Skibka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2149.jpg Widac że chciał sobie w tenisa pograc :lol: Kabi ma bardzo ładne szelki Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Skibka napisał(a):http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2149.jpg Widac że chciał sobie w tenisa pograc :lol: Kabi ma bardzo ładne szelki hehe:) tej paletki to sie boi :) a to nawet nie paletka tylko jakas łapka na robale co jak sie guziczek nacisnie to razi prądem robaczka i go nie ma.. Dziekuje tez mi sie bardzo podobają:) Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ostatnie na dzisiaj fotki kabiego z nad morza CDN:) Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Na dzisiaj koniec wiecej fot na poprzedniej stronie..:):) Quote
Illusion Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witamy :) Śliczny piesio, jak już wcześniej pisałam, w nowych szeleczkach wygląda bardzo ładnie ;) Przy okazji zapraszamy do nas :cool1:. Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Malina. napisał(a):Witamy :) Śliczny piesio, jak już wcześniej pisałam, w nowych szeleczkach wygląda bardzo ładnie ;) Przy okazji zapraszamy do nas :cool1:. witam:) dziekuje i dziekuje:):) zaraz do was wpadne:D Quote
Martunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jak sobie fajnie nad morzem spaceruje. ^^ I jak ładnie mu w tych nowych szeleczkach! :loveu: Tak w ogóle co tam u Was? :) Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Martunia napisał(a):Jak sobie fajnie nad morzem spaceruje. ^^ I jak ładnie mu w tych nowych szeleczkach! :loveu: Tak w ogóle co tam u Was? :) nom:) a dziekuje:) a u nas dobrze;) jakos leci troche nudno ale da sie przeżyć:) a co u ciebie??:D cały dzien cie nie ma na dgm normalnie cie nie poznaje... Quote
Martunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pewnie gdzieś tak za 3 dni mi przejdzie. :cool3: W najgorszym wypadku za tydzień będzie już normalnie. :D Za 2 tygodnie wyjazd... ^^ Ciekawe, jak tam będzie. Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Martunia napisał(a):Pewnie gdzieś tak za 3 dni mi przejdzie. :cool3: W najgorszym wypadku za tydzień będzie już normalnie. :D Za 2 tygodnie wyjazd... ^^ Ciekawe, jak tam będzie. mam nadzieje że ci przejdzie bo ja nie to nie wiem normalnie co zrobie bo nudzi mi sie tu samej całe dnie.. znaczy gdzies co popisze ale i tak nudno... fajnie masz:) kurcze zazdroszcze ci:) ale masz miec dużo fot i potem poprosze je żebys dała do mnie do galerii albo mi jakos wysłała:D Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 hihi slodkie fotki :) :) zapraszam do OSko xD Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 infers1995 napisał(a):Hejkos kompanienos:loveu::loveu::multi:;) Witam witam:loveu::loveu::p:p:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):mam nadzieje że ci przejdzie bo ja nie to nie wiem normalnie co zrobie bo nudzi mi sie tu samej całe dnie.. znaczy gdzies co popisze ale i tak nudno... fajnie masz:) kurcze zazdroszcze ci:) ale masz miec dużo fot i potem poprosze je żebys dała do mnie do galerii albo mi jakos wysłała:D Nie no, nie przesadzaj. :D Do galerii raczej nie, nie będę Ci tu zaśmiecała. :D Ale prawdopodobnie na blogu dam. :) [SIZE="1"]A właśnie, jak tam z moim szablonem? :evil_lol: I tak nie musisz się spieszyć, bo sobie dałam nowy. :) I masz wracać! :D Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, nie przesadzaj. :D Do galerii raczej nie, nie będę Ci tu zaśmiecała. :D Ale prawdopodobnie na blogu dam. A właśnie, jak tam z moim szablonem? :evil_lol: I tak nie musisz się spieszyć, bo sobie dałam nowy. :) I masz wracać! :D Nie przesadzam wcale... hehe;) co tam bedziesz zasmiecac mozesz dac pare:D A dobrze juz zaczełam tło robic tylko że zgubiłam zdjecia te co miały byc na szablonie:eviltong: hehe:) to zrobie ci na przed wyjazdem albo jak wrócisz jak wolisz...:) a ja moze wroce kiedys ale narazie mi sie nie chce... zreszta musiałabym sobie zrobic potem nowy szablon a mi sie nie chce.. Quote
Martunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Nie przesadzam wcale... hehe;) co tam bedziesz zasmiecac mozesz dac pare:D A dobrze juz zaczełam tło robic tylko że zgubiłam zdjecia te co miały byc na szablonie:eviltong: hehe:) to zrobie ci na przed wyjazdem albo jak wrócisz jak wolisz...:) a ja moze wroce kiedys ale narazie mi sie nie chce... zreszta musiałabym sobie zrobic potem nowy szablon a mi sie nie chce.. Nie, na bloga dam. :D [SIZE="1"]Mi obojętnie, rób kiedy chcesz. :) A zdjęcia Ci na Dogo przesłałam przecież, gdzieś powinny być. :) Wracaj już, bo nudno... Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Martunia napisał(a):Nie, na bloga dam. :D Mi obojętnie, rób kiedy chcesz. :) A zdjęcia Ci na Dogo przesłałam przecież, gdzieś powinny być. :) Wracaj już, bo nudno... a to dawaj tam tylk dużo:) aha to zrobie ci jak juz przyjedziesz bedziesz miała nowy i nową notke:D No wiem własnie ale kurcze nie moge tego znaleźć czasem moze byc tak że przez moją głupote to usunęłam:placz: DOBRANOC:* musze juz leciec.. do jutra:) Quote
Martunia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Hej. :) To ok, będę czekała na szablon. ^^ Trudno, jak coś mogę Ci przesłać te same albo możesz inne, jakieś ładne zdjęcia dać. :) Co u Was? Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) To ok, będę czekała na szablon. ^^ Trudno, jak coś mogę Ci przesłać te same albo możesz inne, jakieś ładne zdjęcia dać. :) Co u Was? hej:):) ok:D ok zastanowie sie jak znajde jakies to ci pokaze jak nie bedą ci sie podobac to wyslesz mi tamte:) A u nas dobrze:) kabi wariuje jak zawsze.. ogólnie pogoda straszna duszno i goraco... chiałam isc z kabim na spacer dzisiaj ale nie wiem czy w takim cieple bedzie mi sie chciało a tym bardziej kabiemu... ale jak nie dzisiaj to jutro pójde z nim na spacer.. chciałabym żeby padało i w kałużach mógł sobie pochodzic i by sie ochłodziło przynajmniej i fajnie szło:D a co u ciebie?? Quote
goldenka245 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/100_2116.jpg Ślicznie mu w nowych szelach:loveu: Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Hej Ada:multi: A co tam u Rokiego jakieś fotki by się przydały bo dawno nie było:D Quote
Recommended Posts