Tepes Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oo ja też ale moja mama się gryzoni boi:D Ale też szybko umierają...tu się bardzo przywiążesz a tu zaraz świtnie Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 no moja mama nie chce bo mówi że śmierdzi z klatki za to moja babcia sie boi ale jakos juz nie bardzo.. no w sumie tak... lepszy pies:D Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Bede wieczorkiem bo jade z kolezankami na działke...:) Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Nom śliczny ale cały dzien siedzi w domku swoim... a kabi to jest straszny zazdrośnik jak tylko podejde do akwarium chomika to kabi odrazu skacze ze tez chce zobaczyc i wogóle szczeka na mnie heh;) dam wam jeszcze kilka fot kabika:) Quote
Martunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 O następny kolega/koleżanka Kabisia. :loveu: Śliczne zdjęcia. :loveu: Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Martuniu moja kochana pisałam że nowy kolega:D ale nie szkodzi:) ważniejsze ze ogladasz zdjecia niz czytasz:) dziekuje;) Quote
Martunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ojej, rzeczywiście! Przepraszam, przeoczyłam. :oops: Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 nic sie nie stało:) ważne że ogladasz zdjecia;) zaraz dam jeszcze 15 i ide sobie Quote
Tepes Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kabi zn ów yorkowego kolegę znalazł:) Śliczne fotki:loveu: Quote
Skibka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kabi jest śliczny...:loveu::loveu: Widac ze nad morzem nie ciezko znalezc yorka.:lol::lol: Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Martunia napisał(a):Śliczne zdjęcia. :loveu: Wspaniałe. :loveu: :loveu: Acctiually napisał(a):Kabi zn ów yorkowego kolegę znalazł:) Śliczne fotki:loveu: no samych yorkowych kolegów spotykał:D Skibka napisał(a):Kabi jest śliczny...:loveu::loveu: Widac ze nad morzem nie ciezko znalezc yorka.:lol::lol: dziekuje;) no nie ciezko [prawie same yorki tam:) chyba w sumie to z 10 wyidziałam yorków przez cały tydzien:) ale ze kabi byl tylko 2 dni to spotkał tylko 3... Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 CDN:) teraz bedzie mały przerywnik fot morskich bo bedą w nowych szelkach któe juz dzisiaj doszły:D:D Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 a tu dobiera sie do chomika przynajmniej próbuje: CDN:) teraz juz dalej foty morskie:):) Quote
Recommended Posts