Sweet Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Z jakims pieskiem: W drodze nad morze: CDN :) Quote
Sweet Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 hihi:) dziekuje;D Musze wam powiedziec ze od jutra na tydzien i 2 dni bede miała u siebie chomiki na przechowaniu bo kolega wyjeżdża do Turcji i nie ma co z nimi zrobic i sie mnie zapytał czy mogłabym sie nimi zaopiekowac zeby nie umarły z głodu:) no i spytałam sie taty i sie zgodził i jutro wieczorem mi je przyniesie kolega;D ale fajnie:) Quote
Sweet Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Nom bardzo fajnie:) Zawsze chciałam miec chomika a teraz bede miała cały tydzien:D Najdłużej miałam 2 dni bo na urodziny sasiadowi kupowalismy:) heh:) kabi bedzie miał kolegów;D Quote
Tepes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 o Kabiś ma coraz więcej kumpli:) Ale przez okienko patrzy:loveu: Quote
Sweet Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 zgubił w wodzie:P hehe:) nie no tak na serio to on wogóle bał sie wejsc do wody i siłą by sie tam bo nie zaciągło jak próbowałam to sie zapierał w piachu... Quote
Sweet Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 KONIEC na dzisiaj:) jutro reszta(ale jeszcze nie wszystkie):) DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ale mu ładnie na tle morza, piasku i słońca. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oo jak Kabiś szaleje po plażyD A zamku jakiegoś nie zbudował??:P Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Martunia']Ale mu ładnie na tle morza, piasku i słońca. :loveu: :loveu: :loveu: Też tak sądze:):) [quote name='Acctiually']Oo jak Kabiś szaleje po plażyD A zamku jakiegoś nie zbudował??:P no strasznie szalał:D mam nawet filmik ale to dam na samym koncu:) Nie nie udało mi sie zamku zbudowac... Zaraz foty:) Quote
Avaloth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 oglądnęłam wszystkie fotki od powrotu, uh .. :evil_lol: te pod łóżkiem są fajne :D piękny zachód słońca :loveu::loveu: i ładna ta koleżanka :) Kabiś chciał jej zaimponować że umie na dwóch łapach stać :D pozer jeden :evil_lol: o a zrób fotki chomiczkom :lol: Quote
Sweet Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Isia & Chester napisał(a):oglądnęłam wszystkie fotki od powrotu, uh .. :evil_lol: te pod łóżkiem są fajne :D piękny zachód słońca :loveu: i ładna ta koleżanka :) Kabiś chciał jej zaimponować że umie na dwóch łapach stać :D pozer jeden :evil_lol: o a zrób fotki chomiczkom :) hihi troche ich bylo ale mam jeszcze sporo:D no wszystkie są fajne no wiesz faceci juz tacy sa:evil_lol: zrobie zrobie jak tylko bede miała je u siebie:) kolega ma przywiesc ok.20 Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Matko po mału:) Ile fotek i widziałam wszystkie:multi: Nie lepiej by było dawać codziennie po trocha niż na raz tyle?:D Quote
Recommended Posts