Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malina. napisał(a):
Witamy :)
Śliczny piesio, jak już wcześniej pisałam, w nowych szeleczkach wygląda bardzo ładnie ;)
Przy okazji zapraszamy do nas :cool1:.

witam:)
dziekuje i dziekuje:):)
zaraz do was wpadne:D

Posted

Martunia napisał(a):
Jak sobie fajnie nad morzem spaceruje. ^^ I jak ładnie mu w tych nowych szeleczkach! :loveu:
Tak w ogóle co tam u Was? :)

nom:) a dziekuje:)
a u nas dobrze;)
jakos leci troche nudno ale da sie przeżyć:)
a co u ciebie??:D
cały dzien cie nie ma na dgm normalnie cie nie poznaje...

Posted

Martunia napisał(a):
Pewnie gdzieś tak za 3 dni mi przejdzie. :cool3: W najgorszym wypadku za tydzień będzie już normalnie. :D
Za 2 tygodnie wyjazd... ^^ Ciekawe, jak tam będzie.

mam nadzieje że ci przejdzie bo ja nie to nie wiem normalnie co zrobie bo nudzi mi sie tu samej całe dnie.. znaczy gdzies co popisze ale i tak nudno...
fajnie masz:) kurcze zazdroszcze ci:)
ale masz miec dużo fot i potem poprosze je żebys dała do mnie do galerii albo mi jakos wysłała:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
mam nadzieje że ci przejdzie bo ja nie to nie wiem normalnie co zrobie bo nudzi mi sie tu samej całe dnie.. znaczy gdzies co popisze ale i tak nudno...
fajnie masz:) kurcze zazdroszcze ci:)
ale masz miec dużo fot i potem poprosze je żebys dała do mnie do galerii albo mi jakos wysłała:D

Nie no, nie przesadzaj. :D
Do galerii raczej nie, nie będę Ci tu zaśmiecała. :D Ale prawdopodobnie na blogu dam. :)
[SIZE="1"]A właśnie, jak tam z moim szablonem? :evil_lol: I tak nie musisz się spieszyć, bo sobie dałam nowy. :) I masz wracać! :D

Posted

Martunia napisał(a):
Nie no, nie przesadzaj. :D
Do galerii raczej nie, nie będę Ci tu zaśmiecała. :D Ale prawdopodobnie na blogu dam.
A właśnie, jak tam z moim szablonem? :evil_lol: I tak nie musisz się spieszyć, bo sobie dałam nowy. :) I masz wracać! :D

Nie przesadzam wcale...
hehe;) co tam bedziesz zasmiecac mozesz dac pare:D
A dobrze juz zaczełam tło robic tylko że zgubiłam zdjecia te co miały byc na szablonie:eviltong: hehe:) to zrobie ci na przed wyjazdem albo jak wrócisz jak wolisz...:) a ja moze wroce kiedys ale narazie mi sie nie chce... zreszta musiałabym sobie zrobic potem nowy szablon a mi sie nie chce..

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Nie przesadzam wcale...
hehe;) co tam bedziesz zasmiecac mozesz dac pare:D
A dobrze juz zaczełam tło robic tylko że zgubiłam zdjecia te co miały byc na szablonie:eviltong: hehe:) to zrobie ci na przed wyjazdem albo jak wrócisz jak wolisz...:) a ja moze wroce kiedys ale narazie mi sie nie chce... zreszta musiałabym sobie zrobic potem nowy szablon a mi sie nie chce..

Nie, na bloga dam. :D
[SIZE="1"]Mi obojętnie, rób kiedy chcesz. :) A zdjęcia Ci na Dogo przesłałam przecież, gdzieś powinny być. :) Wracaj już, bo nudno...

Posted

Martunia napisał(a):
Nie, na bloga dam. :D
Mi obojętnie, rób kiedy chcesz. :) A zdjęcia Ci na Dogo przesłałam przecież, gdzieś powinny być. :) Wracaj już, bo nudno...

a to dawaj tam tylk dużo:)
aha to zrobie ci jak juz przyjedziesz bedziesz miała nowy i nową notke:D
No wiem własnie ale kurcze nie moge tego znaleźć czasem moze byc tak że przez moją głupote to usunęłam:placz:

DOBRANOC:* musze juz leciec.. do jutra:)

Posted

Martunia napisał(a):
Hej. :)
To ok, będę czekała na szablon. ^^
Trudno, jak coś mogę Ci przesłać te same albo możesz inne, jakieś ładne zdjęcia dać. :)
Co u Was?

hej:):)
ok:D
ok zastanowie sie jak znajde jakies to ci pokaze jak nie bedą ci sie podobac to wyslesz mi tamte:)
A u nas dobrze:)
kabi wariuje jak zawsze.. ogólnie pogoda straszna duszno i goraco... chiałam isc z kabim na spacer dzisiaj ale nie wiem czy w takim cieple bedzie mi sie chciało a tym bardziej kabiemu...
ale jak nie dzisiaj to jutro pójde z nim na spacer.. chciałabym żeby padało i w kałużach mógł sobie pochodzic i by sie ochłodziło przynajmniej i fajnie szło:D
a co u ciebie??