Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
E tam, wytrzymasz w szkole, ja jeszcze 2 dni nudy w szkole muszę wytrwać, u Ciebie to przynajmniej się coś dzieje... Nawet czasem u mnie nauczyciele na lekcje nie przychodzą, bo im się nie chce. :roll:
U mnie dziś było 13 na 31 osób. :eviltong:
Fajnie dziś było u Ciebie. :)
A po Operze nawet dobrze, pięknie tam jest! Wszyscy na galowo, jak w jakimś pałacu. No i cały czas tańczyli balet, bo to 'Jezioro Łabędzie' było. ;) Właśnie niedawno wróciłam. :D

no mam nadzieje że wytrzymam jeszcze te dwa dni..
w czwartek z panią sie spotykamy na godzine w szkole i sobie posiedzimy tylko a w piątek najgorzej bo na 9 na zakonczenie 3 klas bo spiewam w chórku a my mamy na 11 dopiero zakończenie...;/
o to mało osób było:)
u mnie nawet duzo chodzi:) chyba z mojej klasy najwiecej osób:P
no po południu fajnie było:)
aa:) to super:D:D
Dobranoc;*

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej. :) Haha szybko mi odpisałaś, ja jeszcze czekałam do 23.00. :eviltong:
Poradzisz sobie, dzielna kobieto. ;) Ja mam na 9.00 ten apel, im szybciej, tym lepiej. :D Bo już tam nie wytrzymuję. ;)
Co u Ciebie? :cool3:

Posted

oj no wiem że szybko:P hehe:)
bo ja bardzo mam szybki refleks:eviltong:
ja dzielna haha dobry żart:) poradzilismy sobie bo na szczescie nie musiałam sama tego pisac tylko maks ze mną pisał a on jest mądry:evil_lol: dominik tez miał zostac z nami ale sie nie zdecydował i poszedł sobie i zostałam sama z maksem... ale po 30 min pisania mielismy prawie całe i stwierdzilismy ze wiecej juz nie piszemy bo nam sie nie chce myslec i poszlismy... kawałek drogi szłam z maksem ale on szedł do romka i dominika bo pod sklepem niedaleko czekali na niego a ja poszłam do domu bo stwierdziłam że po co mam z nimi byc tam jak moze wogóle mnie nie chca i jak by to wygladało 3 chłopów i mała dziewczynka z nimi:evil_lol:
a przed tym konkursem byl konkurs areobiku i każda klasa cos miała wymyslic klasa 2A miała najlepiej i wygrali ale naprawde świetne to było:) my mielismy zaszczytne 3 miejsce razem z 2 B bo tylko 4 klasy bały w tym udział bo inne sie nie stawiły:eviltong:
a co powiesz??:D

foty wam wgrywam zaraz:D

Posted

No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze, na pewno będziecie jednymi z tych najlepszych. ;) No i fajnie musiało być na tym aerobiku. :D
Nie no, co Ty gadasz? :eviltong: Ja Ci zaraz opowiem swój dzień, to jeszcze lepiej będzie. :D
Czekamy na zdjęcia. ;)
Opisuję Ci mój dzień na PW. :D

Posted

no jako poszło:) maks stwierdził że bedziemy miec przed ostatnie miejsce:evil_lol:
no w sumie nudno ale fajnie tamte dziewczyny tańczyły:D
no widzisz:P
juz przeczytałam:D
ok to poczekacie bo sie długo wgrywają wiec mozliwe ze beda dopiero wieczorem::eviltong:
bede potem bo zaraz tata przyjdzie wiesz o co chodzi:D

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej
Miały byc fotki dziś :P

hej:) bedą wgrywają sie

[quote name='Martunia']No właśnie, my tu czekamy, pani sklerotyczko! :D

haha sama jestes sklerotyczka

teraz wam opisze nasza wyprawe rowerowa a potem zdjecia kabiego:

wiec wróciłam 30 min temu z rowerów:D
super było:)
o 15.42 przjechała po mnie gosia, natalia, doda i romek
pojechalismy do domu gosi (na plac zabaw:D) i tam siedzielismy... huśtalismy sie itp
potem poszlismy na takiego tego konika czy jak to sie zwie co dwie osoby siedza i jedna jest w górze druga na dole i tak na przemian tylko nie wiem jak to sie nazywa:P
no i sie bujalismy na tym i gadalismy jak takie 4 osoby siedziely na tym to mozna bylo myslec sie sie zaraz zarwie:P jak ludzie przechodzili albo przejeżdżali to sie tak gapili jak nie wiem;P juz sie nie mozna pobawic;P potem przyszedł szymon bo szedł do sklepu i chłopacy siedzieli z jednej srony a ja i gosia z drugiej a doda stała to chłopacy są mądrzy i na 3,4 i ry sobie zeszli a my w dół i troche bolało jak sie wywaliłysmy ale to nic potem jesze raz to zrobili i potem ja z gosią siedziałam sobie tylko i szymon podnosil tamto siedzisko z drugiej strony w dół to to my sie nie trzymalysmy on pścił i bach na ziemie... całe brudne od piachu obolałe a on nic;P nie ma to jak chlopacy potem poszłysmy do sklepu po lody ja kupiłam romkowi a doda gosi... bo szymon miał swoją kase i sam sobie kupił:P
później pojechalismy do lasu przy takiej drodze co co jakis czas przejeżdżają sobie samochody to romek mądry usiadł sobie na środku i siedzi... nagle jedzie samochód my do niego krzyczymy żeby schodził z jezdni a ten se siedzi... to ja tak dla jaj go wołam "Kochanie schodź z tej jezdni" normalnie tak wołałam jakbym sie strasznie martwił ale naserio to przez niego kiedys na łep dostane potem jak siedział to sobie z nim usiadła a raczej na jego nogach:P hehe;)
wygodnie nawet a napewno lepiej niz na asfalcie później nazbieralismy liści i ułożylismy napis romek z nich i na środku jezdni połozylismy i liczylismy za ktróym razem zostanie całkiem rozwiany:p
za 6 samochodm chyba;)
mam na zdjeciu ten napis i inne zdjecia
potem przeszlismy na drugą strone jezdni i romek mądry wział zapalniczke i zapalił takiego liscie i zaczeło sie palic trawa ale zgasił ją jeszcze troche tam bylismy juz mamy jechac a patrzymy tam sie dymi z drugiej strony gdzie on to podpalił... ja z dodą pojechałam a on z gosią to gasił.. ugasili chyba bo potem juz sie nie paliło... oni pojechali my ich szukamy ale sie znaleźliśmy na szczescie:)
i potem pojechalismy do sklepu kupiłam chipsy na jutro bo z pania sie spotykamy i kazdy ma cos kupic to ja kupiam 2 paczki chipsów:D hehe:)
No i tyle foty:

nie ma to jak leżec na jezdni

nasz napis z lisci ROMEK jakby ktos nie widział

zaparkowane rowery

jak chce sie wam czytac to czytajcie a jak nie to nie:evil_lol:
Zaraz foty kabiego

Posted

Martunia napisał(a):
Wspaniałe zdjęcia! Piękny pychol Kabisia. :loveu:
Hah jesteście niesamowici. :lol: Nie ma to jak dobra zabawa z fajnymi ludźmi. ;)

no a juz myslałam ze sie zdjecia nie podobają bo najpierw sie domagają fot a potem nie komentują:P
no wiadomo że jestesmy niesamowici:evil_lol:
hehe:)nie ma to jak my:) jutro chyba jedziemy znowu na działke do koleżanki a w piątek chyba do innej koleżanki na film jakis:)
jej jak ja lubie wakacja i to że mnie nie ma ciągle w domu:):)
super jest:)

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
no a juz myslałam ze sie zdjecia nie podobają bo najpierw sie domagają fot a potem nie komentują:P
no wiadomo że jestesmy niesamowici:evil_lol:
hehe:)nie ma to jak my:) jutro chyba jedziemy znowu na działke do koleżanki a w piątek chyba do innej koleżanki na film jakis:)
jej jak ja lubie wakacja i to że mnie nie ma ciągle w domu:):)
super jest:)

Nie, bo ja nie wiedziałam, czy napisać, bo napisałaś 'CDN' i głupio tak między foty Ci przeszkadzać. ;)
No to fajnie macie zorganizowane dni. :D
Ja też to lubię. :) Najlepiej spędza się czas z przyjaciółmi.

Posted

Martunia napisał(a):
Nie, bo ja nie wiedziałam, czy napisać, bo napisałaś 'CDN' i głupio tak między foty Ci przeszkadzać. ;)
No to fajnie macie zorganizowane dni. :D
Ja też to lubię. :) Najlepiej spędza się czas z przyjaciółmi.

aha;P zawsze pisałas a teraz nie wiedziałas wiesz co:eviltong:
nom fajnie tylko najpierw musze jeszcze z mamą pogadac czy mi pozwoli bo bez pozwolenia to ja nigdzie nie ide bo potem bedzie...:evil_lol:
Nom wakacje sa cudowne:)
tak najlepiej z przyjaciółmi:):)
a z taką ekipa jak my sie spotykamy to jest niesamowicie kazdy z nas ma inny charakter i osobowac jednak w grupie kazdy z kazdym sie dogada i jest tak tak fajnie:) nie do opisania;)

Posted

[quote name='Acctiually']No cholera jasna kolejna galeria gdzie mi się fotki nie pokazują!:(

:(
nie wiem czemu ci sie nie pokazują:(

Na dzisiaj Koniec:)

WIECEJ FOT STRONE I DWIE WCZEŚNIEJ:):):):):

DOBRANOC:*

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
aha;P zawsze pisałas a teraz nie wiedziałas wiesz co:eviltong:
nom fajnie tylko najpierw musze jeszcze z mamą pogadac czy mi pozwoli bo bez pozwolenia to ja nigdzie nie ide bo potem bedzie...:evil_lol:
Nom wakacje sa cudowne:)
tak najlepiej z przyjaciółmi:):)
a z taką ekipa jak my sie spotykamy to jest niesamowicie kazdy z nas ma inny charakter i osobowac jednak w grupie kazdy z kazdym sie dogada i jest tak tak fajnie:) nie do opisania;)

Jak sobie dumnie spaceruje przystojniak. :cool3: :loveu:
Na pewno Ci mama pozwoli wyjść. ;)
Zazdroszczę. :) Ja dzisiaj tak fajnie się z moimi spotkałam, bo ten mniejszy z nich czekał na 14.30, bo miał taki kurs.. I planuję jeszcze takie nasze spotkanie zrobić. :) Tylko, że tych, co akurat lubię, to nie za bardzo się wszyscy lubią.

Posted

[quote name='Martunia']Jak sobie dumnie spaceruje przystojniak. :cool3: :loveu:
Na pewno Ci mama pozwoli wyjść. ;)
Zazdroszczę. :) Ja dzisiaj tak fajnie się z moimi spotkałam, bo ten mniejszy z nich czekał na 14.30, bo miał taki kurs.. I planuję jeszcze takie nasze spotkanie zrobić. :) Tylko, że tych, co akurat lubię, to nie za bardzo się wszyscy lubią.

nom on ak zawsze
no zoibaczymy dzisiaj chyba ide do ROmka na film z dziewczynami a jutro mialam u nataliiz dziewczynami obejrzec ale juz nawet sie mamy nie pytam bo jest trche zła jak co chwile d\gdzies wychodze przynajmniej tak mi sie wydaje....
aaa:) fajnie
troche nie kapuje ale to nic

[quote name='Martynia&Pusio']

Hej .
Pzepraszamy bardzo , gdyz dawno nas nie bylo :oops: .
Sliczne fotki , slicznego Kabisiatka :loveu: .
http://1.1.1.4/bmi/i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1030102.jpg Przecudne :loveu: .
zapraszamy do nas .

hej:)
ni sie nie stało