Sweet Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Martunia napisał(a):E tam, wytrzymasz w szkole, ja jeszcze 2 dni nudy w szkole muszę wytrwać, u Ciebie to przynajmniej się coś dzieje... Nawet czasem u mnie nauczyciele na lekcje nie przychodzą, bo im się nie chce. :roll: U mnie dziś było 13 na 31 osób. :eviltong: Fajnie dziś było u Ciebie. :) A po Operze nawet dobrze, pięknie tam jest! Wszyscy na galowo, jak w jakimś pałacu. No i cały czas tańczyli balet, bo to 'Jezioro Łabędzie' było. ;) Właśnie niedawno wróciłam. :D no mam nadzieje że wytrzymam jeszcze te dwa dni.. w czwartek z panią sie spotykamy na godzine w szkole i sobie posiedzimy tylko a w piątek najgorzej bo na 9 na zakonczenie 3 klas bo spiewam w chórku a my mamy na 11 dopiero zakończenie...;/ o to mało osób było:) u mnie nawet duzo chodzi:) chyba z mojej klasy najwiecej osób:P no po południu fajnie było:) aa:) to super:D:D Dobranoc;* Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hej. :) Haha szybko mi odpisałaś, ja jeszcze czekałam do 23.00. :eviltong: Poradzisz sobie, dzielna kobieto. ;) Ja mam na 9.00 ten apel, im szybciej, tym lepiej. :D Bo już tam nie wytrzymuję. ;) Co u Ciebie? :cool3: Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 oj no wiem że szybko:P hehe:) bo ja bardzo mam szybki refleks:eviltong: ja dzielna haha dobry żart:) poradzilismy sobie bo na szczescie nie musiałam sama tego pisac tylko maks ze mną pisał a on jest mądry:evil_lol: dominik tez miał zostac z nami ale sie nie zdecydował i poszedł sobie i zostałam sama z maksem... ale po 30 min pisania mielismy prawie całe i stwierdzilismy ze wiecej juz nie piszemy bo nam sie nie chce myslec i poszlismy... kawałek drogi szłam z maksem ale on szedł do romka i dominika bo pod sklepem niedaleko czekali na niego a ja poszłam do domu bo stwierdziłam że po co mam z nimi byc tam jak moze wogóle mnie nie chca i jak by to wygladało 3 chłopów i mała dziewczynka z nimi:evil_lol: a przed tym konkursem byl konkurs areobiku i każda klasa cos miała wymyslic klasa 2A miała najlepiej i wygrali ale naprawde świetne to było:) my mielismy zaszczytne 3 miejsce razem z 2 B bo tylko 4 klasy bały w tym udział bo inne sie nie stawiły:eviltong: a co powiesz??:D foty wam wgrywam zaraz:D Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze, na pewno będziecie jednymi z tych najlepszych. ;) No i fajnie musiało być na tym aerobiku. :D Nie no, co Ty gadasz? :eviltong: Ja Ci zaraz opowiem swój dzień, to jeszcze lepiej będzie. :D Czekamy na zdjęcia. ;) Opisuję Ci mój dzień na PW. :D Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 no jako poszło:) maks stwierdził że bedziemy miec przed ostatnie miejsce:evil_lol: no w sumie nudno ale fajnie tamte dziewczyny tańczyły:D no widzisz:P juz przeczytałam:D ok to poczekacie bo sie długo wgrywają wiec mozliwe ze beda dopiero wieczorem::eviltong: bede potem bo zaraz tata przyjdzie wiesz o co chodzi:D Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Na pewno dobrze Wam poszlo. ;) Ale mnie wkurza ten alt! To czekamy na fotki pod wieczor. :D Czekamy. ;) Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No właśnie, my tu czekamy, pani sklerotyczko! :D Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Miały byc fotki dziś :P hej:) bedą wgrywają sie [quote name='Martunia']No właśnie, my tu czekamy, pani sklerotyczko! :D haha sama jestes sklerotyczka teraz wam opisze nasza wyprawe rowerowa a potem zdjecia kabiego: wiec wróciłam 30 min temu z rowerów:D super było:) o 15.42 przjechała po mnie gosia, natalia, doda i romek pojechalismy do domu gosi (na plac zabaw:D) i tam siedzielismy... huśtalismy sie itp potem poszlismy na takiego tego konika czy jak to sie zwie co dwie osoby siedza i jedna jest w górze druga na dole i tak na przemian tylko nie wiem jak to sie nazywa:P no i sie bujalismy na tym i gadalismy jak takie 4 osoby siedziely na tym to mozna bylo myslec sie sie zaraz zarwie:P jak ludzie przechodzili albo przejeżdżali to sie tak gapili jak nie wiem;P juz sie nie mozna pobawic;P potem przyszedł szymon bo szedł do sklepu i chłopacy siedzieli z jednej srony a ja i gosia z drugiej a doda stała to chłopacy są mądrzy i na 3,4 i ry sobie zeszli a my w dół i troche bolało jak sie wywaliłysmy ale to nic potem jesze raz to zrobili i potem ja z gosią siedziałam sobie tylko i szymon podnosil tamto siedzisko z drugiej strony w dół to to my sie nie trzymalysmy on pścił i bach na ziemie... całe brudne od piachu obolałe a on nic;P nie ma to jak chlopacy potem poszłysmy do sklepu po lody ja kupiłam romkowi a doda gosi... bo szymon miał swoją kase i sam sobie kupił:P później pojechalismy do lasu przy takiej drodze co co jakis czas przejeżdżają sobie samochody to romek mądry usiadł sobie na środku i siedzi... nagle jedzie samochód my do niego krzyczymy żeby schodził z jezdni a ten se siedzi... to ja tak dla jaj go wołam "Kochanie schodź z tej jezdni" normalnie tak wołałam jakbym sie strasznie martwił ale naserio to przez niego kiedys na łep dostane potem jak siedział to sobie z nim usiadła a raczej na jego nogach:P hehe;) wygodnie nawet a napewno lepiej niz na asfalcie później nazbieralismy liści i ułożylismy napis romek z nich i na środku jezdni połozylismy i liczylismy za ktróym razem zostanie całkiem rozwiany:p za 6 samochodm chyba;) mam na zdjeciu ten napis i inne zdjecia potem przeszlismy na drugą strone jezdni i romek mądry wział zapalniczke i zapalił takiego liscie i zaczeło sie palic trawa ale zgasił ją jeszcze troche tam bylismy juz mamy jechac a patrzymy tam sie dymi z drugiej strony gdzie on to podpalił... ja z dodą pojechałam a on z gosią to gasił.. ugasili chyba bo potem juz sie nie paliło... oni pojechali my ich szukamy ale sie znaleźliśmy na szczescie:) i potem pojechalismy do sklepu kupiłam chipsy na jutro bo z pania sie spotykamy i kazdy ma cos kupic to ja kupiam 2 paczki chipsów:D hehe:) No i tyle foty: nie ma to jak leżec na jezdni nasz napis z lisci ROMEK jakby ktos nie widział zaparkowane rowery jak chce sie wam czytac to czytajcie a jak nie to nie:evil_lol: Zaraz foty kabiego Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wspaniałe zdjęcia! Piękny pychol Kabisia. :loveu: Hah jesteście niesamowici. :lol: Nie ma to jak dobra zabawa z fajnymi ludźmi. ;) Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Martunia napisał(a):Wspaniałe zdjęcia! Piękny pychol Kabisia. :loveu: Hah jesteście niesamowici. :lol: Nie ma to jak dobra zabawa z fajnymi ludźmi. ;) no a juz myslałam ze sie zdjecia nie podobają bo najpierw sie domagają fot a potem nie komentują:P no wiadomo że jestesmy niesamowici:evil_lol: hehe:)nie ma to jak my:) jutro chyba jedziemy znowu na działke do koleżanki a w piątek chyba do innej koleżanki na film jakis:) jej jak ja lubie wakacja i to że mnie nie ma ciągle w domu:):) super jest:) Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no a juz myslałam ze sie zdjecia nie podobają bo najpierw sie domagają fot a potem nie komentują:P no wiadomo że jestesmy niesamowici:evil_lol: hehe:)nie ma to jak my:) jutro chyba jedziemy znowu na działke do koleżanki a w piątek chyba do innej koleżanki na film jakis:) jej jak ja lubie wakacja i to że mnie nie ma ciągle w domu:):) super jest:) Nie, bo ja nie wiedziałam, czy napisać, bo napisałaś 'CDN' i głupio tak między foty Ci przeszkadzać. ;) No to fajnie macie zorganizowane dni. :D Ja też to lubię. :) Najlepiej spędza się czas z przyjaciółmi. Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Martunia napisał(a):Nie, bo ja nie wiedziałam, czy napisać, bo napisałaś 'CDN' i głupio tak między foty Ci przeszkadzać. ;) No to fajnie macie zorganizowane dni. :D Ja też to lubię. :) Najlepiej spędza się czas z przyjaciółmi. aha;P zawsze pisałas a teraz nie wiedziałas wiesz co:eviltong: nom fajnie tylko najpierw musze jeszcze z mamą pogadac czy mi pozwoli bo bez pozwolenia to ja nigdzie nie ide bo potem bedzie...:evil_lol: Nom wakacje sa cudowne:) tak najlepiej z przyjaciółmi:):) a z taką ekipa jak my sie spotykamy to jest niesamowicie kazdy z nas ma inny charakter i osobowac jednak w grupie kazdy z kazdym sie dogada i jest tak tak fajnie:) nie do opisania;) Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No cholera jasna kolejna galeria gdzie mi się fotki nie pokazują!:( Quote
Sweet Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Acctiually']No cholera jasna kolejna galeria gdzie mi się fotki nie pokazują!:( :( nie wiem czemu ci sie nie pokazują:( Na dzisiaj Koniec:) WIECEJ FOT STRONE I DWIE WCZEŚNIEJ:):):):): DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):aha;P zawsze pisałas a teraz nie wiedziałas wiesz co:eviltong: nom fajnie tylko najpierw musze jeszcze z mamą pogadac czy mi pozwoli bo bez pozwolenia to ja nigdzie nie ide bo potem bedzie...:evil_lol: Nom wakacje sa cudowne:) tak najlepiej z przyjaciółmi:):) a z taką ekipa jak my sie spotykamy to jest niesamowicie kazdy z nas ma inny charakter i osobowac jednak w grupie kazdy z kazdym sie dogada i jest tak tak fajnie:) nie do opisania;) Jak sobie dumnie spaceruje przystojniak. :cool3: :loveu: Na pewno Ci mama pozwoli wyjść. ;) Zazdroszczę. :) Ja dzisiaj tak fajnie się z moimi spotkałam, bo ten mniejszy z nich czekał na 14.30, bo miał taki kurs.. I planuję jeszcze takie nasze spotkanie zrobić. :) Tylko, że tych, co akurat lubię, to nie za bardzo się wszyscy lubią. Quote
Pusiakowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hej . Pzepraszamy bardzo , gdyz dawno nas nie bylo :oops: . Sliczne fotki , slicznego Kabisiatka :loveu: . http://1.1.1.4/bmi/i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1030102.jpg Przecudne :loveu: . zapraszamy do nas . Quote
Sweet Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Martunia']Jak sobie dumnie spaceruje przystojniak. :cool3: :loveu: Na pewno Ci mama pozwoli wyjść. ;) Zazdroszczę. :) Ja dzisiaj tak fajnie się z moimi spotkałam, bo ten mniejszy z nich czekał na 14.30, bo miał taki kurs.. I planuję jeszcze takie nasze spotkanie zrobić. :) Tylko, że tych, co akurat lubię, to nie za bardzo się wszyscy lubią. nom on ak zawsze no zoibaczymy dzisiaj chyba ide do ROmka na film z dziewczynami a jutro mialam u nataliiz dziewczynami obejrzec ale juz nawet sie mamy nie pytam bo jest trche zła jak co chwile d\gdzies wychodze przynajmniej tak mi sie wydaje.... aaa:) fajnie troche nie kapuje ale to nic [quote name='Martynia&Pusio']Hej . Pzepraszamy bardzo , gdyz dawno nas nie bylo :oops: . Sliczne fotki , slicznego Kabisiatka :loveu: . http://1.1.1.4/bmi/i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1030102.jpg Przecudne :loveu: . zapraszamy do nas . hej:) ni sie nie stało Quote
Recommended Posts