Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Noo... Może by fajnie było. ;) Ale pewnie bym nie mogła. A co tam jeszcze u Was? :D Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 A u nas dobrze:) ale musze już isc:(:(:(;( strasznie... zawsze mnie ktos wygoni;/ ale jutro posiedze dłużej... musze cos wymyslic zeby isc na droge krzyżową:D:D A co u ciebie?? Do jutra i dobranoc:*:*:* Quote
Martunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja też może dłużej będę. ;) Szkoda, że już idziesz, jednakże sama właśnie miałam iść. ;p Papa. :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 witam wszystkich:) co tak cicho?? a rozumiem:P chcecie fotki tak?? To musicie czekac do jutra;p hehe:) Buźka;* Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam. :D O tak czekamy cierpliwie na fotki. ;) A co u Ciebie i Pana Kabiśka? :D :buzi: Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 A u nas dobrze;) dzisiaj byłam w szkole do 15.25;/ masakra a teraz pada caly czas;/ Jutro chce jechac na zakupy... albo w niedziele... zależy od pogody.. ale wole jutro bo bym jechała sama a tak z mamą..;/ musze spodnie i adidasy sobie kupic i wyżulić od taty kase na adidasy:P hehe bo spodnien sobie za swoje kupie:P:) hee:) a kabiśka własnie mecze bo on nie chce u mnie siedziec:P A co u ciebie?? Quote
Pusiakowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No ot i ja sie przylacze do rozmowy :-D . Ja tu pierwszy raz :lol: . Piekny piesek na pierwszej stronie galeri jak ladniusio sie wtulil :loveu: . Zapraszamy do nas :cool3: . Quote
Onomato-Peja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 słodziutki yorczek mój ma kumpelkę fibi też york ale jeszcze mlodziutka i to bardzo ( w zabawie najlepsza psiapsióła a ogólnie traktuje ją jak swoje dziecko) Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Witam serdecznie:) I oczywiście zapraszam częsciej:) A to jak sie przyłanczasz do rozmowy to co u ciebie??:) zaraz wpadam do was;) Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 psiara1996 No Kabiś tez prawie jak dziecko:) I dziekuje za odwiedzinki i zapraszam częściej:):) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):A u nas dobrze;) dzisiaj byłam w szkole do 15.25;/ masakra a teraz pada caly czas;/ Jutro chce jechac na zakupy... albo w niedziele... zależy od pogody.. ale wole jutro bo bym jechała sama a tak z mamą..;/ musze spodnie i adidasy sobie kupic i wyżulić od taty kase na adidasy:P hehe bo spodnien sobie za swoje kupie:P:) hee:) a kabiśka własnie mecze bo on nie chce u mnie siedziec:P A co u ciebie?? Aha. ;) No to fajnie. :D Ja też muszę pojechać na zakupy. :eviltong: A co do pogody, u mnie jest podobnie. :razz: Cały czas pada... I tylko czekam na wiosnę i to ciepełko. :loveu: W dodatku już u mnie widać pąki na drzewach, niektóre już kwitną. :cool3: No, ale to również dzięki deszczu. ;) U mnie nic ciekawego. :roll: Trochę mam nauki... Quote
Onomato-Peja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no jasne , ze będe wpadać uwielbiam yorki Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) No to fajnie. :D Ja też muszę pojechać na zakupy. :eviltong: A co do pogody, u mnie jest podobnie. :razz: Cały czas pada... I tylko czekam na wiosnę i to ciepełko. :loveu: W dodatku już u mnie widać pąki na drzewach, niektóre już kwitną. :cool3: No, ale to również dzięki deszczu. ;) U mnie nic ciekawego. :roll: Trochę mam nauki... Nom.. ja mam jedna pare spodni całą:P hehe:) dobra jestem nie?:D i adidaski mi sie psuja wiec tez czas na nowe;) tylko nie wiem czy tata mi da kase;/ ale sie go jakos przekona;) O to fajnie:) U mnie