadal ze 30 stopni
o fajnie znowu:evil_lol:
A ja dzisiaj próbowałam sobie zrobic loczki ale wyszedł mi pudel a nie loczki:eviltong:

Posted

hehe;) dziekuje
ale masz fajnie... u mnie było pochmurno juz miało padac i znowu słonca.. w domu mozna sie ugotowac a na dworze jeszcze gorzej... masakra:eviltong:
u mnie jest chyba nadal ze 30 stopni
o fajnie znowu:evil_lol:
A ja dzisiaj próbowałam sobie zrobic loczki ale wyszedł mi pudel a nie loczki:eviltong:

Może niedługo u Ciebie też będzie padało? U mnie wreszcie wieje i nie jest upalnie... ^^
No znowu. Ale jutro chyba będzie trochę lepiej, bo mnie już simsy zaczynają nudzić. :lol: Zawsze tak jest. ^^
Haha wyobrażam sobie, jak to mogło wyglądać. :D

Posted

Martunia napisał(a):
Może niedługo u Ciebie też będzie padało? U mnie wreszcie wieje i nie jest upalnie... ^^
No znowu. Ale jutro chyba będzie trochę lepiej, bo mnie już simsy zaczynają nudzić. :lol: Zawsze tak jest. ^^
Haha wyobrażam sobie, jak to mogło wyglądać. :D

mam nadzieje bo w takich temperaturach to ja za długo nie wytrzymam lubie cieplo ale bez przesady...
o to fajnie:D
nie tego sobie nie wobrażasz...:eviltong: moze nie jest aż tak źle ale wygladam conajmniej smiesznie przynajmniej mi sie nie podoba:eviltong:

Posted

mam nadzieje bo w takich temperaturach to ja za długo nie wytrzymam lubie cieplo ale bez przesady...
o to fajnie:D
nie tego sobie nie wobrażasz...:eviltong: moze nie jest aż tak źle ale wygladam conajmniej smiesznie przynajmniej mi sie nie podoba:eviltong:

No i ja również. Lubię jak jest gdzieś tak 20-25 stopni. Ponad 30 to już nie wytrzymuję, a w nocy spać nie mogę... ^^"
Haha. :D Szkoda, że zdjęcia nie będzie... :roll:

Posted

Martunia napisał(a):
No i ja również. Lubię jak jest gdzieś tak 20-25 stopni. Ponad 30 to już nie wytrzymuję, a w nocy spać nie mogę... ^^"
Haha. :D Szkoda, że zdjęcia nie będzie... :roll:

to to jest juz straszne tyle stopni.. najlepiej to umrzec by było... hehe:)
no wiesz moze bedzie zdjecie moich smiesznych nieudanych loczków ale z komórki bo aparat sie rozładował co oznacza ze bedzie niewyraźne zdjecie:) ale dam wam posmiejecie sie bo brzydko mi tak... :evil_lol::evil_lol:

Posted

martynka i betinka napisał(a):
Fajny rotek;)

dziekuje:)

loczki z tyłu:)

i brzydka ja :evil_lol::evil_lol:
dobra mozna sie smiac juz:cool3:

Posted

Acctiually napisał(a):
Ładnie:)
O matko ile tam kosmetyków:D

gdzie ładnie nie znasz sie:evil_lol::evil_lol:
ni to mojej mamy wszytko bo zamiast puste powywalac to zostawia ale dobra:eviltong: przynajmniej zawsze mozna cos pozyczyc:D

Martunia napisał(a):
Nie no, wcale nie jest tak źle, nie wyglądasz jak pudel. :D

Ty tez sie nie znasz:P

wygladam okropnie
wogóle to teraz zrbiłam opaską włosy i jest jeszcze gorzej jak z grzywką..:eviltong: