Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 goldenka245 napisał(a):http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2116.jpg Ślicznie mu w nowych szelach:loveu: dziekuje:) Acctiually napisał(a):Hej Ada:multi: A co tam u Rokiego jakieś fotki by się przydały bo dawno nie było:D hej:) a dobrze.. no wiem ze by sie przydały ale nie dam wam puki nie odzyskam mojego aparaciku kochanego czyli we wtorek dopiero.. bo z tym starym nie mam zamiaru współpracowac... Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ahha takie budy. Ale no weź nie bądź zrób starym z 5 fotek Rokusiowi:loveu: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 to moze zrobie ale dzisiaj juz nie bo chce wam dac reszte fot kabiego z nad morza bo zostało ich ok.40 i bedzie koniec :) a jutro dam wam kilka rokusia chociaz;) narazie ide na dwór.. jak bedzie padac to ide na spacer z kabim:D Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ille fot:multi: Ale dużo glonów:D Hmm Kabiemu by pasowała zielona obróżka :) Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 KONIEC:) Nasze morskie foty na stronach: 227,228,229,230,231,232,233,234,236,237,238,240,241:):):) czyli od 227-241 (z wyjątkiem strony 235 i 239) Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Acctiually napisał(a):Ille fot:multi: Ale dużo glonów:D Hmm Kabiemu by pasowała zielona obróżka :) Nom dużo ale juz koniec niestety:( tam glonów było bardzo dużo znaczy tam gdzie akurat przechodzilismy takie miejsce sie znalazło:) No ale w kolorze takich zgniłych glonów:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hej ok ok zastanowie sie jak znajde jakies to ci pokaze jak nie bedą ci sie podobac to wyslesz mi tamte A u nas dobrze kabi wariuje jak zawsze.. ogólnie pogoda straszna duszno i goraco... chiałam isc z kabim na spacer dzisiaj ale nie wiem czy w takim cieple bedzie mi sie chciało a tym bardziej kabiemu... ale jak nie dzisiaj to jutro pójde z nim na spacer.. chciałabym żeby padało i w kałużach mógł sobie pochodzic i by sie ochłodziło przynajmniej i fajnie szło:D a co u ciebie?? O jaki glony. :D I jakie śliczne zdjęcia. :loveu: Ok, to jak coś, to mi pokażesz. :) A u mnie cały czas pochmurno, w nocy była burza, a teraz czasem leje. :D I przyjemnie jest na dworze, ok. 20 stopni. :) A u mnie... simsy. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):O jaki glony. :D I jakie śliczne zdjęcia. :loveu: Ok, to jak coś, to mi pokażesz. A u mnie cały czas pochmurno, w nocy była burza, a teraz czasem leje. :D I przyjemnie jest na dworze, ok. 20 stopni. :) A u mnie... simsy. :evil_lol: hehe;) dziekuje nom:) ale masz fajnie... u mnie było pochmurno juz miało padac i znowu słonca.. w domu mozna sie ugotowac a na dworze jeszcze gorzej... masakra:eviltong: u mnie jest chyba nadal ze 30 stopni o fajnie znowu:evil_lol: A ja dzisiaj próbowałam sobie zrobic loczki ale wyszedł mi pudel a nie loczki:eviltong: Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe;) dziekuje nom:) ale masz fajnie... u mnie było pochmurno juz miało padac i znowu słonca.. w domu mozna sie ugotowac a na dworze jeszcze gorzej... masakra:eviltong: u mnie jest chyba nadal ze 30 stopni o fajnie znowu:evil_lol: A ja dzisiaj próbowałam sobie zrobic loczki ale wyszedł mi pudel a nie loczki:eviltong: Może niedługo u Ciebie też będzie padało? U mnie wreszcie wieje i nie jest upalnie... ^^ No znowu. Ale jutro chyba będzie trochę lepiej, bo mnie już simsy zaczynają nudzić. :lol: Zawsze tak jest. ^^ Haha wyobrażam sobie, jak to mogło wyglądać. :D Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):Może niedługo u Ciebie też będzie padało? U mnie wreszcie wieje i nie jest upalnie... ^^ No znowu. Ale jutro chyba będzie trochę lepiej, bo mnie już simsy zaczynają nudzić. :lol: Zawsze tak jest. ^^ Haha wyobrażam sobie, jak to mogło wyglądać. :D mam nadzieje bo w takich temperaturach to ja za długo nie wytrzymam lubie cieplo ale bez przesady... o to fajnie:D nie tego sobie nie wobrażasz...:eviltong: moze nie jest aż tak źle ale wygladam conajmniej smiesznie przynajmniej mi sie nie podoba:eviltong: Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):mam nadzieje bo w takich temperaturach to ja za długo nie wytrzymam lubie cieplo ale bez przesady... o to fajnie:D nie tego sobie nie wobrażasz...:eviltong: moze nie jest aż tak źle ale wygladam conajmniej smiesznie przynajmniej mi sie nie podoba:eviltong: No i ja również. Lubię jak jest gdzieś tak 20-25 stopni. Ponad 30 to już nie wytrzymuję, a w nocy spać nie mogę... ^^" Haha. :D Szkoda, że zdjęcia nie będzie... :roll: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):No i ja również. Lubię jak jest gdzieś tak 20-25 stopni. Ponad 30 to już nie wytrzymuję, a w nocy spać nie mogę... ^^" Haha. :D Szkoda, że zdjęcia nie będzie... :roll: nom:) to to jest juz straszne tyle stopni.. najlepiej to umrzec by było... hehe:) no wiesz moze bedzie zdjecie moich smiesznych nieudanych loczków ale z komórki bo aparat sie rozładował co oznacza ze bedzie niewyraźne zdjecie:) ale dam wam posmiejecie sie bo brzydko mi tak... :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 martynka i betinka napisał(a):Fajny rotek;) dziekuje:) loczki z tyłu:) i brzydka ja :evil_lol::evil_lol: dobra mozna sie smiac juz:cool3: Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie no, wcale nie jest tak źle, nie wyglądasz jak pudel. :D Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Acctiually napisał(a):Ładnie:) O matko ile tam kosmetyków:D gdzie ładnie nie znasz sie:evil_lol::evil_lol: ni to mojej mamy wszytko bo zamiast puste powywalac to zostawia ale dobra:eviltong: przynajmniej zawsze mozna cos pozyczyc:D Martunia napisał(a):Nie no, wcale nie jest tak źle, nie wyglądasz jak pudel. :D Ty tez sie nie znasz:P wygladam okropnie wogóle to teraz zrbiłam opaską włosy i jest jeszcze gorzej jak z grzywką..:eviltong: Quote
Recommended Posts