pogoda do d:P hehe;) masakra;/ ja chce zeby na swieta było ciepło..:) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No to czas na wiosenne zakupy. :lol: :cool3: Ja mam ogromną nadzieję, że święta będzie ciepło. ;) Jak narazie to trochę jest zimno i deszcz od czasu do czasu leje... Ale na pewno po kilku dniach już będzie ładniej. :) I dzięki temu deszczu roślinki szybko będą rosły. :) Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nom mam nadzieje ze bedzie ładniej:) bo ja chce isc w wiosennej kórtce do kościoła;p hehe:) No a z jakich powodów to wiadomo:D:D heh:) nie noe wiem dziwna jestem:) A droga krzyżowa sie własnie zaczęła a leje;/ masakra;/ A wiosenne zakupy pora rozpocząc jak jutro nie bedzie padac to sie przejade autobusem:) tylko nie wiem o której w weekendy chodzi:P hehe:) ale mi sie wydaje ze 3 min później niż w tygodniu:) heh;) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aha. ;) Moja kurtka pasuje do trzech pór roku: na wiosnę, na jesień i na zimę. :p Jest mi w niej ciepło, ale nadaje się również na inne pory roku. ;) Mam jeszcze niby jesienną, ale to już stara. :lol: Jednak nie poszłaś na drogę krzyżową? Aha. ;) U mnie podobno ma być jutro cieplej. Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No nie poszłam;/ niestety... o to fajnie masz;) ja w zeszłym roku upiłam ta kurtke wiec jest spoko:D:D hehe:) Ja mysle ze bedzie cieplej:P a przede wszystkim niech nie pada:P hehe:) to bedzie dobrze;) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Szkoda. :( No dokładnie. :) Jak nie pada to może być. ;) I żeby było w miarę ciepło to też dobrze. :D Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nom;) jejku jak ja chce już święta...:) hehe:P wiem że marudzę ale juz taka jestem:P heh:) A co powiesz?? długo cie nie było:P Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Musiałam sobie przerwkę zrobić, bo cały czas na DGM siedzę. :diabloti: A poza tym niedawno siadłam i wreszcie na komentarze na blogu odpisuję. :eviltong: Odpisałam Ci. :D I ja też niecierpliwie na święta czekam. ;) Ale jeszcze 3 dni do szkoły i wolne! :D Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 goldenka245 napisał(a):Cześć Wam!:multi: Witam;D:D Martunia napisał(a):Musiałam sobie przerwkę zrobić, bo cały czas na DGM siedzę. :diabloti: A poza tym niedawno siadłam i wreszcie na komentarze na blogu odpisuję. :eviltong: Odpisałam Ci. :D I ja też niecierpliwie na święta czekam. ;) Ale jeszcze 3 dni do szkoły i wolne! :D Aaa... ja tez prawie cały czas dzisiaj siedze na DGM:) o to fajnie;) zaraz sprawdze:) Nom;:D:D a podobno u mnie w srode ma byc plan zmieniony czy cos;P pani od matmy nam tak mówiła ale nie iem czy to prawda;P a tak co powiesz jeszcze?? Izabela124. napisał(a):Witanko daj no jakies fotki hejo:) A fotki beda jutro wieczorem:):) Quote
Martunia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Aaa... ja tez prawie cały czas dzisiaj siedze na DGM:) o to fajnie;) zaraz sprawdze:) Nom;:D:D a podobno u mnie w srode ma byc plan zmieniony czy cos;P pani od matmy nam tak mówiła ale nie iem czy to prawda;P a tak co powiesz jeszcze?? Noo, DGM wciąga. :D Za chwilkę dopiszę Ci na komentarz, bo właśnie go widzę. ;) My tam mamy plan lekcji od początku roku taki sam. :D W SP byo inaczej, bo był jeden plan na półrocze. Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ja mam plan na oba półrocza inny ale tylko troche a z tą środą to nie wiem jak bedzie;P hehe:) ale niech jutro nie pada:) bo sie z kol z dgm umówiłam w poznaniu jak bedzie ładnie:):) fajnie by było jak by nie padało:):) hihi:) No a co powiesz?? Quote
Recommended Posts