Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hej. :) No wreszcie jesteś! No to fajnie, jak gdzieś wychodzisz, zawsze ciekawiej i raźniej z przyjaciółmi. :) Byłaś dziś tylko na jednej lekcji? :cool3: Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) No wreszcie jesteś! No to fajnie, jak gdzieś wychodzisz, zawsze ciekawiej i raźniej z przyjaciółmi. :) Byłaś dziś tylko na jednej lekcji? :cool3: no jestem jestem:) hehe:) no fajnie fajnie;) no dzisiaj byłam w szkole od 9 na godzine spotkanie z panią i potem czekałam z koleżankami na chórek który byl o 11 i potem wróciłam do domku:) na lekcje przynosilismy rózne jedzenie i picie:) siedzielismy troche w sali chlopacy sie rzucali moją piłka a ja z dziewczynami grałam tą piłką romka co na urodziach co gadała... potem poszlismy na dwór i tez gralismy... oczywiscie jedzenie i picie bralismy ze soba:) potem pani i chłopacy szli do domu a dziewczyny prawie wszystkie oprócz 2 czekały na chórek ze mną, gosią i doda został romek i zrobilismy sobie piknik na schodach:eviltong: mielismy sok pomarańczowy, chipsy i ciasteczka;) romek poszedł wczesniej a my musiałysmy pozamiatac bo nakruszylismy... potem na chórek szlismy i do domku:) ogólnie fajnie było:) A normalnie ciesze sie na sobote:multi::multi: Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aha, no to tak, jak wcześniej mówiłaś. :) No to znów fajnie razem czas spędziliście. :) A co będzie w sobotę? Jutro koniec roku.. Ciekawe, jak to będzie wyglądało. 4 lata temu miałam ostatnio zakończenie, bo wcześniej zawsze gdzieś wyjeżdżałam. :D Ciekawe, jak będzie wyglądać nasze pożegnanie. :) Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Martunia napisał(a):Aha, no to tak, jak wcześniej mówiłaś. :) No to znów fajnie razem czas spędziliście. :) A co będzie w sobotę? Jutro koniec roku.. Ciekawe, jak to będzie wyglądało. 4 lata temu miałam ostatnio zakończenie, bo wcześniej zawsze gdzieś wyjeżdżałam. :D Ciekawe, jak będzie wyglądać nasze pożegnanie. :) no:) nom fajnie:) A w sobote... a w sobote jade nad morze do dziadków:D:D jade z rodzicami i siostrą i kabim na sob i niedziele do dziadków a potem ja zostaje z nimi do piątku chyba:) i zostawie was na tydzien cały prawie... ale potem dam wam foty:D hihi;) e tam normalnie jak zakonczenie... dostaniecie dyplomy, posiedzicie i pójdziecie do domu powiecie sobie do zobaczenia i tyle... przynajmniej zawsze tak jest... nic specjalnego... Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 O ale fajnie! Też bym sobie nad morze pojechała od razu po zakończeniu roku. ;) No i będziemy czekać na zdjęcia. :) Trzymam kciuki za pogodę! Ale za to smutno będzie trochę... Mi było rok temu strasznie smutno, jak przyszłam na niecały dzień do szkoły na próbę. A jutro... ciekawa jestem. :roll: Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Martunia napisał(a):O ale fajnie! Też bym sobie nad morze pojechała od razu po zakończeniu roku. ;) No i będziemy czekać na zdjęcia. :) Trzymam kciuki za pogodę! Ale za to smutno będzie trochę... Mi było rok temu strasznie smutno, jak przyszłam na niecały dzień do szkoły na próbę. A jutro... ciekawa jestem. :roll: no fajnie tak:) ja sie strasznie ciesze:):) OK:D mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda:) e tam za rok sie jeszce spotkacie to nie wiem czemu ma ci byc smutno... na jaka próbe?? nie kapuje.. normalnie bedze tyle że sie przez wakacje nie bedziecie widziec powiecie papa i kazdy sie rozejdzie... w 3 kl to moze byc jakos inaczej ale teraz to tam nikt sie nie przejmuje... Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 No nic ja lece bo musze sie uszykowac bo za 15 min sie z koleżanką spotykam... Papa do zobaczenia później:*:* Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 gaduły ! :evil_lol: śliczne fotki :loveu: Kabiś ma cudny ogon :loveu: ja się przyzwyczaiłam do Fikusa, a on bez ogona.. ale york z ogonem jest ładniejszy od yorka bez ogona :D Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hejos Poczytałam o waszej wyprawie na rowery hehe musiało byc fajnie O nareszcie fotki Kabisia A kiedy Rokiego będa? Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No właśnie, kiedy będą zdjęcia Rokiego? Też nie wiem, bo mimo wszystko przywiązałam się do tej klasy. Na taką próbę.. : wcześniej mieliśmy jaki wierszyk mówić, tego była próba. Spoooko... Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 chester07 napisał(a):gaduły ! :evil_lol: śliczne fotki :loveu: Kabiś ma cudny ogon :loveu: ja się przyzwyczaiłam do Fikusa, a on bez ogona.. ale york z ogonem jest ładniejszy od yorka bez ogona :D no co no:P dziekuje:) tak kabi ma aki fajny ten ogon palemke:D hihi Izabela124. napisał(a):Hejos Poczytałam o waszej wyprawie na rowery hehe musiało byc fajnie O nareszcie fotki Kabisia A kiedy Rokiego będa? hejo no bardzo fajnie było:) rokiego postaram sie wam dac jutro.. jak nie zapomne... Martunia napisał(a):No właśnie, kiedy będą zdjęcia Rokiego? Też nie wiem, bo mimo wszystko przywiązałam się do tej klasy. Na taką próbę.. : wcześniej mieliśmy jaki wierszyk mówić, tego była próba. Spoooko... tak jak wyżej... aha... ja do mojej tez... aaa... to chyba że... jeszcze wam dam jakies zdjecia szybko:) chociaz kilka Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 mam tylko 5 bo wiecej sie nie chciało wgrac: Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 I jeszcze na koniec ze mną: DOBRANOC:*:*:*:* Quote
Martunia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej. :) Ojj jak słodko się tu zrobiło! :loveu: Pasujecie do siebie, jak ulał! :cool3: A ja zaraz mam zakończenie roku... :roll: Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 NO no widze Kabiś jakiś znudzony robieniem mu fot:D A gdzie ROki??:D Śliczne fotki razem:loveu: Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1030183.jpg prawie jak rureczka :evil_lol::evil_lol: :loveu: ładnie wam razem :) obydwoje macie takie.. gładkie włosy :D:D Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hejka U mnie już są wakacje, trochę mi smutno, ze to juz koniec, będe teskniła Quote
Sweet Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Martunia']Hej. Ojj jak słodko się tu zrobiło! :loveu: Pasujecie do siebie, jak ulał! :cool3: A ja zaraz mam zakończenie roku... :roll: hej hihi bo my słodcy jestesmy:cool3: ja musiałam isc na zakonczenie na 8.30 bo 3 kl miały na 9 a ja spiewam w chórku to miałam byc wczesniej... potem to ich trwało chyba 2 i pół godziny czyli nasze sie zaczeło z 30 min opóźnieniem i teraz stór sobie te 3-4 godziny na butach na obcasie gdzie jest ciepło i jeszcze pani nas wyzywa ze nam nie wyszło spiewanie normalnie szału mozna dostac... myslałam że tam padne zaraz... straszne to bylo...ale dałam jakos rade bo żyje...:) [quote name='Acctiually']NO no widze Kabiś jakiś znudzony robieniem mu fot:D A gdzie ROki??:D Śliczne fotki razem:loveu: nom on zawsze jest znudzony bo juz za dużo pewnie:) za tydzien dam wam kilka morskich fot kabiego xD roki siedzi u siebie w budzi i musze was przeprosic bo nie dam wam fot przed wyjazdem za duzo mialam dzisiaj roboty i nie miałam kiedy isc mu zrobic...:( dziekuje:* Quote
Sweet Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='chester07']http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1030183.jpg prawie jak rureczka :evil_lol::evil_lol: :loveu: ładnie wam razem :) obydwoje macie takie.. gładkie włosy :D:D no prawie ale bardziej złożona tak nie ma to ja efekt prostownicy na włosach psa juz wiadomo czemu takie mamy podobne:evil_lol: nie no żartuje oczywiscie [quote name='Izabela124.']Hejka U mnie już są wakacje, trochę mi smutno, ze to juz koniec, będe teskniła hejka.. no nareszcie wakacje... nie dziwie sie ze bedziesz teskniła.. ja nie wiem jak za rok wytrzymam rozstanie z moja klasą.... Quote
Sweet Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Jutro rano...o 5 albo 6 bo nie wiem dokładnie... i ja zostaje do piatku z dziadkami a rodzice z siostrą i Kabim wracają w niedziele do domu..:) fajnie bedzie:) narobie wam fot pełno:D szczerze to mam nadzieje ze poznam tam kogoś (nie koniecznie chłopaka ale chociaz jakąs koleżanke:) ) Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 O to fajnie Ja jutro też na 5 mam pociąg, wyjeżdżam do Białegostoku na piknik agility z Bobim Quote
Recommended Posts