Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 jak narazie to koniec bo wychodze z kolezanką na spacer;) reszta jak wróce;) Quote
Martunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A jakie śliczne! :loveu: Cudo. :) O i Kabiś znalazł nową koleżankę (o ile dobrze mówię)! Jacy są do siebie podobni i słodcy. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Acctiually']Matko po mału Ile fotek i widziałam wszystkie:multi: Nie lepiej by było dawać codziennie po trocha niż na raz tyle?:D oj ja mam tyle fot że moge codziennie dużo dawac jakbym mało dawała to do konca wakacji by mi chyba starczyło:D [quote name='Martunia']A jakie śliczne! :loveu: Cudo. O i Kabiś znalazł nową koleżankę (o ile dobrze mówię)! Jacy są do siebie podobni i słodcy. :loveu: dziekuje;) Kolege:) hehe [quote name='Acctiually']Kabi ma dziewczynę:D Kabi ma chłopaka... O boże on jest gejem:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 No to był chłopak przynajmniej tak twierdziła jego pani a ja nie sprawdzałam:P hehe;) no ale cóż chyba pozostaje mi sie pogodzic z tym ze mam w domu zboczeńca :evil_lol: Quote
Martunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jaki śliczny. :loveu: O matko, Kabi, nie podejrzewałam Cię o to. :D Ale są naprawdę podobni na tych zdjęciach. :) Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Martunia napisał(a):Jaki śliczny. :loveu: O matko, Kabi, nie podejrzewałam Cię o to. :D Ale są naprawdę podobni na tych zdjęciach. :) heh;) no wiesz ja go tez nie podjerzewałam chociaż powiem ci że zawsze go coś ciągnęło do moich dwóch kolegów..:D a moze jednak nie jest tak źle bo oni mają suczki i moze to do tego zapachu a nie do nich ale kto wie... straszne to i dopiero teraz sobie to uświadomiłam... Quote
Martunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No jaki on jest niezdecydowany. :D A jaki masz łądny komplecik. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Martunia napisał(a):No jaki on jest niezdecydowany. :D A jaki masz łądny komplecik. :loveu: :loveu: :loveu: No taki jak to sie mówi homo niewiadomo:evil_lol::evil_lol: dziekuje bardzo:loveu: kurcze czekam i czekam na tego kolege z chominkami i chyba sie nie doczekam... moze jak przestane czekac to przyjedzie...:roll: Quote
kaskaSz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cudne zdjęcia, strasznie mi się podobają! Pozdrowionka! Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 kaskaSz napisał(a):Cudne zdjęcia, strasznie mi się podobają! Pozdrowionka! dziekuje:p zaraz do was wpadne:) Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Kupujemy od kaskaSz szelki:) śliczne prawda??:D Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Właśnie przed chwilą dostałam chomika;D śliczny jest:) ale kabi w sumie sie go boi ale naprawde to jest zazdrosny:) Dobranoc:* Quote
Martunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jakie fajne szeleczki. :) No i super, że wreszcie przyszły te chomiki do Ciebie. ^^ Porób zdjęcia! ^^ Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 jednego mam chomika ponieważ one nie mogly byc razem w klatce no a dwie to by mi nie weszły nigdzie wiec tamtego powiedział brat kolegi że swojemu koledze przysle zaraz dam jakies zdjecia:) Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 no tez mi sie podobają:) juz sie nie moge doczekać kiedy je bede miec:) a chomik kolegi:) pisałam wczesniej że go dostane na tydzien bo on jedzie na wakacje i nie ma co z nim zrobic...:) Quote
kaskaSz Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Fajny chomik :) Szelki do poniedziałku powinny dojść. Quote
Sweet Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 fajnie jakby zdążyły dojść do poniedziałku bo we wtorek mama przyjeżdża a ona nic nie wie i nie chciała niebieskich szelek ale jak juz bede miała to bedzie musiała sie z tym pogodzic:D:D:D [quote name='Acctiually']Aha:) Wybacz nie przeczytałam:D nic sie nie stało:D hehe:) ale mógł by byc mój chomik bo zawsze chciałam mieć...:):) Quote
Recommended Posts